Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Dacia Dokker Van 1.5 DCI/66 kW: Tři plus tři

14 komentářů

Riceeater
Tak na tenhle neškodováckej test se hned vrhnu :yes😒br />
Potřebuji nového pracanta a tenhle je v hledáčku taky...
T.E.S.L.A už na ACZ serie
To nie je test.
Riceeater
Teď už to vím...
jets_cz
máme ho objednaný do firmy, s benzínem. Za ty prachy... A s kvalitou jsou dnes na štíru všechny automobilky, tak je to stejně fuk, je to o kusu na který narazím a ne o značce. To bejvávalo.
spojka
1,5dci 66kw je výborná volba,nesmrtelnej motor,jen měníš olej a rozvody po 5-ti letech/120000,sám s ním mám najeto 350000 km a třeba olej mezi výměnou ubyde jen 0,2l,spotřeba dlouhodobá 4,6l :yes: :yes:
To je spotreba s prázdnym autom a vetrom v zadku.
"...takže lze do tohoto modelu nakládat předměty vysoké 1,23 cm." Skoro centimeter a pol, sakra, to je korba! 😄
Řidič007
To tedy jo, to je evidentně chyba srovnatelná dokonce i s udávanou spotřebou škodovek!
Čo je so spotrebou škodoviek? Nedosahuješ tú čo je na papieri? Tak asi zle jazdíš...
michael.snow
Vzhledem k tomu, že na fotkách a ani v textu není zmíněno, že byste auto naložili, tak nevím, o co se opírá argument, že s téměř dvěma tunami nemá motor problém. Soudíte tak podle toho, jak se motor chová v prázdném autě (hmotnost
Řidič007
Já si ještě navíc všiml, že na fotkách není dokonce ani řidič. Podle čeho tedy autor článku soudí, že auto jede???
Riceeater
Mám Combo 55kW... o víkendu v pixle cca 700Kg a na vozíku cca 1200Kg... no a taky jsem s tím jel, Combo nemělo problém... 😉

Sice jsem se bál, kdy mi vozík utrhne kouli i se zadní nápravou, ale těch 10km jsem dal
😄

Dokker bude úspěšný nástupce... a 11kW navíc, to bude teprve pošušňáníčko 😄
Sky for everybody
pro drobné řemeslníky (malíře, zedníky, elektrikáře) je tohle vozítko dle mého názoru bezkonkurenční. Téměř bezúdržbový (ověřený) motor, cena naprosto neuvěřitelná (šikovnej řemeslník na tohle auto musí za rok vydělat)
Navíc nevypadá vůbec špatně - a když něco rozliješ, vystříkáš hadicí a je to.
Myslím si, že to je přesně ta filozofie, které by se DACIA měla držet.
...a možno nie iba ona...