Novinky
...posílám do států virtuální fakáč...
USA da pokutu VW za emisie
Tak EU chce dat pokutu google za zneuzivanie dominantneho postavenia
takze USA opat zakontruje >😁
Tak EU chce dat pokutu google za zneuzivanie dominantneho postavenia
takze USA opat zakontruje >😁
Lenže toto je súkromná firma. Skus si niečo naštudovať ohľadom patentového práva v USA, je oveľa benevolentnejšie ako naše a to nahráva rôznym špekulatívnym firmám, ktoré si nechajú patentovať rôzne kombinácie technológii, bez toho, že by sa pokúšali jedinú z nich dostať na trh, alebo aspoň spraviť vývoj, ktorý by tu technológiu spravil použiteľnou. Proste čakajú kým to niekto vyvinie. Potom ešte počkajú kým sa to etabluje na trhu, aby zmena nebola jednoduchá a potom horsa na súd. Tu predpokladám podobný scenár, keďže ta firma pred rokmi vytiahla prachy aj s Toyoty a ich hybridný pohon ma s tým od VW spoločne len elementárne princípy.
Takže VW - plaťte férové čiastky, vylepšite to a prinášajte osoh všetkým, som s tým ok.
Nechajme to na sudy.
Nicméně minulý rok, pokud si dobře vzpomínám, tahle firma vyhrála spor s Hyundai/ Kia a v minulosti i s Toyotou, pokud vím, a mám takový pocit, že žalovala i Ford (který si část systému licencoval od Toyoty, takže nejspíš byl ve stejné situaci). V tomhle tedy nejsou žádní nováčci.
Toyota sa vraj mimosúdne dohodla, nič viac správy nehovoria, to môže znamenať čokoľvek.
Informácie, ktoré som si o firme dohľadal hovoria, že Paice nič nevyrába, nič nekonštruuje a s veľkou pravdepodobnosťou ide práve o patentového trola, ruky takýmto odtínať ;-\ 8-s