Novinky
Aspoň u jedné sportovní značky je ve vedení srdcař, co umí řídit a ví, co si pravověrní petrolheadi přejí! Bravo, Astone! 😄 :yes: :yes: :yes:
Aston Martin se mi nejeví jako tradiční volba pro petrolheady...
Tak ne jen Aston, naštěstí za Velkou Louží, zemi zaslíbené automatům, jsou už od 60 let ta nejsilnější auta nabízena s manuálem. Dnes tu máme Corvettu 7. generace a nebo Dodge Viper a minimálně u té Corvetty se nebojím o to, že manuál nechají i v další generaci.
mne žádný automat (měnič, dvojspojka) nepřesvědčila o tom, že by byla v řazení na tom lépe než já. Zatím pouze dobrý řidič dokáže předvídat a vyhodnocovat situace, kdy a jak řadit a pokud člověk není zhnilý a kvedlání mu nedělá problémy (někteří dnes už dokáží pouze točit volantem a špapat na plyn a brzdu, jak se to naučili v dětství na malých autíčkách..) je manuál pro mne zatím nejlepší volbou, ať se jedná o jakékoliv auto.
Auto pro zábavu, občas okruh, občas i delší trasa volená záměrně mimo dálnice - manuál. Auto pro denní ježdění, poskakování v zácpách, dálnice, pracovní cesty po Evropě - automat. Tak to mám já. Nevidím nic petrolheadského na tom, šlapat levou nohou hodinu v kuse v zácpě na D1, mám-li tě parafrázovat, dodnes mě žádný manuál nepřesvědčil, že by byl v běžném provozu současné hustoty lepší než jakýkoliv automat. 😉
By mě celkem zajímalo, kdo by z těch pravověrných zvládl opravdu ostrou sportovní jízdu s manuálem...
No třeba takhle v pátek v Náchodě by to šlo. To si můžeš pilovat meziplyny, zatímco tě "předjíždějí" všichni chodci kolem. >😒]
A modří už vědí...zahnou (ne partnerce, ty poťouchlý posměváčku!) před Náchodem do leva a přes tři nemalebné vesničky projedou až před Hronov 😉
Per aspera ad astra. 😉
Přesto carbonsteeelgreyoví už vědí, že cestou zpátky je třeba uhnout v Jaroměři na Velichovky a do Jičína si užít prázdné silničky. 😄
Přesto carbonsteeelgreyoví už vědí, že cestou zpátky je třeba uhnout v Jaroměři na Velichovky a do Jičína si užít prázdné silničky. 😄
Vyhodou je jenom jednodussi konstrukce a nizsi cena, coz je ale u Aston Martinu absolutne irelevantni argument, DB11 stejne nikdo krome autorizovaneho servisu opravovat nebude.
Jinak pro pána uplně nahoře, pro důvody co jste vypsal se samozřejmě využívá automat u všech dražších aut a to většinou s prodejností kolem 90%, ale část zákazníků touží po spojení s autem, po tom mít vše pod kontrolou a to vám automat nikdy nenabídne.
No a ještě bych dodal, kdyby Aston zůstal i u atmosfér, udělal by lépe.
A pokud jde o Aston, tam byl dosud manuál spíš z nouze ctnost, neměli pořádný automat. Teď snad ano, přesto spojení manuál-petrolhead-Aston je spíš legrační, bude-li mít Aston konkurenceschopný automat, budou jeho prodeje aut s manuálem v řádu jednotek.
Ono je podání informace o manuálu v Astonech prostřednictvím Auto.cz zavádějící, jde hlavně o to zaujmout kontroverzí, "aston jde proti trendu..." a bla, bla, ono je to tak, že pro běžné verze bude automat standardem, ale Aston postaví, na základě osmiválce, tj. vantage, nějakou puristickou verzi ála 911 R nebo GT3 RS s manuálem. Uvidíme.
Kdyby jsi zůstal u základu diskuze a neotáčel to se svým dvojčetem na vrtule, dalo se diskutovat, ale vaše afektovanost diskuzi jaksi stopla na mrtvým bodě 😉