Ekonomika
4. místo Dacia, kdo by to byl řekl ...
Pro Dacii :yes: :yes: :yes😒br />
Pro český trh :no: :no: :no: Je fakt smutné, když kupní síla obyvatel dosahuje sotva úrovně totálního lowendu automobilového průmyslu... 8-s 8-s
Nicméně hodně lidí už se podle mě nechalo napálit koncernovýma pohádkama o německé kvalitě a místo vypelešených dovozových Passatů a Octavií začínají racionálně sázet na jistotu provozních nákladů a volí raději novou Dacii.
Koneckonců Dacia i Škoda jsou na stejné konzumní lodi a jestli čkověk pořídí novou Octávku za půl mega nebo Logana MCV za polovic, tak ze spotřebitelského hlediska splní obojí stejnou službu a spolehlivost bude v zásadě obdobná. Takže stačí oželet 90% společenské prestiže a 10% komfortu >😒] :-!
Pro Dacii :yes: :yes: :yes😒br />
Pro český trh :no: :no: :no: Je fakt smutné, když kupní síla obyvatel dosahuje sotva úrovně totálního lowendu automobilového průmyslu... 8-s 8-s
Nicméně hodně lidí už se podle mě nechalo napálit koncernovýma pohádkama o německé kvalitě a místo vypelešených dovozových Passatů a Octavií začínají racionálně sázet na jistotu provozních nákladů a volí raději novou Dacii.
Koneckonců Dacia i Škoda jsou na stejné konzumní lodi a jestli čkověk pořídí novou Octávku za půl mega nebo Logana MCV za polovic, tak ze spotřebitelského hlediska splní obojí stejnou službu a spolehlivost bude v zásadě obdobná. Takže stačí oželet 90% společenské prestiže a 10% komfortu >😒] :-!
Rozdíl octa-logan 10%? Baví tě jezdit auty? Ty brďo 😐
Neměl bych s posledním odstavcem problém suhlasit, ale těch 10%??
Neměl bych s posledním odstavcem problém suhlasit, ale těch 10%??
Trochu nadhledu by neškodilo 😉 Mimochodem - sama Škoda prohlásila, že má být koncernovou odpovědí na Dacii.
To mě zajímá - máš k tomu nějaký odkaz?
Já nikdy nic takového neslyšel. Například tady rozhovor s panem Jahnem z článku "Škoda nikdy nebude Dacií":
Nabízí se otázka, zda v rámci koncernu nebude hrát Škoda roli výrobce aut pro nenáročné klienty typu Dacie.
Takové přirovnání bych nepoužil. Vozy jako Dacia mohou mít na trhu své místo, ale rozhodně to není koncept, který by chtěl koncern nabízet. Máme určité představy, jak má vůz vypadat, jaké má splňovat parametry, a žádnou Dacii ve skupině mít nechceme.
Škoda a Seat jsou značky, které mají dělat objemy v segmentech, kde je důležitá hodnota za peníze, ale nechceme nabízet vozy typu Dacia či Tata Nano.
[odkaz]
Je tam toho na to téma víc, můžeš se podívat...
Já nikdy nic takového neslyšel. Například tady rozhovor s panem Jahnem z článku "Škoda nikdy nebude Dacií":
Nabízí se otázka, zda v rámci koncernu nebude hrát Škoda roli výrobce aut pro nenáročné klienty typu Dacie.
Takové přirovnání bych nepoužil. Vozy jako Dacia mohou mít na trhu své místo, ale rozhodně to není koncept, který by chtěl koncern nabízet. Máme určité představy, jak má vůz vypadat, jaké má splňovat parametry, a žádnou Dacii ve skupině mít nechceme.
Škoda a Seat jsou značky, které mají dělat objemy v segmentech, kde je důležitá hodnota za peníze, ale nechceme nabízet vozy typu Dacia či Tata Nano.
[odkaz]
Je tam toho na to téma víc, můžeš se podívat...
