Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jimbo
... pokaždý pobaví. Jak kdyby mladí měli na nový auta. Možná tak v Saudské Arabii >😁
No treba sa ist pozrieť aj za hranice. Mladých berme tak 25-35r (športovci,bankári,úspešný podnikatelia)
rokyta.p
Žena nejsem, mladší je diskutabilní, ale líbit se mi to líbí :😉 Trošku jak ten nový Jaguar F pace. :yes: Každé SUV nemusí být tlusté, časem se z toho stejně vyvinou praktičtější cross overy. Vel Satis a R-classe předběhly dobu >😁
flyboyeda
Tohle auto se mi vůbec nelíbí a to mám vybraný vkus, já říkám co je hezké a co není
a tohle SUV hezké není
Když budu chtít hezké SUV, beru novou generaci Audi Q7, protože je skvělá a vypadá mnohem líp
Časy kdy Maserati bylo něco Extra a bylo exclusivní jsou pryč, teď je to obyč tuctovka a moc se to nepovedlo
Nelíbí se mi interiér ani exteriér, Audi bude mít lepší Diesely, má lepší exteriér a interiér Audi je ten nejlepší co existuje, takže fakt nevím, mě tohle Maserati nic neříká
a tohle SUV hezké není
Když budu chtít hezké SUV, beru novou generaci Audi Q7, protože je skvělá a vypadá mnohem líp
Časy kdy Maserati bylo něco Extra a bylo exclusivní jsou pryč, teď je to obyč tuctovka a moc se to nepovedlo
Nelíbí se mi interiér ani exteriér, Audi bude mít lepší Diesely, má lepší exteriér a interiér Audi je ten nejlepší co existuje, takže fakt nevím, mě tohle Maserati nic neříká
Jestli je to ironie tak nevtipná až blbá. Jestli je to vážně tak.. >😒]
Víš co si můžeš
Narozdíl od tebe si stát za tim co sem napsal? 😉
Už to OOOO cpeš k úplně všemu = zbláznil ses? Nebo je to nějakej ultra černej humor kterej nechápu 😄
Už to OOOO cpeš k úplně všemu = zbláznil ses? Nebo je to nějakej ultra černej humor kterej nechápu 😄
Německé prémiové značky jsou 3 !!!, protože se mi BMW a Mercédes - Benz nelíbí, zůstalo mi mé milované Audi, všechno ostatní je jenom hluk a kravál
😄
😄
S posledníma 7 slovama ostře nesouhlasím = protože nejsou pravdivý :-!
Svět je naštěstí o dost větší než Německo 😉
Svět je naštěstí o dost větší než Německo 😉
tím bych si nebyl tak jistý, znáš třeba firmy BOSH, LUK atd...
Jinak musím říct, že se mi Levante moc líbí, jen to prostě není pravé Maserati.
Strašlivá dnešní bilance redaktora Fokta je😒br />
- jeden článek o tom, že automobilka chce mít co nejvíce zákazníků včetně žen
(to je překvapení, to jsme nevěděli)
- druhej článek o tom, jak bude Megane RS a že se neví kdy, s jakým motorem, jestli bude 4x4 a že možná bude mít 300koní, ale to není jisté
(to není už ani překvapení, protože je to celý blábol)
Bože... :-! 8-s