Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Řidiči v Moskvě řeší dopravní zácpy po svém. Jezdí po chodnících.

41 komentářů

houmr
To je ruska skupina bojujuca proti vodicom co zasadne porusuju zakon ( jazdia po chodnikoch, parkuju na ceste tak, ze neprejde trolejbus a pod......). volaju sa stopxam.
Ada je zase tady
Stačilo by v Moskvě upravit cenu benzínu na úroveň EU a bylo by po problémech.
Pokud tam v přepočtu stojí litr benzínu 10Kč tak jsou tam zácpy, to je jasné. :-!
ikarus
Jéééj zase okurková sezóna, tak a budeme kopírovat celý jůtůb. Ještě špatné parkování, vybržďování, hodit někomu pod kola pařez ach jo ach jo. Navíc zemi kde zítra znamená včera, okupují ukrajinu a vládne tam mafie nemá smysl řešit.
gil54
.....tak pro mě má tento příspěvek zcela nulovou hodnotu, jak video, tak komentář.

Stejně jako video se špatně odstartovavším motorkovým dragsterem. ;-\

Z mého pohledu podobné příspěvky zbytečně hnojí tento server, který poslední dobou svojí úroveň, řeknu to velmi diplomaticky, nezvyšuje.

Dále chápu, že osvěta je nutná, ale minimálně 2x ročně zde absolvovat "přezouvání" také už nemusím. Pokaždé tam je něco jinak, něco chybí nebo je něco blbě. Za chvíli se tady snad konečně dočkáme také instruktážních videí jak se strká u pumpy pistole do hrdla nádrže. Jo a taky jak se vyndává. A tak podobně.

Jsem zklamaný víc a víc. 😒 Očekávám, ale stále marně, alespoň udržení bývalé úrovně, když už ne zlepšení. No, ale možná je chyba ve mě...... 😐
Hammunasakra
:yes: :yes: :-!
gil54
Snad jenom sekce Veterán.auto.cz si drží konzistentně slušnou úroveň.
V Blave bol tiez jeden taky, husto snezilo, na ceste zapcha... tak sa rozhodol, ze sa zahra na elektricku. Neratal ale s tym, ze akurat na inkrimimovanom useku nie su vedla kolajnic polozene panely.

Tak tam, *, zostal trcat na podvozku kolmo na kolaje.

To uz doprava skolabovala uplne, pretoze elektricky stali v oboch smeroch a nie vzdy sa zmestili do krizovatiek, nehovoriac o zeriave a odtahovke, ktore museli prist vyslobodit blbcove Volvo a nevyhnutne zablokovali aj vedlajsiu cestu.
pumpkin
Volvo? Ja si pamätám na tento prípad. Tiež nečakal otvorený koľajový zvršok. Ten verejný výsmech a nadávky ľudí z električiek bola karma zdarma. 😄
[odkaz]
samael
nejsou vidět policajti,kteří jsou jinak velmi aktivní v mlácení a zatýkání lidí,kteří si jen dovolí ceknout něco neuctivého o nejstatečnějším,nejmoudřejším a nejkrásnějším Rusovi.
Pepa_007
>😁
Nemám proruské smýšlení.
Ale zkuste u nás vyjít na náměstí a něco řvát do megafonu (téma libovolné: uprchlící, Merkelová, atd...). A ještě k tomu když se vás tam bude střídat u megafonu 20. A někteří budou mít masky na obličeji. To uvidíte co se bude dít. 😄
Přiletí zásahovka, sbalí vás všechny a dostanete možná i nakládačku.
Jako ten pán co vstoupil do silnice na červenou, pár sekund před zelenou. Dostal co se do něj vešlo a ještě od poldy v civilu.
>😁

V Rusku není o nic lepší či horší svoboda než u nás.