Bohužel taky 40 % jízdních vlastností, komfortu tak dalších 40% a co je vůbec nejzávažnější, taky tak 60 % pasivní bezpečnosti.... 😢 Ale Dacii stejně fandím, třeba Sandero pro důchodce a Logan MCV pro mladé rodiny je velmi dobré řešení! Jen je obrovská škoda, že tato auta už nemají v nabídce atmosférickou čtrnáctistovku... 😢 8-s Suverénně nejpřitažlivější Dacií je ale samozřejmě Sandero, po té modernizaci a s motorem 1.5 dCi a pohonem 4x4 je to fakt skvělá nabídka! 😄 :yes:
Nic proti, ale ani v té bezpečnosti zásadní rozdíl nebude. Dnes se sbírají body za elektronické nesmysly... Octavia měla 2013 90% za čelní náraz a celkově 5*, Sandero mělo 2013 80% čelní náraz a celkově 4*. Přitom Logan MCV už měl o rok později podle 2014 hodnocení jen 57% čelní náraz a celkově 3*... Pochybuji, že přední část se jakkoliv liší u Sandera a Logana ...
Nesmysl, v bezpečnosti je rozdíl zcela zásadní. Logan - od Sandera se lišící v první řadě hmotností - ztroskotal v čelním crash testu. NE (jen) v elektronice, která je hodnocena samostatně. Vždyť se stačí podívat na veřejně dostupný crash test, tady není co okecat 😲
Ani Sandero nijak neexcelovalo, vždyť A sloupek se zlomil jak u 15 let starého auta.
Ani Sandero nijak neexcelovalo, vždyť A sloupek se zlomil jak u 15 let starého auta.
Dnes už není pravda ani ta elektronika, protože v rámci nárazového testu se hodnotí elektronické systémy. A další jejich hodnocení je v samostatné oblasti.
K vaší smůle škodovek neustále ubývá, už dva roky po sobě. Vyřazeno z registru 12 100 ks, prodáno nových 7481 >😁
No škodu ještě zachranují stoené verky z rajchu pro bazarové kovboje, vidte, ale jinak jich neustále ubývá.
Z registru za dva roky zmizelo asi 300 000 škodovek, tolik papírů v šuplíku národ nemohl mít, takže zcela jasně mizí fyzicky auta a mizí jenoznače rychleji než kolik jich přibývá.
A to do toho nepočítám vývoz, v reálu zmizelo za dva roky z registru cca 400-450 000 škodáren
>😁 >😁 :yes:
No škodu ještě zachranují stoené verky z rajchu pro bazarové kovboje, vidte, ale jinak jich neustále ubývá.
Z registru za dva roky zmizelo asi 300 000 škodovek, tolik papírů v šuplíku národ nemohl mít, takže zcela jasně mizí fyzicky auta a mizí jenoznače rychleji než kolik jich přibývá.
A to do toho nepočítám vývoz, v reálu zmizelo za dva roky z registru cca 400-450 000 škodáren
>😁 >😁 :yes:
Arese, Sandero a 4x4? Iba tvoje zbožné želanie.
Tak to jsi celkem přehnal. Logan je prostě Logan, nic víc, nic míň. Technicky vzato působí jak auto z devadesátek, interiér se nechytá ani na Rapid. Nic proti němu, má své místo na trhu, ale oktávka je jiný vesmír (antikoncernfans nechť si dosadí jakýkoli céčkový mainstream :-! ).
predpokladam, ze si nesedel este v loganovi, inac taku blbost nepovies, logana mam a viezol som sa v rapide a ten interier je kvalitou viac-menej rovnaky - rovnaky, akurat v rapide to na mna posobilo dost stiesnene, v loganovi sa mi este nestalo, zeby som s kvaltpakou dotkol spolujazcovej nohy
Jel jsem bohužel jen v minulém Loganu, tam byl ten lowend úplně jasný - hodně třeba na sedačkách. Nejen materiály a vzhled, ale i tvarování... tak blbě se mi už v žádném autě dlouho nesedělo... vlastně možná nikdy. A potom detaily... pouze jedna kontrolka na oba blinkry apod.
Podle fotek se zdá, že v tomhle udělal Logan slušný krok kupředu...
Podle fotek se zdá, že v tomhle udělal Logan slušný krok kupředu...
Já nějak nerozumím tomu proč je takovej hejt na dachny. Když si vlezete někam na dacia fora nebo kluby, tak tam je naprostá většina majitelů spokojených a často kupují jako nástupníka nebo další auto do rodiny zase dacii.
