Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFiat 124 Spider Elaborazione Abarth: Delší jméno a slabší motor pro Ameriku
10 komentářů
Anonym
0
mi nesedí ty čísla. Teda jako jestli je 118 o 15 méně než 103... 😒
Bully_
1
Kdo umi cist, ma vyhodu 😉
Anonym
já to ale četl dřív, než to redaktor, který to zkonil, stihl po přečtení mého příspěvku opravit.
Tohle se stalo už po několikáté. Upozorní se na chybu, redaktor opraví a pak je ten, kdo si chyby všiml, za blbce a redaktor, který chybu udělal, nenajde ani tolik slušnosti, aby napsal: "děkuji za upozornění, opraveno"
Teda abych nekřivdil, třeba p.Dragoun ano.
Tohle se stalo už po několikáté. Upozorní se na chybu, redaktor opraví a pak je ten, kdo si chyby všiml, za blbce a redaktor, který chybu udělal, nenajde ani tolik slušnosti, aby napsal: "děkuji za upozornění, opraveno"
Teda abych nekřivdil, třeba p.Dragoun ano.
Ja Prvni 123
normálně jsem to v hrůze čekal: 1. kapitola motor, 2. kapitola brzdy, 3. kapitola interiér, 4. kapitola závěr... nebo tak nějak.
😉
😉
3_diamanty
mi na tom malom zaklade auta nesedi.... za mna MX5 od mazdy je ako original jasna volba :yes:
Nečekaně na tomhle serveru je Japonec vždycky jasná volba. >😁
Ale vážně je dobrý, jak na stejným základu vznikla dvě designově tak odlišná auta. Ani si moc nepolezou do zelí.
Každýmu se líbí něco. Hlavně, že tu máme dva(nebo jeden ve dvou verzích) zadokolní lehký roadstery. :yes: :yes: :yes:
Ale vážně je dobrý, jak na stejným základu vznikla dvě designově tak odlišná auta. Ani si moc nepolezou do zelí.
Každýmu se líbí něco. Hlavně, že tu máme dva(nebo jeden ve dvou verzích) zadokolní lehký roadstery. :yes: :yes: :yes: