Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen e-Golf musí v USA do servisu. Může mu zkolabovat baterie.

23 komentářů

darkom73
se v rohu jenom ironicky směje...
twistedTSD
To tedy nevím, čemu by se měl prakticky každoročně svolávaný Prius smát.
Dylan McKay
Svolávačky na Prius nejsou stres, naopak. Zatím jsem byl na jedné se třemi auty. Dám jim auto a po kafču si vyzkouším nějakou novinku. Naposledy si auto nechali 8 hodin a na celou dobu mi půjčili Lexus CT 200h.

Svolávačky automobilek beru jako starost o zákazníky. To s Range Roverem jsem se o svolávačkách dozvídal, až když mě přivezli na odtahovce. VW dělá dobře (už).
twistedTSD
Souhlasím, na svolávačkách nic špatného není. Jde o zcela standardní činnost napříč automobilkami.
Hammunasakra
Na současný svolávačky VW s motorama, pedálama a touhle kravinkou nemá asi nikdo 😉
webpaja
Technika má jednu vlastnost a tou je možnost poruchy. U výrobců prodávajících miliony aut je pak větší riziko, že se dotkne logicky víc vozů. 😉
car
..svolavacky jsou u ''zodpovednych'' firem normalka..akorad se to u toho vw zacina objevovat nejak podezrele hodne..😄
twistedTSD
Hodně? A kolik jich má? Víš vůbec, kolikrát už za poslední rok svolávala Toyota? Vsadím se, že o jejich počtech nemáš vůbec přehled.
car
Ty jses teda rozjel😄Kolik jich vw ma..no vzhledem k jiste afere tak docela malo.Ale ne..jen zde byl pred par dny ten Passat/Superb,ted ten Golfik..tak nejak naraz,vis.A jak muzes vedet o cem mam/nemam prehled?No tak me o Toyote pouc,budu rad.
twistedTSD
[odkaz] ...VW měl od počátku roku 2015 v UK nějakých 9 svolávaček, vesměs malé série. Toyota jich měla více než 10, a to celkem velkého rozsahu. Nicméně je fér dodat a slouží jí to ke cti, že šlo i o vozy starší 10 let.
car
Hm,zajimave.Ale myslim si,ze se rozdily v kvalite/spolehlivosti mezi automobilkama uz stiraji.Vzdyt treba nove PSA,Renaulty udelaly peknej skok.No asi uz i ta povestna nemecka kvalita a japonska spolehlivost neplati vzdy.Ale povest je vzita a predsudky bohuzel tez..😄
Anonym
při pověstné kvalitě VW to není nic překvapujícího >😁
car
..u vw uz mozna pomalu i norma?
mozgog
VW drží kvalitu ať jde o benzín, diesel anebo elektřinu. :yes: >😁
topten
vysadou vetsiny dyzlu
MariAchi
...a dalsi dva o necem uplne jinem. Informacni hodnota nula nula nic 8-s
WinDiesel
Asi je snadné se teď do VW trefovat. Tak co by se namáhali ....... Tomu se říká stádní kultura. Ale jakkoli nejsem věřící myslím si že je potřeba se pořád ptát sám sebe ........ "a ty hoď kamenem kdož jsi bez viny"...
car
No asi myslis trefovani se do nekoho kdo neudelal neco dobre,ne moc kvalitne atd,ale udelal to jak nejlip mohl.Pak svola auta k oprave,omluvi se..to beru..vzdyt nikdo z nas neni bez chyb.Ale pokud to beres i s tim jasnym a ucelovym podvodem..tak to neberu.Myslim,ze se to s vw jeste potahne..
MariAchi
Mi je fuk, ze jde o VW (potazmo LG, kteri jim vyrabi a dodavaji baterie), ale jde mi o to, ze v clanku je nula informaci, ktere jsem se chtel dozvedet, je to jen vabnicka na sdeleni, ze dieselgate stale bezi.
WinDiesel
Toť pravdy, bezesporu.
Avatar - Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Jen další potvrzení faktu, že ani po sto letech není auto na baterky schopné rozumného provozu :-! VW dělá chybu, že se s tím špiní. Mělo raději věnovat více vývojových nákladů motoru TDI PD.
Hammunasakra
[odkaz] 😉
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Batérie sú neschopné, elaktrina je zlá, kupujte diesle! Papagáj Ada už už zopakoval.
Ropná lobby nespí, len už chudáci nevedia, čo by vymysleli...