Hele já měl jedničkovou fabii a teď mám novýho logana. Když pominu rozdíl v prostoru a u logana lepší motor /HTP x TCE/ tak co se týká jízdy a interiéru tak mně nepřijde, že bych si pohoršil. A to ani ve srovnání s Fabií 2, kterou mám v práci. A ruku na srdce - je tak zásadní rozdíl mezi jedničkovou a trojkovou fábií? Jo, dřív nebyly navigace a tolik elektroniky, ale jinak? Rozdíl je mezi Felicií a Fábií, ale mezi Fábiema a obecně mezi autama od roku 2000 už zas tak zásadní rozdíly nepozoruju. Takže za mně jsou dachny normální auta, který svým jízdním projevem v běžném provozu v ničem nezaostávají. Ano maj tvrdý a laciný plasty a nemaj spoustu vychytávek, ale jinak je to prostě normální auto, který nemůže urazit
Hele já měl jedničkovou fabii a teď mám novýho logana. Když pominu rozdíl v prostoru a u logana lepší motor /HTP x TCE/ tak co se týká jízdy a interiéru tak mně nepřijde, že bych si pohoršil. A to ani ve srovnání s Fabií 2, kterou mám v práci. A ruku na srdce - je tak zásadní rozdíl mezi jedničkovou a trojkovou fábií? Jo, dřív nebyly navigace a tolik elektroniky, ale jinak? Rozdíl je mezi Felicií a Fábií, ale mezi Fábiema a obecně mezi autama od roku 2000 už zas tak zásadní rozdíly nepozoruju. Takže za mně jsou dachny normální auta, který svým jízdním projevem v běžném provozu v ničem nezaostávají. Ano maj tvrdý a laciný plasty a nemaj spoustu vychytávek, ale jinak je to prostě normální auto, který nemůže urazit
Já mluvím o jedné konkrétní věci, a to byly sedačky u minulého Logana. Jinak nic proti, za 170t je Logan dobrá koupě... a je to dobrá koupě i za těch 200 s klimou. Zároveň ale jasně vidím, proč si připlatit třeba 50 za Swifta.
Jo v pohodě. Fanda do aut, kterej předpokládám vyžaduje co nejlepší jízdní vlastnosti, image a tak dachnu neveme. Já když bych si měl vybrat jestli Sander👋Logana nebo dražšího a výrazně menšího Swifta, tak vemu tu Dachnu, protože se do ní vejdu s rodinou a při každodenním parkování před prací se nemusím bát, že mi ho ukradnou.
Jinak ty sedadla - nevím jak v tom starým, ale v novým loganu sice nemaj moc boční vedení, ale 1200 km do na dovolenou bylo v pohodě.
Jinak ty sedadla - nevím jak v tom starým, ale v novým loganu sice nemaj moc boční vedení, ale 1200 km do na dovolenou bylo v pohodě.
[odkaz]
[odkaz]
Už jen ovládání oken na středovém panelu (resp. středový panel jako takový á la přehlídka levných plastových výlisků). A to ještě dávám dost lichotivý obrázek...myslím, že tohle srovnání je úplně jasné. Rapid a Logan se adekvátně liší i cenově, takže ne že by šlo o něco překvapivého.
[odkaz]
Už jen ovládání oken na středovém panelu (resp. středový panel jako takový á la přehlídka levných plastových výlisků). A to ještě dávám dost lichotivý obrázek...myslím, že tohle srovnání je úplně jasné. Rapid a Logan se adekvátně liší i cenově, takže ne že by šlo o něco překvapivého.
Rapid jasně lepší, jde jen o to, jestli je lepší o těch 130 tisíc rozdílu v ceně :-!
O tom píšu, liší se i cenově a interiér tomu odpovídá. Reaguji na rohypnolovo srovnání s Octavií...Aby bylo jasno, Dacii určitě "nehejtuji" a vím že pro někoho (pro tebe) jde o super volbu a má svou pevnou pozici na našem trhu. Moje hodnotící kritérium nicméně rozhodně není prostor/peníze a určitě by tak mou volbou nebyla. Už jen proto, že z mého pohledu bych si proti podstatně staršímu vozu stejné kategorie téměř nijak nepolepšil.
V tom se shodneme. Oproti "kvalitnější" ojeté značce si nepolepšíš. Já zas nemám nervy na to shánět ojetinu, u který se nebudu bát, že je o pár let a pár desítek tisíc km starší. Takhle nemám žádnej zázrak, ale mám ho se zárukou a bez starostí.
jistě, je tam jasně vidět ten rozdíl 5% >😒]
Fakt nerozumím tomu, proč bakelitovej interiér Rapida považuješ za výrazný posun proti plastové Dacii... Že by se koncern naučil dělat prémiově tvrdé plasty >😁 ?
