Novinky
Přes 30GB a je to jenom závodní hra? Zdá se to přehnaně velký jenom mě?
CMR2 jsem hrával a byla to perfektní hra! Nicméně oproti Richard Burns Rally to je jen "hra", respektive arkáda. Až RBR přinesl do světa virtuálních rally závodů ten pravý pocit z erzety a ovladatelnosti auta. Samozřejmě to už je třeba hrát na volantu...
Co se týká DIRT, tak byl jsem oproti RBR velmi zklamaný, co se týká fyziky modelu. Auto jezdí většinou jako po kolejích, dopady při skocích také nic moc. Je to nové - ale nové neznamená nutně vždycky lepší. RBR bylo vydáno před 12ti lety a je pořád na špici, co se týká simulace rally.
Co se týká simulace "asfaltu", tak tam prozměnu nemá konkurenci Assetto Corsa.
Co se týká DIRT, tak byl jsem oproti RBR velmi zklamaný, co se týká fyziky modelu. Auto jezdí většinou jako po kolejích, dopady při skocích také nic moc. Je to nové - ale nové neznamená nutně vždycky lepší. RBR bylo vydáno před 12ti lety a je pořád na špici, co se týká simulace rally.
Co se týká simulace "asfaltu", tak tam prozměnu nemá konkurenci Assetto Corsa.
Pro mě je srdcovka právě CR4 a RBR.
Když sje konečně dojel v RBR nějakou RZbez toho abyhc uselodstait autoto bylúspech pak skončitlépenež na spoeldním místě >😁 Potom jse se vrátil k CRM4 a zajelsje několik neskutečnách časů vyškolen z RBR. To sjou vzpomínky. Stejně tak jako nejlepší díl z need for speed bude pro mě 5 - Porsche když to vyšlo ě bylo 8 a tam sjem si zamiloval Porsche. To jsou vzpomínky 😄
Když sje konečně dojel v RBR nějakou RZbez toho abyhc uselodstait autoto bylúspech pak skončitlépenež na spoeldním místě >😁 Potom jse se vrátil k CRM4 a zajelsje několik neskutečnách časů vyškolen z RBR. To sjou vzpomínky. Stejně tak jako nejlepší díl z need for speed bude pro mě 5 - Porsche když to vyšlo ě bylo 8 a tam sjem si zamiloval Porsche. To jsou vzpomínky 😄
BTW Nemáte někdo info jak to chodí na PC? Nemám už zrovna nejmodernější sestavu, tak bych rád věděl jak to rozjedu. Project Cars mi teda funguje bez problémů skoro na plný detaily, tak jestli to nebude výrazně náročnější, tak si to asi objednám. Vypadá to fakt pecka. :yes:
[odkaz]
... inak taktiež možno kúpim na xbox one ale momentálne hrám Forzu 5
Core2Quad na 3,6 GHz, 4 GB RAM a HD 6870. Novej komp sem mi kvůli tomu stavit nechce. 😉