Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Bugatti a jeho moderní historie (1. díl)

9 komentářů

MariAchi
...je to hruza a des, je az neuveritelne, ze se z podobnych studii nakonec vyloupl Veyron. A taky je videt, jak je prace designera slozita :yes:
gil54
Byl jsi rychlejší.

Jedině EB110. Vyráběné auto, ne jen prototyp, supersport ještě z dob, kdy měla auta motor, aby auto jelo a ne aby se za zárukou zkurvilo, měla ještě řadící páku, tachometr, ruční brzdu a tak... Přesto to byl mimořádný úkaz. Ostatní prototypy jsou nepovedené ošklivky. Nevím, kolik je 110tek v ČR, já znám jednu modrou původně pana "V" později prodána panu "K".

Jednou jsem měl možnost se v ní vézt jako spolujezdec. Když na mě poprvé, metr za hlavou, hejkla ta čtyři turba, tak se mi zježily všechny chlupy.

Veyron je samozřejmě výkonnější, vypracovanější, modernější a prakticky ve všem lepší. Možná až na vzhled a to je věc názoru. Přesto dávám hlas EB110.
maxi!
tak a mozeme byt radi a pysny, ze Jozef navrhol nadherne Bugatti!
myslim, ze Walter de Silva mal dobry odhad na jeho talent. :-!
Anonym
Tak tak, EB 110 byla nádherná, ostatní už nic moc
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Vedle modrého byl (možná stále je) na českých značkách registrovaný ještě černý kousek. Tedy česká úplně nebyla, byly to ty diplomatické značky se žlutým písmem a modrým pozadím...
Sup
Tak už vím, kde si u Porsche vypůjčili zadek pro Panameru.
Uživatel_5340709
Bentley, EB 112, Panamera ............................ taky to čmariká furt jeden němec a občas mu do toho kecá chytřejší holanďan, jinak by to byla úplná tragédie. 😉
maxi!
Ettore Bugatti je pre mna upny vrchol. Vo svojej kratkej ere navrhoval genialne konstrukcie.
Pokusi o ozivenie znacky dotiahol k uspechu vdaka svojej buldocej povahe az Piech, aj ked sa mu velmi neverilo...
Pametam, ako presakovali prve info o Veyrone, tak Clarkson vyuzil kazdu prilezitost vysmiat tomu projektu( problem s chladenim, etccc) a nakoniec boli z auta uplne hotovy.
( co sa v Top Gear casto stavalo....) :-!
vabis
tak tak, EB110 má úplně perfektní jízdní vlastnosti. Ferarri se může jít klouzat. Z moderních pak koncept Galibier neměl chybu. Ve Francii jsem byl svezen jako spolujezdec po městě ve Veyronu a na ten zvuk proudového letadla se nezapomíná, i když je to auto v reálu hodně maličkaté. Bugatti je vyšší dívčí, počet prodaných aut není vše.