A sorry, Dacia samozřejmě používá nejjednodušší řešení, jenže právě ta Škoda na tom není často o moc líp. Řešit jestli je el. stahovačka ve dveřích nebo na středovým tunelu? To je upřímně dost jedno, podstatné je jestli má automatiku. A tu nemá jak Dacia, tak třeba ten Rapid (auto jen dolů, a jen u řidiče) >😒]
Fakt nerozumím tomu, proč bakelitovej interiér Rapida považuješ za výrazný posun proti plastové Dacii... Že by se koncern naučil dělat prémiově tvrdé plasty >😁 ?
A sorry, Dacia samozřejmě používá nejjednodušší řešení, jenže právě ta Škoda na tom není často o moc líp. Řešit jestli je el. stahovačka ve dveřích nebo na středovým tunelu? To je upřímně dost jedno, podstatné je jestli má automatiku. A tu nemá jak Dacia, tak třeba ten Rapid (auto jen dolů, a jen u řidiče) >😒]
Ano, považuji to za posun. Jakkoli mají Rapid nebo Fabia bakelitový interiér, dovedou šetření na materiálech velice dobře maskovat pomocí dekoračních prvků, povrchové úpravy a podobných detailů. Člověk si (na první pohled) nepřipadá, že by seděl v laciném low-endu. Byť jsem se k Rapidu a nové Fabii, zvyklý na minulou generaci, stavěl dost kriticky, po usednutí jsem uznal, že šetření proběhlo aspoň citlivě.
Proti tomu Logan/Sandero si na nic nehraje. Zcela obyčejné tvrdé výlisky bez větší invence, v lepší výbavě s pár postříbřenými drobnostmi. A stahovačky na středovém tunelu jsou maximálně laciné řešení používané v dobách Felicie, které je dnes už prostě překonané.
Omezení jednodotyku je jeden z příkladů, kde šetření až tak citlivě neproběhlo. A kritizuji to také.
Proti tomu Logan/Sandero si na nic nehraje. Zcela obyčejné tvrdé výlisky bez větší invence, v lepší výbavě s pár postříbřenými drobnostmi. A stahovačky na středovém tunelu jsou maximálně laciné řešení používané v dobách Felicie, které je dnes už prostě překonané.
Omezení jednodotyku je jeden z příkladů, kde šetření až tak citlivě neproběhlo. A kritizuji to také.
Ale však, v podstatě souhlas. Škoda umí svoji lacinost dobře maskovat, Dacia nic nezapírá. Upřímný přístup Dacie se mi zamlouvá mnohem víc, žádné nahoře huj a dole fuj 😉
V zamaskované lacinosti Škody se člověk nicméně cítí podstatně příjemněji než v nemaskovaném bakelitu. A o to jde.
U Fabie bych dokonce řekl, že designovým zpracováním interiéru mnoho konkurentů výrazně převyšuje.
U Fabie bych dokonce řekl, že designovým zpracováním interiéru mnoho konkurentů výrazně převyšuje.
Na jedné straně u nás jdou plečky jako Dacia, na druhé mezi sporťáky vyhrává poctivé zboží. Takže Petrolheadi ješt v Česku nevymřeli.
Cituji z autofora, kde jsou podrobnější tabulky: "Ford Mustang i u nás pokračuje v razantním celosvětovém tažení, řadu 4 (BMW) překonává rozdílem několika tříd (52 versus 24 kusů). "
Cituji z autofora, kde jsou podrobnější tabulky: "Ford Mustang i u nás pokračuje v razantním celosvětovém tažení, řadu 4 (BMW) překonává rozdílem několika tříd (52 versus 24 kusů). "
Mustang už je neprodávanějším sportovním vozem v ČR za Leden až duben letošního roku. Velká Gratulace Fordu a bohužel smutné, že GM vkylidlo pole s Camarem 😢
Meziroční dubnový nárůst přes 23 % je pro španělskou značku velmi dobrý výsledek, a to se ještě nezačala prodávat Ateca (ano, já vím, reexsporty, ale i tak mám z těch výsledků radost). 😄 :yes:
Z ceho mas radost? Podivej se kde je tahle znacka mezi soukromniky? Ten firemni prodej je asi moc neuzivi, holatka za nejnizsi moznou cenu. Ale zase je asi bude zivit servis, takovy strepy a jeste firemni se daji dost skubat. Soukromnici asi vedi, proc to nekupovat.
