Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Nissan Juke-R 2.0: První opravdové jízdní dojmy

15 komentářů

Xylo
Pěkné čtení děkuji. Na chvíli mě (čím dál více zarytého příznivce ekologických vozidel) napadla myšlenka, že bych mohl zase něco silnějšího prohnat .... Kouknul jsem do AutoBond a jedno Nismo RS by tam bylo, ale taky 4 x Leaf za podobnou cenu 😄
Michal Fokt
Ideální je mít v garáži obojí. 😉
Xylo
Pro někoho určitě, ale já bych to nevyužil ... za dnešek mám obvyklých 8 km s autem (ráno na golf a zpátky) a 44 km na kole 😉
Michal Fokt
😉 :yes:
StasCX5
Jj, pěkné čtení, hlavně to - "pusa se mi roztahuje do rohlíku..." - fajn hláška >😁
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Moc pěkně popsány dojmy, nechápu , že tady není hromada komentářů 😲 Na tyto stránky snad chodí fanoušci domácího pletení ;-\
ericn
A ty se divíš? Proč reagovat na sešlapanou krabici od bot nacpanou vnitřnostmi ze supersportu? Je to ošklivé, sporťák to není, SUV taky ne? Hmmm ...

Je to jakoby si vzal Audi A2 a narval do toho vnitřnosti z R8 = nesmysl. Nicméně, pokud to nějaký blázen zaplatí, budiž mu přáno 😉
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Odhliadnuc od takzvane športových kvalít (v spojitosti s crossoverom mi slovo "šport" znie absurdne), v tejto podobe je to auto neskutočne hnusné...
Arese
Přesně, je to neuvěřitelná obluda, se kterou bych se stiděl někde ukázat. Nepěkný je již běžný Juke, ale ty ohyzdné nastavované lemy blatníků a matně šedo-černý lak to dorazily... 😢 :no:
Emel
Taky bych se stiděl, kdybych napsal stiděl 😉
Arese
Tak jo, já se stydím, že jsem napsal "stiděl! 😄
Emel
Pěkně praštěná žába 😄 ... jo, jasně že to je blbost, ale hezká blbost 😄 - teda vlastně šeredná... až je hezká.
MariAchi
Zrovna jsem uvazoval o tom, jaky ma tohle auto smysl, a dosel jsem k zaveru, ze vubec zadny. Dulezite ale je, ze je s nim sranda, proste bez takovych nesmyslu bychom asi brzo zapomneli, ze zijem 😄
HaroldKytka
Nektery veci nemusi davat smysl, jsou to proste jen silenosti, ktere maji pobavit, i kdyz jen malou skupinku lidi 😄
MariAchi
...textů, tohle se da cist nekolikrat dokola a porad to ma stavu. Diky za to :yes: