Bonusy pro vedení ve stejný výši jako dřív tu dost lidí schvalovalo. Trochu se zklidnili když VW oznámilo že bonusy pro řadový zaměstnance kterejch je asi 600 000 budou snížený o třetinu
Co zastánci letošních bonusů šéfů VW řikaj teď = ticho po pěšině? 😉
_Karel_
5
Bonusy pro vedení snížený o čtvrtinu. Drž se reality.
Hammunasakra
1
Bonusy stejný = jen pro víc členů vedení = to je realita 😉
_Karel_
2
??? pokud přesto, že každý člen vedení si o čtvrtinu pohoršil, tvrdíš, že mají stejně, jsi neuvěřitelný demagog. Když stoupne počet zaměstnanců VW, a zůstanou jim stejné platy, budeš tvrdit, že zaměstnanci berou víc, protože celková suma výplat vzroste???
Joab
2
Víš jak.
[odkaz]
Hammunasakra
2
9 členů nejvyššího vedení je něco jinýho než statisice dělníků :-!
Viz tenhle i minulej článek kde sme to diskutovali = v tomhle mám většinovej názor já = jak vidno naštěstí velmi okrajovej ty
Zajímavý že místní :no: :yes: jdou taky tvrdě proti světovýmu veřejnými mínění a proti názoru zaměstnanců = stojej tvrdě na straně 12ti šéfů
Myslím že miliardový odměny k platu si nejužší vedení Dieselgate fakt nezaslouží
_Karel_
1
Nejseš ožralej? Světově většinový mínění je, že odměny jsou stejný? A okrajovej názor je, že odměny o čtvrtinu nižší jsou nižší?
Já nehodnotím zaslouženost odměn (ani korunu, zmetkům!), ale konstatuju prostý matematický fakt. Vzhledem ke svým rodičům ekonomům i milovanému ekonomu Sedláčkovi bys mohl přijmout fakt, že dostat odměnu 9tis. je o čtvrtinu míň, než dostat 12tis. Až tohle pochopíš, můžeme se začít bavit o tom, jestli je čtvrtinový pokles adekvátní nebo není.
ro80
2
Bonusy budou do té doby co pracovní síla z východu bude makat a nechá se umlčet
almužnou.
Co zastánci letošních bonusů šéfů VW řikaj teď = ticho po pěšině? 😉
[odkaz]
Viz tenhle i minulej článek kde sme to diskutovali = v tomhle mám většinovej názor já = jak vidno naštěstí velmi okrajovej ty
Zajímavý že místní :no: :yes: jdou taky tvrdě proti světovýmu veřejnými mínění a proti názoru zaměstnanců = stojej tvrdě na straně 12ti šéfů
Myslím že miliardový odměny k platu si nejužší vedení Dieselgate fakt nezaslouží
Já nehodnotím zaslouženost odměn (ani korunu, zmetkům!), ale konstatuju prostý matematický fakt. Vzhledem ke svým rodičům ekonomům i milovanému ekonomu Sedláčkovi bys mohl přijmout fakt, že dostat odměnu 9tis. je o čtvrtinu míň, než dostat 12tis. Až tohle pochopíš, můžeme se začít bavit o tom, jestli je čtvrtinový pokles adekvátní nebo není.