PS: Počkejte si až se na vás soused naštve a pošle vám do domu šťáru z úřadu. A pěkně bez soudního příkazu. Naprosto jednoduše.
Johnnn
Tak zrovna ČR je známý policejní stát pokud ho budeme porovnávat se zbytkem Evropy. A tendence se bohužel obrací stále k horšímu. Jak se ke korytu dostal Babiš a Zeman, tak to jde s naší svobodou z kopce. A Babiš k tomu obvykle ani nepotřebuje policii - média má ošéfované, na jeho Agrofertu je závislých dost dodavatelských firem, takže i tam jsou nějaké ty páky. Zeman používá staré praktiky, které zná z dob prognosťáku...
Hammunasakra
Jj máme skoro nejvíc policajtů na hlavu na světě! 😉

Vláda plánuje další navýšení o 4 tisíce kousků :yes: >😁
samael
Bureš musí mít své lidi i u PČR,jinak by si těžko mohl dovolovat ty jeho sviňárny.
samael
Za Merkelovou policajti nikoho nesbalí.Leda tak za tibetskou vlajku.Takže tu ruskou "svobodu" pomalu ale jistě doháníme.
Nicco
Kdyz chces rychle policii, tak u nas staci vyvesit vlajku Tibetu...
swifter
Poku podnikáš doma, je např. FÚ vstoupit za účelem kontroly do tvé "firmy". A neboj, v Rusku by ti líp neblyo..
Johnnn
Vojáci jsou na na pracovní dovolené na Ukrajině, tak třeba podobného fleka nabídli i příslušníkům policie. Venku dělají pořádek a doma mají bordel >😁
Pepa_007
>😁
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Čo to trepeš za vtákoviny... :-!
adamzprahy
Ale prosimtě, kolikrát jsi tam byl a tohle zažil?

Dopravní zácpy v Moskvě jsou úplně jiný level, který se nedá s ničím u nás vůbec srovnat.
Moskva se s předměstími, které denně dojíždí do Moskvy, odhaduje asi na 20 milionů lidí. Dopravní policie v Rusku navíc nefunguje úplně nejlépe, čili v těchto špičkách to pak vypadá jak to vypadá...

To platí i třeba o Londýnu, který na rozdíl od Moskvy dost bojuje a snaží se regulovat. Já bych tam vyslal některé naše činitele/aktivisty za zklidnění dopravy. Pak bysme neřešili blbosti jako plány na zákazy vjezdu do centra Prahy, všudypřítomné parkovací zóny atd.

Znám lidi z Londýna i Moskvy žijící v Praze a ti nechápou co máme za problém s dopravou v Praze a proč ji regulujeme, když je to tu pro ně jak na venkově 😄
samael
V Londýně jezdí SUV po chodníku?To je mi ale novinka,když jsem tam byl,tak jsem si ničeho takového nevšiml.
Nejazdi, ale to tam nikoho ani nenapadne, u nas Praha ci Blava, je to skoro norma.
V tomto smere sme kulturne jednoznacne Vychod.

Adam ma pravdu. Prazak nevie, co je skutocna dopravna zapcha.

