Novinky
Je zaujimave, ze z 20 kusov na celom svete si uz teraz mozete kupit 5 az 6 kusov na mobile.de Cena? 1,4 az 1,6 mil. EUR... Uprimne, cakal som ze si budu prihadzovat viac kedze ide o taky jedinecny skvost!!
Nj to jsou ti obchodníci s velkým O... Ta fotka je přímo to auto pro toho brita? Páč má britskou značku, ale volant vpravo. To by mě nasralo být jím.
Na mobile.de jsem jich napočítal 8 - to je skoro půlka produkce. Ty lidi co to koupí a hned prodají jsou pěkně vyčůraný, ale je prada, že když jim to někdo koupí (a asi ano) tak je to hodně dobrá investice.
Je zaují,avé,že Lamborghini si vyberá komu predá toto auto ešte pred oficiálnym predstavením a vzápätí ho týto ľudia predajú aby mali peniaze a zisk.Čo to mjaú potom za systém výberu??? 😲 :no: A keby bolo jedno,dobre no,to sa dá prežiť,ale keď ich je 8??Naozaj,skoro polovica produkcie.Vraj aj Bugatti si vyberá ľudí,ktorým auto predá.Neviem čo je na tom pravdy,lebo Bugatti plánuje vyrobiť 300 Veyronov a kedysi sa hovorilo,že nemajú kupcov na tie všetky autá.Takže ja byť nimi,predávam komu príde.A nakoniec,stačí pozrieť mobile.de a vidíme akých majú "dobrých" klientov aj oni,ktorí autá predávajú po povození sa. :no: :-!
Toto auto má naozaj veľmi kvalitné plasty!!!!! Len úplný tupec si to nekúpi. Alebo ešte Fábiu, to je tiež naozaj veľmi kvalitné auto!!! >😁 >😁 >😁
Tak já bych řekl, že tento typ aut se staví především na kšeft a uložení přebytečných peněz. Vydělá na tom i výrobce a kritériem pro výběr zákazníka je bezpochyby hlavně to, aby to udržoval a neprodal za zlomek ceny, protože to by pak padla cena i ostatních. Reálná cena takového auta je tak maximálně desetinová, ale tím že je to uměle uděláno jak exkluzivní kus z něj dělá unikát s vyšroubovanou cenou.
A bum, oni o tom píšou 😄