Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
že dost dobrý jsou (nesmějte se) japonský teréňáky. o kterých nebyla ve čánku ani zmínka.
Šedé dovozy...pěkný termín. Co to jako je?
Jinak pro mě není z japonských sporťáků ikonický nic, ale dobrý některý jsou. Ikonický je slný slovo.
Ikonický je třeba 300SL.
Ikonický je Roayle.
Ikonický je F40.
Ikonická je Miura.
Ikonická je Corvette.
Ikonickej je Discovery.
Ikonickej je VW Brouk nebo Mini.
Ale ikonickej japonec....hm...
Šedé dovozy...pěkný termín. Co to jako je?
Jinak pro mě není z japonských sporťáků ikonický nic, ale dobrý některý jsou. Ikonický je slný slovo.
Ikonický je třeba 300SL.
Ikonický je Roayle.
Ikonický je F40.
Ikonická je Miura.
Ikonická je Corvette.
Ikonickej je Discovery.
Ikonickej je VW Brouk nebo Mini.
Ale ikonickej japonec....hm...
Ikonické Mini? >😁
No v kontextu automobilového průmyslu. Myslím jako první MIni. Stejně jako Kačena nebo T.
S těma japoncema ale měním stanoviko. Třeba WRX a pro spoustu lidí GTR jistě snesou toto označení. Unáhlil jsem se
Ikonická je DS.
Ikonický je Mustang.
Ikonická je 911.
Ikonické je Quattro S1.
A asi je ikonický i NSX a nejen proto, že ho spoluvyvíjel Ayrton.
S těma japoncema ale měním stanoviko. Třeba WRX a pro spoustu lidí GTR jistě snesou toto označení. Unáhlil jsem se
Ikonická je DS.
Ikonický je Mustang.
Ikonická je 911.
Ikonické je Quattro S1.
A asi je ikonický i NSX a nejen proto, že ho spoluvyvíjel Ayrton.
Sedy dovozy jsou prodeje mimo ofiko zastoupeni/dovozce v ty dany zemi. Jinak pokud uvadis Disco, rozhodne bych tam dal Land Cruisera. Nebo Miatu.
Souhlasím s MX5, to je opravdu ikonické auto, definuje vlastně celou kategorii lehkých roadsterů. Land Cruiser může být, ale myslim, že v této kategorii je to buď Jeep, nebo nějaký Range, pravděpodobně Defender.
Daffy Duck
Sky a supra su auta, ktore predbehli dobu. Vacsina aut mimo japonska v tej dobe nestihala ani technicky ani vykonovo.
I když jsou obojí skvělá auta, zas to nepřehánějme. Výkonově samozřejmě stíhalo kde co. To, že výkon Supry nebo godzilly šel zvedat o desítky až stovky koní, aniž bys musel otočit první stránku katalogu HKS, je druhá věc.
Nicméně, Godzilla je hrubě řečeno lidovější verzí toho, co Porsche 959 pár let před R32 přineslo těm nejbohatším. Ano, byl to velmi pokrokový a efektivní stroj, nicméně průkopník dle mého názoru ne. Na Supře nic "předbíhajícího dobu" není - kultovní se stala hlavně díky zmíněné schopnosti ždímat a snášet neuvěřitelné výkony.
Nicméně, Godzilla je hrubě řečeno lidovější verzí toho, co Porsche 959 pár let před R32 přineslo těm nejbohatším. Ano, byl to velmi pokrokový a efektivní stroj, nicméně průkopník dle mého názoru ne. Na Supře nic "předbíhajícího dobu" není - kultovní se stala hlavně díky zmíněné schopnosti ždímat a snášet neuvěřitelné výkony.
xjara
Neprijde mi na tom naprosto nic divneho.
Sti nebo evo jsou super auta, ale kdyz se rekne japonsko (ohledne aut) tak prvni tri jsou pro me prave skyline, supra a s2000
Sti nebo evo jsou super auta, ale kdyz se rekne japonsko (ohledne aut) tak prvni tri jsou pro me prave skyline, supra a s2000
asi je to tim ze neni japonska.
A teď nasaju :no: od škodařů i od japončíků(dvě ze tří nejsilnějších skupin na webu) , tudíž to bude rekord. 😄