Ekonomika
Superb vyjma palubky se mi na pohled fakt líbí, teď ještě športline 😄 dokážu si představit leštěné hagusy místo černých.
A grafikům pracujícím pro MB by někdo měl říct, ež nové RZ už nějaký čas vzadu mají pouze červenou nálepku STK a zelenou můžou vypustit.
A grafikům pracujícím pro MB by někdo měl říct, ež nové RZ už nějaký čas vzadu mají pouze červenou nálepku STK a zelenou můžou vypustit.
já mám taky ještě červenou a zelenou :😉
Na nové RZ?
Mám RZ 4AL XXXX bez zelené nálepky, ale 4AI XXXX se zelenou registrace 9/2015.
3SI 6435 je pojištěné od 8/2015 tak je to pravda mohou být zelené sorry 😄
Mám RZ 4AL XXXX bez zelené nálepky, ale 4AI XXXX se zelenou registrace 9/2015.
3SI 6435 je pojištěné od 8/2015 tak je to pravda mohou být zelené sorry 😄
Já mam na CTS taky ještě obě (STK 11/2014) To budeš muset nejpozději v prosinci sundat, od ledna 2015 se dávala už je červená.
má v tabulce zrychlení za 8,6 s. >😁 . Tak milý koncerne VW, a teď ještě tu o Červené Karkulce. Minule na letišti verze 2,0 TDI 140 Kw DSG to dávala mezi 9-10 s. Lhaní se stává pravidlem.
dle
Video nefunguje, ale i tak, 8,6 zní lépe, než 9 a něco. Stačí se podívat za kolik to dává třeba Levorg, který nelže. Nebo starší auta, která měla o cca. 200 kg míň. Skoro žádné nešlo pod 9. To co teď evropa předvádí - automatické lhaní o spotřebě, teď se k tomu přidává automatické lhaní o dynamických vlastnostech, a všichni se tváří jak jsou korektní. Hrozná doba.
Předpokládám, že jde o tohle video😒odkaz]
Od stejného autora TDI s manuálem za 8.4 sec: [odkaz]
Tady jeden s DSG: [odkaz]
Od stejného autora TDI s manuálem za 8.4 sec: [odkaz]
Tady jeden s DSG: [odkaz]
jen prerazeni mu s tou 1.4 trvalo skoro fterinu, navíc velky zavahani kolem 5tis ot na jednicku diky prokluzu, coz dela taky skoro 0.5sec, takze to zadnej velkej talent v rozjizdeni neni. ono nestaci jen slapnout na plyn a drzet ho na podlaze...
a dvojka je proti jednicce moc dlouha, nebo jednicka naopak kratka, protože otáčky na dvojku padaj az ke 3.5tis, tedy momentalne ani ne 80kW vykonu.
odkazy ale hezky, chvalim
a dvojka je proti jednicce moc dlouha, nebo jednicka naopak kratka, protože otáčky na dvojku padaj az ke 3.5tis, tedy momentalne ani ne 80kW vykonu.
odkazy ale hezky, chvalim
minulych 9-10s daval s nou Mr. Machala. Tipujem, ze Mr. J@W by to daval cca vyrobca + 0,5 sekundy. 😉 Teda pokial by Mr. J@W pouzil mnou popisany sposob testovania zrychlenia... :-!
Tady jde o princip, ne o to za kolik bych to dal já, nebo Mr. Machala. 😉
Princip... 😄
Poviem takto: Zober holeho, boseho Supa s tym motorom a mal by si sa dostat na vyrobcom udavane udaje. ak si slabsi sofer, tak trebars + 0,5 sek. s manualom, a neviem ci vobec nieco s automatom, pokial dodrzis proceduru launch-startu.
Ak mas v rukach auto, ktore ti na vahe ukaze +100 kg, tak sa necuduj + 0,3 a viac sekundam.
Ja som s tymto problemy poväcsinou nemal. Ba dokonca niektore koncernove sportove modely ( typicky Audi ) to zvladaju lepsie, nez na papieri. A to väcsinou z 2 dovodov: vyssi, nez papierovy vykon, plus zvycajna rezerva 0,2-0,3 sekundy, ktoru Audi naschval uvadza. Vid americke merania Audi R8 plus - kde 0-60 mph urobili za 2,6 sekundy. 😉
A tych prikladov je viac.