Na druhej strane, kedze mozem priamo porovnavat Londyn a Prahu, problemy v Londyne maju povod v hustote dopravy. Problemy v Prahe maju povod vo vodicoch.
kuny
to vis, to je jasne, ze v praze za to muzou ridici. sami si ty silnice rozkopali a jeste si zapomneli dat brigadu na dostavbu okruhu a radial, tak at se ted nedivi, ze se tam tvori kolony.
ikoptak
Nevím jak v Blavě, ale v praze opravdu ježdění po chodnících normou není. Tím neříkám, že to nějakýho troubu sem tam nenapadne, jako všude na světě včetně Londýna.
Johnnn
Nápodobně. Navíc, když jsem viděl na youtube amatérské iphone - video zásahu tý jejich "armed response unit BMW 5" tak myslím, že si to tam jen tak někdo nedovolí. Ale naposledy jsem byl v Londýně před 3 lety, tak se možná něco změnilo...
adamzprahy
Já nepsal, že v Londýně jezdí po chodníku - psal jsem, že Londýn se hustotou dopravy dá srovnávat s Moskvou a na rozdíl od ní se tam s tím snaží něco dělat, navíc mají lépe fungující policii a asi i legislativu + mentalita v tom samozřejmě také hraje roli.
pumpkin
No tak možno preto, aby sa v budúcnosti predišlo extrémnemu stavu aký je v Moskve. 😉
Riceeater
Moc koukáš na TV Nova a ČT :-!
Merrill
v Rusku platí zákony džungle a podle toho se tam lidé chovají - jako divoká zvěř! Zkorumpovaní politici a policie má na starosti jiné věci než se starat o veřejný pořádek nebo dopravu..
esenbe
Proč radši nejdou demonstrovat před Kreml ? Proč neblokují radním auta ? Kde jsou protesty proti zlepšení situace v dopravě, výstavbě infrastruktury, podpory MHD apod. ... Protože by skončili ve vězení nebo zmlácení obuškem ... a taky to tak pěkně negeneruje zhlédnutí na youtube.

Miluju tyhle aktivisty.

P.S.: Střihl bych to tam taky a ani okem bych nemrkl ...
twistedTSD
Protože boj s větrnými mlýny?

PS: No to se máš fakt čím chlubit. Ty chodníky jsou mimochodem tak široké proto, že slouží vozům s právem přednosti v jízdě.
Warrual
Jak dlouho tu bude zcela zbytečný článek jako hlavní zpráva? :no:
Kym budeme vylepsovat status clanku debatou >😁
kuny
tak prosim, ozvete se 😉
Ada je zase tady
Džungli z ní dělají švestky. Zrovna včera jsem byl svědkem, jak cajti úmyslně na D11 provokovali řidiče bezdůvodně pomalou jízdou uprostřed mezi oběma jízdními pruhy. Když se jim nepodařilo nikoho vyprovokovat, zmizeli se svým Superbem rychlostí cca o 100kmph vyšší směrem k Hradci.
kuny
nebudu obhajovat dzungloidni jedince z rad ridicu civilistu nebo ridicu policajtu. nicmene porad trvam na tom, ze na nasich silnicich v obecne rovine (v ramci srovnani s okolim) panuje prevazne klid a mir.
Dagmarrr
Je jasné, že tyto nápady mají všichni všude stejné, rozdíl je v tom, že kdyby se tohle dělo jinde, nedej bože v západní Evropě, tak to dotyční odnesou velkým postihem. Proto tam všichi trpělivě poskakují a nikam se nehrnou. Ale jakmile je možné neco řešit korupcí a nebo přes kamarády, tak to končí tímhle způsobem a samozřejmě se do toho přidá ještě místní mentalita ve stylu Ameriky před sto lety. Rána pěstí a nebo vytáhnout rovnou bouchačku...
Petr80
Samozvaní moralisté bojující za svojí pravdu, proti arogantům hájícím si svoji pravdu. Prostě lidská společnost.
Hammunasakra
Proč sou jedni samozvaní a druzí ne? >😒]
Arese
Civilizační úroveň každé země se pozná nejen podle dodržování lidských práv, ale i z běžného chování místních lidí vůči sobě, třeba na ulici či na silnicích. Není proto žádné překvapení, že v Putinistánu se řidiči vůči chodcům i mezi sebou chovají tak, jako na tomto videu - arogantně a agresivně. Vždyť podobných šíleností z ruských silnic je plný internet. Ti aktivisté jsou velmi odvážní lidé, místní věrchuška, většinou agresivně jezdící v mohutných SUV s nimi totiž může zatočit, kdy se jí zlíbí a nikdo se jich nezastane (a zkorumpovaná policie už vůbec ne), prostě ruský hnus, kde platí jen právo silnějšího a mocnějšího.. ;-\ :no: :no: :no:
Martin
když je vyspělost techniky vyšší než její obsluhy