Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
camco
on to někdo používá? já že tolik lidí má mobil u ucha. a nejezdí jen v hondách >😒]
ono čím víc tím high end auto,tím větší hnup v něm,který si neumí nai spárovat mobil
Bully_
jestli bude nekdy videoreportaz, jak se V LETE pokousi Misa o heel-toe, dejte mi, prosim, vedet. Dekuji 😄
Covenant
Od Míši bych si taky nechal odpojit telefon >😒]
rohYpnol
Zvýšení sledovanosti, jistě. Nic proti figurantce. Ale jestliže je to studentka takového oboru, tak už by notně mohla a měla vystupovat sama za sebe a něco taky předvést, a ne jen ukázat... Zatím je to jen nádhera, co přitakává... Trochu škoda.
Z druhé strany, její upravenost by si mohli redaktoři ACZ vzít za svou a nevystupovat v těch příšerných teplákách a křuskách ja kdyby přijeli z chmelové brigády >😒]
Z druhé strany, její upravenost by si mohli redaktoři ACZ vzít za svou a nevystupovat v těch příšerných teplákách a křuskách ja kdyby přijeli z chmelové brigády >😒]
este vacsia pecka su tie cervene teplakove mikiny ( lebo toto vo videu vyzera este skor na softshellovu bundu ) ... ved pockaj ked sa otepli 😉
Tady s tebou musím souhlasit. Mimochodem, dodnes jsem si spojoval známé "vypadá jako žalud" pouze s rolákem a holou hlavou k němu, ale tady s tou "žaludovou" čepičkou to pan šéfredaktor vypiloval k naprosté dokonalosti. :yes: 😐
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
cechblog
Jaké bude mít novinářská diletantnost pokračování? Bude Míša nahoře bez?
PS: Pan redaktro z Míši tak trochu slintá.
PS: Pan redaktro z Míši tak trochu slintá.
stréc od piva
Kurňa asi začnu dělat novináře...nemusím ničemu rozumět,ale mužu psat sebevětší blbosti a když už nevím co bych do závěrky vyplodil za článek,tak pozvu nějakou mladou kočku a udělám s ní video které je o ničem...
Vsadím se,že kdyby místo slečny tam byl nějaký další stréc z redakce v klasických teplákách a rádiovce,že by se ne to nedíval nikdo...
Vsadím se,že kdyby místo slečny tam byl nějaký další stréc z redakce v klasických teplákách a rádiovce,že by se ne to nedíval nikdo...
Mates_XIV
Mel jsem to CR-V z pujcovny a nic tak hroznyho jsem dlouho nevidel. Prepinani a zapinani radia nocni mura. Honda app uplne k nicemu. pustit bt audi ukol nadlidsky. radsi jsem si poustel muziku z reproduktoru mobilu.
Popenec
Já bych se s ní třeba velmi rád spároval. A až bych se spářil, normálně bych se odpojil (samozřejmě bych svůj hardware bezpečně odebral, abych nepřišel o nějaká svá data i když to už by bylo asi pozdě. Nějaká data by v té době už asi odeslána byla)
zino
...ked je vam trapne za niekoho ineho. No pan redaktor by si rad vrznul. Ale tym ze bude zo seba robit mimona to asi nepojde... >😁 :no😒br />
PS: opat som sem prisiel po velmi dlhej dobe a vidim, ze upadok auto.cz je stale v plnom prude. Drzim palce, nech sa to cim skor vydari. :yes😒br /> Ja si dam medzitym zas aspon na pol roka - rok pokoj s tymto primitivizmom...
PS: opat som sem prisiel po velmi dlhej dobe a vidim, ze upadok auto.cz je stale v plnom prude. Drzim palce, nech sa to cim skor vydari. :yes😒br /> Ja si dam medzitym zas aspon na pol roka - rok pokoj s tymto primitivizmom...
supersoul
"Inteligentní" PÁN redaktor, poučuje "hloupoučkou" slečnu modelku - to opravdu na zvýšení prokliků potřebujete taková přežitá sexistická schémata?
Skoky
Žasnu nad tím co vše p.Machala dokáže udělat, aby dokázal, že má pravdu a nic než pravdu. Ze slečny Míši udělal tupou přitakávající hlupačku. Auto.cz začíná být pěkný bulvár, kde auta jsou až v pozadí. Na dotykovém mobilu se také pohybuje po displeji (prstíkem). S komentáři xenona04 souhlasím, nenapsal bych je líp.
odpojit znamená zrušit spojení s aktuálním telefonem, aby se mohl connect připojit k jinému telefonu na seznamu 😉
nevím jak redakce nebo Míša, ale na tabletu nebo mobilu, když chci smazat spárované zařízení, vždy to dělám přes "nastavení Bluetooth a spárovaná zařízení"
kdyby se někdo nechtěl pročítat tučným manuálem k autu, tak je tu v kostce celkem fajn do češtiny přeložený průvodce: [odkaz]
edit: jinak palec nahoru, že vyšlo upřesnění/oprava dokonce samostatně a nezapadlo to kdesi v propadlišti dějin původního článku/diskuse :yes:
Co je horší - stabilita systému. U mého auta i u porůznu zkoušených se objevují různé "bugy" - navigace samovolně vypadává a cesta se musí reaktivovat návratem do hlavního menu a stiskem "zobrazit mapu", případně vypadne úplně, sem-tam nefunguje couvací kamera nebo rádio, nebo celý Connect zamrzne. Tohle Hondě v žebříčcích spolehlivosti fakt nepomůže, je to hrubě nestabilní. ;-\ Už aby přešli na Android Auto nebo to, co dělají s Panasonicem(?)
já mám nejspíš jednu z prvních verzí 30.00.cc a naprosto bez problémů, žádné pády/záseky - mám connect bez garminu
[odkaz]
existuje už třetí update, resp. se prý chystá čvrtý [odkaz]
zkus se poptat u svého dealera, mělo by to chování zlepšit 😉