No, já jsem si jednoho Leona coby soukromá osoba v dubnu koupil, takže já mám "splněno" a z "bychařství" mě tu pro tentokrát nikdo obvinit nemůže. A radost z něj mám samozřejmě velkou! 😄
Gratuluju 😄
A jakého sis vybral? 😄 Já mám od března krátkého a nemůžu si stěžovat! 😄
Já mám ST 1.4 TSI Style 😉 Jakou verzi máš ty? 😄
Zdálo se mi, že lepší nabídka je pak už to FR... ale tedy za předpokladu, že ti nevadí sportovní podvozek.
Tak přesně ten mi právě vadí (a taky ten dole zploštělý volant). 😄 Ty máš FR? A s jakým motorem?
Ne, já ne... ale jeden diskusní kolega měl jako jedno z aut FR 1.4TSI 150k.
No, FR 1.4 TSI/110 kW je pěkná kombinace, jenom bych se obával toho vypínání dvojice válců.... :-!
Krátký 1.2 TSi 81kW style winter edition, krásná sleva, i s LEDkama, jenom barvu jsem si nemohl vybírat, ale sešlo se to tak dobře, že i ta barva je pěkná 😄 ale do showroomu jsem si šel pro základní reference >😁 ale s mírným navýšením rozpočtu jsem našel tu winter edition a bylo rozhodnuto 😄
Za ty peníze skvělá volba, ta 1.2 TSI/81 kW je výborný motor a na krátký Leon docela stačí. Výbava Style je oroti Reference nejen podstatně komfortnější, ale i hezčí v interiéru. Máš 6st. převodovku? Ta se k němu nabízí jen za příplatek, naštěstí velmi slušný... :-!
P.S. Máš na něj profil na mojeauto.cz
P.S. Máš na něj profil na mojeauto.cz
Měl jsem půjčenýho předváděcího Leona ST taky v tý 1.2 a ten motor ten kombík zvládal taky dobře, aspoň mi to tak přišlo >😁 můj byl skladovka ještě z konce roku 2015, takže sleva byl fakt příjemná, ještě s tou výbavou a winter paketem, takže nebylo co řešit.. Pětistupeň sem v těch skladovkách snad nikde neviděl na tenhle motor, ale příplatek je, tuším, jen 5k, takže si myslím, že všichni sáhnou po 6 st. 😄 zatím si nemůžu na nic stěžovat, naprostá spokojenost, jen mi u těch LEDek chybí světelný senzor, holt to musím přepínat ručně a nebo nechat plný světla zapnutý pořád 😄
Profil nemám, přemýšlel sem nad tím, ale nemám na to moc času ;-\ ale na ten tvůj se těším, doufám, že bude co nejdřív! 😄
Profil nemám, přemýšlel sem nad tím, ale nemám na to moc času ;-\ ale na ten tvůj se těším, doufám, že bude co nejdřív! 😄
Světelného senzoru nemusíš litovat, já ho tam sice mám, ale dealer mě vysvětlil, že jen zajišťuje samočinné zapínání a vypínání tlumených světel podle vnějších světelných podmínek (např. vjezd do tunelu atd.), ale že neumí automaticky tlumit dálková světla a pak je vracet při míjení protijedoucích vozů v noci. :-!
Světelný senzor máme ve Fabii v rodině a funguje dobře. Ten senzor dálkových světel je něco jiného, nestojí zas tak moc (snad 7k), ale pracuje s kamerou pod čelním sklem, tenhle systém byl v tom předváděcím Leonu ST, v noci mění automaticky potkávací světla na dálkový a opačně a fungovalo to dobře 😄
Seat prodal 754 ks, odečti ree😜orty a vyřazeno bylo 458 ks, takže Seaty na českých silnicích skutečně nepřibývaj, hehe
>😁
>😁
No protože většina Čecháčků automaticky stádně sáhne po škodovkách. Přitom třeba Toledo je mnohem hezčí (hlavně zezadu) než Rapid a Leon je zase podstatně levnější než Golf a Leon ST je podstatně levnější než Octavia Combi.
