Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AMG Super Hammer: Výkonný turbodiesel se představí do tří let

14 komentářů

kuko
mít tak tvoje starosti >😁

skus jezdit týden sockou a uvidíš, že i ta další E60 bude mít pro tebe cenu zlata 😉
T613
jak tě to nepřejde, tak máš po kuchařce 😒 😉
Dinar
Nestraším, BMW si kupuju roky jen proto, že mi vyhovuje, Audi mi zatím žádné nevyhovovalo, neříkám, že to byla špatná auta, ale prostě neodpovídalo to mým preferencím, a to mám z Audi, díky B&B, projeto kdeco. Vždycky jsem si pak sedl do bavora, a uklidnil se, že to prostě někdo umí líp. Ale ta S4 mě hlodla, věřím, že RS6 může být zážitek, ale určitě by to nebylo auto pro mě, ale ta S4, docela správná velikost a to co mi předvedla... ale ono mě to asi za pár dní přejde. 😄 😉
Navtech
Nestraš! Prohoď to na chvíli s nějakou bazarovkou, maj jich tam padesát!
Dinar
X6 je jasná, ale co sem se svezl sedmou, začal jsem se přesvědčovat, že by se mi tak velké auto vlastně hodilo. Naštěstí to vydrželo jen chvíli, ale už by měli sechadry ukázat novou pětku, protože ta moje je už zralá na odchod z domu a druhou E60 nechci, jenže jak pak překlepat ty dva roky, abych se nakonec nezačal přesvědčovat, že by mi snad ani to audi nevadilo. >😁 😉
Pierro
no já ti nevim jesli jí momentálně maj. Ofiko představení ještě neproběhlo, ale vím, že auTec tuším dvě auta k dispozici měl už někdy před měsícem. X6 by snad nemusela bejt problém a audinu mi nech! 😉
Navtech
Ne. Chtěl jsem tam před chvílí zajet, ale nakonec jsem vylez z Makra jak zpráskanej čokl a už jsem neměl náladu. Ani nevim, jestli už jí ve Stodůlkách maj... Chci pohonit tu X6 a 335i. Na Audi prdim, to mi Dinar znechutil už dost.
Pierro
a jel jsi jí už?? mě osobně by svezení celkem lákalo. a bylo by mi vcelku jedno v jaké motorizaci. 😉
Navtech
Se 730D jsem na jednu nádrž dojel do Dubrovníku. S 745i jsem jednou tankoval. To je asi tak jedinej rozdíl, ale ta roztažená tlama při kicku u nafty neni.
Navtech
Tady neni co testovat. Máš jen 2 možnosti. Ale naftu asi těžko...
Dinar
Tohle je prostě soumrak bohů, tedy těch naftových. Nafta je aktuálně na vrcholu a čeká ji už jen sešup, proto teď vznikají i zdánlivě nesmyslné kombinace sportovních modelů s naftou, je třeba nacpat dýzly všude kam to jen jde, dokud je čas, penízky ze dvou dekád vývoje se musí vrátit. 😉
Pierro
otestuj novou sedmu a uvidíš... 😉
Navtech
Že už se těšim na pořádný BMW.
Pierro
Tak konečně mercedes začne nabízet to spráné náčiní pro naftové kovboje. Navtechu, o ty na to??