Novinky
Já už mám jedno z těch autíček bmw z3 a určitě budu chtít další ,ale tyhle modely jsou trocu bídné.
A na ktere Prazske Shellce se da jeste sehnat Aston Martin DBS by redakce vedela poradit? Predem dekuji :-!
Tak ja neviem, ale nepripada vam to trapne, ze od cloveka este chcu 25Kc? By to snad mohli davat zadarmo, ked natankujem tych 25L, zarobia na mne podstatne viac 1Kc/liter. Pred dakym pol rokom ma takto tiez kdesi "potesili": natankoval som za ~2000sk, a mila slecna za pokladnou ze vyhravam model Ferrari, LEN za 50sk...
Pripada mi to teda trosku zvlastne, ponukat mi taku "vyhru", ktoru oni nakupili od dodavatela na kila s cenou pol eura za kus. To nie je potom prejav vdaky vernemu zakaznikovi, ale snaha zakaznika este viac osklbat. Skoro ako tie parfemy co ponukaju slicne devy v tescu, 10 kusov zadarmo ako "darcek", a za ten posledny jedenasty ma clovek zaplatit 3 litre...
Pripada mi to teda trosku zvlastne, ponukat mi taku "vyhru", ktoru oni nakupili od dodavatela na kila s cenou pol eura za kus. To nie je potom prejav vdaky vernemu zakaznikovi, ale snaha zakaznika este viac osklbat. Skoro ako tie parfemy co ponukaju slicne devy v tescu, 10 kusov zadarmo ako "darcek", a za ten posledny jedenasty ma clovek zaplatit 3 litre...
Asi dva roky co jezdím, tak tankuji téměř stále u Shell, zatím nebyl jedinný problém, zkoušel jsem i V-Power a auto táhlo lépe.
Nyní asi před necelým měsícem jsem tankoval naftu u Benziny, z nouze. Asi po 300km mi najednou auto (Suzuki Grand Vitara 1.9DDiS) vypovědělo službu. Rozsvítila se kontrolka STOP a auto umřelo. V servise vyčerpali "naftu", která vypadala dost zvláštně (barva velmi divná). No oprava asi 10.000,-
Díky ale Benzina už opravdu nikdy více - svoje auto mám rád a peněz si vážím😄
Nyní asi před necelým měsícem jsem tankoval naftu u Benziny, z nouze. Asi po 300km mi najednou auto (Suzuki Grand Vitara 1.9DDiS) vypovědělo službu. Rozsvítila se kontrolka STOP a auto umřelo. V servise vyčerpali "naftu", která vypadala dost zvláštně (barva velmi divná). No oprava asi 10.000,-
Díky ale Benzina už opravdu nikdy více - svoje auto mám rád a peněz si vážím😄
Kdyby ti někdo nabízel myčku na nádobí, tak tam nejezdi, protože Bond, James Bond nádobí nemeje! Snad tam nebude ta vervejesta ;-\
P.S. Hele mít geteočko za pětikilo, to jde ne? 😄
Tak nevim, kterej!? Ten od Shellu se mi vejde do vany...
Jinak tady máš odkaz na jeden zajímavý test, který mě utvrdil v tom, že prostě benzina tu naftu má lepší: [odkaz]