Ale malé rozšíření značky Seat v ČR mi vůbec nevadí, právě naopak - alespoň člověk nemá auto, co stojí na každém rohu! 😄 :yes:
Mám pocit, že někteří Češi třeba Leona ST v životě neviděli (v našem cca 15tisícovém městě ho mám jediný!) a už několik lidí, co si ho prohlíželo, mi říkalo, že ho vidí poprvé v životě. Ale zatím všem se moc líbil, což mě samozřejmě těší! 😉 :yes:
Ale malé rozšíření značky Seat v ČR mi vůbec nevadí, právě naopak - alespoň člověk nemá auto, co stojí na každém rohu! 😄 :yes:
Mám pocit, že někteří Češi třeba Leona ST v životě neviděli (v našem cca 15tisícovém městě ho mám jediný!) a už několik lidí, co si ho prohlíželo, mi říkalo, že ho vidí poprvé v životě. Ale zatím všem se moc líbil, což mě samozřejmě těší! 😉 :yes:
MB v top 10 a nove E sa tam este nezacalo poriadne predavat ... :yes:
ne? prijed do Prahy, tady nove E jezdi uz jako taxiky( stejne jako vsechny ostatni starsi Ecka, potkat "soukrome" E ktere neni taxik je docela kumst 😄 )
Kdyz jsme u tech MB.. S je moc pekne. To Ecko.. no.. porad taky. Ale Ccko mi pripada k smichu.. jako zmensenina Ska, jak nejaky modylek.. opravdu to vypada divne a myslim, ze ten "opulentni" design, ktery je u S ok a uz u E narazi na sve limity.. na male auto jako C vubec nepasuje. Kluci to s tou standardizaci trochu prehnali. Snad se do pristi generace od Audi nauci, jak na to 😄
Kdyz jsme u tech MB.. S je moc pekne. To Ecko.. no.. porad taky. Ale Ccko mi pripada k smichu.. jako zmensenina Ska, jak nejaky modylek.. opravdu to vypada divne a myslim, ze ten "opulentni" design, ktery je u S ok a uz u E narazi na sve limity.. na male auto jako C vubec nepasuje. Kluci to s tou standardizaci trochu prehnali. Snad se do pristi generace od Audi nauci, jak na to 😄
Když si vzpomenu, jak před lety klesl podíl škodovky na čtvrtinu a v článcích se vyjadřovali analytici ve smyslu, že je se jedná o logický vývoj do budoucna je nereálné aby ovládala třetinu trhu, jako tomu bylo dříve... 😄
No, jo prognostici, to je kapitola sama pro sebe! 😄
V reálu škodovek neustále ubývá, za poslední 2 roky vyřazeno cca 300 000 aut, dalších cca 100 000 vyvezeno (ree😜orty + vývoz ojetin) >😁
Dodge - 3 ks
Lincoln - 1 ks
Tesla - 3 ks
Mustang - 52 ks
Grand Cherokee - 35 ks (z toho 6x benzín)
Cherokee - 11 ks (1x benzín)
Renegade - 32 ks (z toho 14x benzín)
Wrangler - 9 ks (z toho 3 benzín)
Freemont - 13 ks (z toho 3x benzín)
v ojetinách
Cadillac - 1 ks
Dodge - 10 ks
GMC - 2 ks
Chevy - 61 ks
Chrysler - 79 ks
Jeep - 49 ks
Lincoln - 2 ks
Tesla - 2 ks
Lincoln - 1 ks
Tesla - 3 ks
Mustang - 52 ks
Grand Cherokee - 35 ks (z toho 6x benzín)
Cherokee - 11 ks (1x benzín)
Renegade - 32 ks (z toho 14x benzín)
Wrangler - 9 ks (z toho 3 benzín)
Freemont - 13 ks (z toho 3x benzín)
v ojetinách
Cadillac - 1 ks
Dodge - 10 ks
GMC - 2 ks
Chevy - 61 ks
Chrysler - 79 ks
Jeep - 49 ks
Lincoln - 2 ks
Tesla - 2 ks
ale snad najkrajsi vysledok mesiaca predviedol opat ford mustang.... :yes: :yes: :yes: priznavam ze len cumim ako u vas slape... ked to takto pojde dalej tak to bude u vas za par mesiacov uz docela tuctovy voz 😉 ... srandujem... kazdopadne klobuk dole pred mustangom... zasluzene predaje ...dozaista famozne auto
aby som nezabudol... krasne cislo hned na prvykrat predviedol aj zbrusu novy F-pace... na tych prvych par dni predaja moc slubny zaciatok .. vidim tu do buducna velke predajne moznosti :yes: