Testy
Dnes bych asi naštval nákupčí vozových parků ve firmách. Brzo ráno Rožnov - Praha v Diaco Sport 2,0d 180HPna prázdnějších cestách za 8,6. Zpátky v XE-S jsem za kratší dobu dojel s průměrem 8,4. Na dálnicích ustálenou rychlostí není výhoda nafty až tak velká. Nevím jak ostatní uživatelé, ale třeba i Mondeo kombi 180HP AWD s automatem zatím průměr 8,3.
Nenaštval bys je...často jsou velmi hluší, neboť je k hluchotě nutí ti, co jsou často záměrně i slepí 😉
Lámem si hlavu, čo je to za auto to Diaco. Až po chvíli mi to došlo. >😒]
Pardon, Disco Sport 😉 . Za rozdíl podle mě může i 9°ZF. Osmikvalt je v F-P s tímto motorem mnohem klidnější a lepší.
Ono je těžké na dvou pruzích na dálnici jet ustálenou rychlostí, když se jede v rámci zákonných limitů a je třeba co chvíli předjíždět kamion, což často nejde, protože se stále najde dostatek řidičů, kteří prostě jedou rychleji (například protože je jízda na limitu "uspává", že?) a podle geniálních předpisů musím tedy zpomalovat, ale to už se jme předjíždět ten, co jel zatím slušně za mnou, takže musím z těch 130 zpomalit na 90 a pak se zase rychle rozjet, protože se blíží další várka aut.
Jinak jo, za +-8 umí po dálnici jezdit skoro každé auto. Třeba Civic i za 6.
Jinak jo, za +-8 umí po dálnici jezdit skoro každé auto. Třeba Civic i za 6.
Pro plynulost (neříkám, že ideální), to chce trochu předvídavosti. Jestli jsem kvůli myškám brzdil dnes dohromady 4x, tak se moc nemýlím.
Netvrdím, že 8l je nějaká pro benzíny bájná hranice, jen suše srovnávám spotřeba nafta vs benzín.
Netvrdím, že 8l je nějaká pro benzíny bájná hranice, jen suše srovnávám spotřeba nafta vs benzín.
Každopádne je to paráda, jazdiť s potentným V6 benzínom za 8,4 litra. :yes:
Ani v jednom případě jsem na to nijak zvlášť nešlapal a v S se vracel do tempomatový rychlosti jen přes ovladač tempomatu. Rychlosti v rámci tolerovanýho překročení a jen párkrát víc, abych uhnul rychlíkům 😉
Tak zas abychom si tu nemazali medy kolem úst, 8,4 je na klobouka, 140 po dálnici se šmrdláním plynového pedálu. Se stejně potentním dýzlem pojedeš ve stejném režimu za 6 litrů. Každopádně spotřeba není žádná trága, s XES se určitě dá jezdi kolem 10 l v mixu. 😉
Šlo mi dnes jen o srovnání a když jsem jel za stejných klimatckých podmínek v naftě (je pravda, že v gazíku) a zpátky ve svým. Ťuknul jsem na tempomatu stejnou rychlost a jen počkal na výsledek.
Nebýt našeho jedinýho motocyklovýho závodníka v MS Superbiků, který se mnou odjížděl z pumpy ve Vyškově a jeho provokování, byla by tam možná i číslice začínající sedmičkou.
😉
Nebýt našeho jedinýho motocyklovýho závodníka v MS Superbiků, který se mnou odjížděl z pumpy ve Vyškově a jeho provokování, byla by tam možná i číslice začínající sedmičkou.
😉
Musím říct, že mně hodnocení testera docela překvapuje, myslím tím, jaký cítil jízdně velký rozdíl mezi XE a XF (zmiňovaná nedotáčivost). Můj dojem je opačný, rozdíl v jízdním projevu XF a XE vidím vzhledem k rozdílným rozměrům (hlavně rozvoru) jako naprosto marginální, nedotáčivost u XF jsem nezaznamenal, z mého pohledu je to podvozkově nejlepší auto ve třídě, které právě agilitou může směle soupeřit se zadokolkami o třídu níž.
A co se týká verzí rwd vs. awd, zkoušel jsem jak XF tak XE v obou verzích vždy u daného modelu jednu verzi po druhé a přijde mi, že u XF není v projevu rozdíl mezi awd a rwd prakticky žádný, u XE byl trochu cítit, ale mohlo to být dáno také tím, že awd XE jsem jel s 20d a rwd v S verzi, která je přece jen lepší než běžná varianta.
