Motorky
Přihlásit pro přidání komentáře
Arese
Vždycky když vidím jízdu závodního motocyklu jaká je na titulní fotce, tak se dívím, že je vůbec něco takového z fyzikálního hlediska možné... Před těmi chlapy se sluší smeknout! 😄 :yes: :yes: :yes:
kundalini_it
Gratulace legendě. Bohužel, to jediné mě přinutí koukat na Moto GP. Moto2 nuda a nuda. MotoGP nuda a nuda. Lorenzo vyhraje jedině, když ujede v prvním kole. Dani už je za zenitem, sem tam se mu povede závod. Marq je stále tak trochu fracek. A Valentino ten ukazuje, že bůh je nesmrtelný. ( Pak ještě Ducati občas vystrčí růžky). Celkově MotoGP většinou větší nuda než současná F1.
Musíš kromě kvalit jezdců vzít v úvahu i momentální kondici strojů. Mně se nyní zdá, že Honda momentálně ztrácí na Y a Ducati roste, hlavně na motor. Súza zatím za nimi, ale....
No několik let je to stejná písnička, s vyjímkou Caseyho éry u Ducati...
Rossi sa na Stonera na Ducati mimo roviniek VZDY dotahoval, tam to bolo len o vykone in the straight line, Stoner bol inak druha liga.
Tak to si vůbec nemyslím. Moto3 má vynikající úroveň a závody jsou super. Plus jsou tam i naši. Ano, Moto2 je trochu nudná, ale MotoGP je většinou dobrá podívaná. Samozřejmě by bylo ještě zajímavější, jezdit kratší závod, řekněme 10 kol a 2x. Jo, a kategorií je žalostně málo a schopných jezdců mraky. Pomohlo by vrátit kubatury 125 a 250ccm. :-! Ale Dorně tato monopolní situace vyhovuje, tak nač si dělat vrásky, že?
Vrátit dvoutakty 125 a 250 už asi morálně nejde. Místo těch 2t 125 jsou dnes rovnocenné Moto3 250 čtyřtakty a závody jsou ok i jak píšeš. Místo 2t 250 jsou Moto2 600 jako příprava na MotoGP. Chápu to také jako rozumný krok, akorát mi vadí omezení formou jednotného motoru i když dokážu pochopit ekonomické hledisko. Ale kdo chce sakra jezdit mistrovství světa, tak nějaké peníze za zadkem už musí mít. ( Vyježděné výsledky z nižších tříd = stáje, sponzoři, prachy.)
Jezdit MotoGP dvoukolově by asi nešlo z časových důvodů programu dne a i co se týká tradice... . I když pamatuji 6 závodů MS za den. 50,125,250,350,500 a sidecary.
Dneska to tedy bylo - pravda - od 3. kola výjimečně trochu k nekoukání, ale jindy se třeba řežou celý závod až do cílové čáry.
Jezdit MotoGP dvoukolově by asi nešlo z časových důvodů programu dne a i co se týká tradice... . I když pamatuji 6 závodů MS za den. 50,125,250,350,500 a sidecary.
Dneska to tedy bylo - pravda - od 3. kola výjimečně trochu k nekoukání, ale jindy se třeba řežou celý závod až do cílové čáry.
Ale já nemluvím o dvoutaktech. Jen o kubatůrách. I 50 a 125 se dělají ve čtyřtaktech. Jde o to, aby co nejvíc talentovaných jezdců dostalo šanci se ukázat v závodech mistrovství světa. Je to nesmírně důležité při hledání sponzorů. Jak sám píšeš, byly i 50 i 75 jednu chvíli. Další. Časově by se kratší závody daly také zvládnout. Byl jsem několik let činovníkem při pořádání motocyklových závodů a při dobré organizaci se dalo odjet i 10 závodů za den. Takže žádný problém.
Rozumím a i souhlasím. Akorát upřesním, že padesátky byly nahrazeny osmdesátkami v roce 1983-84, nejely spolu současně.
Celkom by potešilo keby "dedek" vyhral v Španielsku.
Kua ta M2 co tam je je fajná
Parááda.
No ale tie krídla na moto,to je hnus.
Přesto - Lízátko podepsal s Ducati, tak mu možná vedení Yamahy votočilo potenciometrem trochu doleva, jinak by sice mohl i prohrát, ale ne o parník.
Ale pokud máš pocit, že to bylo jinak, neberu ti to.
Jen jsem napsal svůj soukromý názor.