Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Parkování je někdy věda aneb výběr toho nejhoršího!

9 komentářů

Stejsn
tipuju na smažky, v případě toho posledního s téměř stoprocentní jistotou ;-\ :no:
JohnyRnR
Ten se asi nestačil divit >😁 :yes:
Uživatel_5340709
furt tvrdí, že si ty plečky kupují aby měli přehled, ale ve videu to vypadá jinak. >😁
Dagmarrr
Smutné je, že ve většině případů se jedná o ženy. "Proč to auto jede, když mám nohu na brzdě (a nebo je to nějaký jiný pedál???) a proč při couvání jede doprava, když mám volant doleva a nebo je to jinak???" Je fakt, že mnoho takových bouraček má na svědomí i chlap, ale ten buď bývá pod vlivem a nebo si tím řeší nějaký komplex a zrovna teď na škrábance nekouká... Ale nejhorší je, když vidíte tuhle devastaci a pak z toho vystoupí roztomilá holka a začne tahat z auta děti a nákupy a přitom telefonuje manžílkovi, že jí někdo asi trochu odřel auto... :-!
_Teddy_
Vyse polovica z tych videi ma pointu v tom, ze "vodic" chce ovladat auto len jednym pedalom. Chce zabrzdit, tak stlaci pedal (o ktorom si mysli ze je brzda, ale ono je to plyn), zisti ze auto zrychluje, tak v panike na ten pedal dupne (plny plyn) a zavrie oci...
_MT_
Korunu tomu nasadí, když pak zažaluje automobilku za "samovolné" zrychlení automobilu. 😄
tombas
Tato individua nejen že by neměla mít právo řídit, ale ani volit a hlavně se množit. Bylo by na světě líp a bezpečněji.
frantaha
klasika, mám automat, jsem pako, polechtám plyn, odezva žádná, tak ho přišlápnu a ejhle auto poskočí...
weetacheck
přesně, o co víc to mají mít s automatem jednodušší, o to větší paseka. Pro některé je kombinace parkování x automat nestravitelná