Sumasumárum, awd u jaguaru zábavu nijak nekazí, při řízení prakticky nejde poznat. :yes: 😄
A co se týká verzí rwd vs. awd, zkoušel jsem jak XF tak XE v obou verzích vždy u daného modelu jednu verzi po druhé a přijde mi, že u XF není v projevu rozdíl mezi awd a rwd prakticky žádný, u XE byl trochu cítit, ale mohlo to být dáno také tím, že awd XE jsem jel s 20d a rwd v S verzi, která je přece jen lepší než běžná varianta.
Sumasumárum, awd u jaguaru zábavu nijak nekazí, při řízení prakticky nejde poznat. :yes: 😄
Myslíš při řízení S a "d" verze? >😒] >😁 >😁
P.S.: posez taky chce ještě dolů, vrátili mi to samosebou v poloze servisáka, a ačkoliv jsem ji vracel přes paměť ten centimetr, možná i víc bych snesl. 😉
P.S.: posez taky chce ještě dolů, vrátili mi to samosebou v poloze servisáka, a ačkoliv jsem ji vracel přes paměť ten centimetr, možná i víc bych snesl. 😉
Mame jedno firemne XF sportbreak 3L diesel , absolvovali sme tiez dlhsie trate ako napr. Londyn - Lyon - Meribel. Velmi prijemne auto a napriek dieslu taha velmi slusne a na Francuzskych povolenych 130 km/h to treba dost krotit... Ten 6 valec tam treba myslim ze 4 valec je lepsi pre XE ale aj Nemci davaju 4 valce do E cka, A 6 a BMW tak je to potom v poriadku... Podvozok je velmi dobry . V kabine je trosku menej miesta ako u Nemcov a kufor je tiez mensi na to ze to je kombik... Inak :yes:
velmi charizmaticke sedany .... jaguar je opat tam kde ma byt a kde ho chceme vidiet .... v tomto velka pochvala ... ale trosku mi tu chyba aj SUV novinka F-pace o ktorej je akosi stale vcelku ticho a pritom by uz mala byt v predaji .... tak dufam ze jej testik sa uz rysuje a pride uz coskoro ... lebo vazne sa uz neviem dockat testu prave tohto noveho jaguaru :yes:
Ale proč ten hnusnej kus plastu přes namalované logo (je jiné než standartní).
Ano souhlasím. Ten plast je příšerný. Asi je to radar, ale copak to nešlo vyřešit líp? Ještě mě nesedí provedení Hud. Tedy jeho zakomponování do přístrojové desky.
;-\
;-\
Snad nejhůř vyřešený radarový tempomat. Opravdu síla...je to škoda a navíc údajně nejde na lesklou mřížku. Ne že bych si na ní potrpěl a na radarový tempomat taky, ale může to být pro spoustu lidí omezující.
Přijde mi to jako by na radar zapomněli při konstrukci a až při montáži ho tam nějak dobastlili. :no: To už ho mám já lépe vyřešený na mém stařičkém kousku. 😄 A přerušení linky v interiéru kvůli hud mě taky nepřišlo zrovna dobře zvládnuté.
Zatím se do nového nepoženu.
Zatím se do nového nepoženu.
Aspoň F-Type byl ušetřen. Tady je i na chromu, takže asi půjde. [odkaz]
Hm to jo, ale pořád ten plastový znáček tam je. Vypadá to strašně lacině. Kvůli této hovadině bych nechtěl radar. :-!
Aha, já myslel, že F-Type to nemá ani ve výbavě, rozdílných provedení znaků jsem se nevšiml. O to více je ale k nepochopení, proč sedany mají i to "sklíčko", že by modernější/jiný systém?
Na odkazu máš, ale Xf. Sice s cr mřížkou. To je důkazem, že umí udělat cr mřížku s radarem, ale proč ta ohavna samolepka místo znaku. Ta destička pod tím znakem mě nevadí.
PS: ten zelenej... sákryš.
Hezky popsáno.
No, když já mám pořád zafixovány automobily spíše jako pracovní nástroj. Budu se muset nad sebou zamyslet 😄
A jak tak koukám do těch ceníků... je zločin, že jsem nedokázal přesvědčit své nadřízené...
ačkoliv biturbovému Mondeu také není mnoho co vytknout, XE by mi "lépe" stačilo, že ano.
XF je ale každopádně vyváženější, možná kvůli delšímu rozvoru, zádi...kdoví. XE se rádo zavrtí (ne že by se mi to nelíbilo), ale XF zaklekne a krouží.
Mě vyhovuje XE, ale možná bych se XF-S vůbec nebránil 😉