Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Mig_35
bych nechal stávající verzi a ostatním bych nabídnul totéž s turbem, nebo kompresorem, okolo 300 hp. Ono by se to vyselektovalo a ti pravověrní by zůstali u slabší verze😊
Protože moci si vybrat, to je jedna z věcí, která se zákazníkům líbí.
Protože moci si vybrat, to je jedna z věcí, která se zákazníkům líbí.
P.S.: Ale ještě jinak, aby jste mně neobviňovali z nadržování. Taky si dovedu představit, jaký by to asi bylo, kdyby to mělo víc, jen říkám, že na vyblbnutí to stačí 😄 Mimochodem jsem někde viděl verzi doplněnou o turbo, nějaký úpravce už to dělá 😄
Takto mi GT86 prijde jako nedotazeny projekt, obrovsky potencial, ale nevyuzity naplno.
Zabava za volantem neni o kw.
Nicméně bych se nedivil, kdyby Subaru v následujícím kvartálu představilo zmodernizované BRZ a kdo ví....třeba i to STI, když budeme hodně velcí optimisti 😉
Jinak ze zkušenosti téměř denního ježdění za různých podmínek můžu říct, že současnému motoru chybí (když bych hledat mouchy) zejména silnější spodek otáček a Nm (dané atm. plněním) avšak zejména pokud jede víc lidí jak řidič (větší hmotnost). Každopádně řadit mezi 6 - 7,5 tis. znamená generovat naprostý dostatek výkonu v kombinaci se zatáčkami mnohem více, než člověk potřebuje. Na rychlejším okruhu kde by si člověk mohl dovolit smažit ve vysokých rychlostech a potřebuje lepší dynamiku bych si vyšší výkon uměl klidně představit.. ale když jezdím okresky normálně v provozu na běžných silnicích, kde vstupují další faktory, jako je kvalita silnice, provoz, teplota, mokro, námraza, písek, hlína od traktorů, atd. atd. se umí každá zatáčka chovat jinak a byť bych ji na okruhu na suchu mohl jet rychlostí*2 a ještě bych si říkal, že by to chtělo víc, tak v běžných podmínkách když se v zatáčce kloužu pomalu,ale přesně a jistě abych to nerozbil a nevyjel do příkopu mám zábavy také až dost a na nějaký vyšší výkon si ani nevzpomenu a kdyby byl, nechal bych ho u ledu 😄 Takže asi tak. Nevím na jaké úrovní řidiče jsi ty, ale až já si řeknu, že těch 200 koní je málo a chtěl bych slidovat v 150km/h, tak to uznám, ale zatím tam nejsem 😄
"Každý ho chválil, nikdo nečetl." A to je škoda.