Poviem takto: Zober holeho, boseho Supa s tym motorom a mal by si sa dostat na vyrobcom udavane udaje. ak si slabsi sofer, tak trebars + 0,5 sek. s manualom, a neviem ci vobec nieco s automatom, pokial dodrzis proceduru launch-startu.
Ak mas v rukach auto, ktore ti na vahe ukaze +100 kg, tak sa necuduj + 0,3 a viac sekundam.
Ja som s tymto problemy poväcsinou nemal. Ba dokonca niektore koncernove sportove modely ( typicky Audi ) to zvladaju lepsie, nez na papieri. A to väcsinou z 2 dovodov: vyssi, nez papierovy vykon, plus zvycajna rezerva 0,2-0,3 sekundy, ktoru Audi naschval uvadza. Vid americke merania Audi R8 plus - kde 0-60 mph urobili za 2,6 sekundy. 😉
A tych prikladov je viac.
Tohle vůbec nerozporuji. Vrátíme se na začátek - máme tu sup 1,4 Tsi 110 Kw, o pohotovostní hmotnosti 1,4 tuny a udávané papírové zrychlení 8,6 sekund. Ať se na mě nikdo nezlobí, to je naprostá volovina.
Volovina dovtedy, kym si to nevyskusas sam a nezistis, ze sa to da. 😉
Už se opakuji, podívej za kolik to dává Levorg, za kolik to dávala starší octa RS 1,8 T 132 Kw, za kolik to dávají auta co mají podobné kilowatty a poh. hm. kolem 1200 Kg. Teď tu máme 200 kg /a možná víc/ navrch. I ve videu na které odkazuje Twisted se pod 9,1 nedostali a to pořád nevíme, jestli i tam náhodou ta silnice není trochu z kopce, protože test není proveden minimálně 2x tam i zpět.
ani ja sa uz nechcem opakovat😒br />
Porovnaj priebehy vykonu tych motorov, odstupnovanie prevodovky ( najlepsie pilovy diagram ), DIN / EU pohotovostnu hmotnost, v ktorej sa tie merania robia...
Rozhodne v nich nema mat vodic 100kg a 65 l v nadrzi, ako to ti poliaci maju napisane, a to este ani nevies, aku vybavu ( kolko kg ) malo to auto navyse, oproti najnizsiemu tovarenskemu udaju.
Chod do Skodofky, vypytaj si Supa s deklarovanou minimalnou hmotnostou ako v prospektoch a urob to meranie ty ( teda pokial si 75 kg EU typizovany sofer / resp. 68kg + 7 kg prirucna batozina 😄 )
Kedze novinari sa k takej "socka edition" Supu nedostanu, su tie merania o nicom. 😉
Rozhodne v nich nema mat vodic 100kg a 65 l v nadrzi, ako to ti poliaci maju napisane, a to este ani nevies, aku vybavu ( kolko kg ) malo to auto navyse, oproti najnizsiemu tovarenskemu udaju.
Chod do Skodofky, vypytaj si Supa s deklarovanou minimalnou hmotnostou ako v prospektoch a urob to meranie ty ( teda pokial si 75 kg EU typizovany sofer / resp. 68kg + 7 kg prirucna batozina 😄 )
Kedze novinari sa k takej "socka edition" Supu nedostanu, su tie merania o nicom. 😉
8,6 sekundy se chcíplou 1,4 je nesmysl.... >😁
Bariiiku, Bariiiku... >😁
8,6 sekundy bude taky isty "nezmysel" pre auto s V6 s rovnakym priebehom vykonu, ako pre trebars aj R3 s rovnakym priebehom vykonu, v danom aute s danou hmtnostou.
Takze bud nazad do skoly na hodiny matematiky, alebo... :😉 >😁
8,6 sekundy bude taky isty "nezmysel" pre auto s V6 s rovnakym priebehom vykonu, ako pre trebars aj R3 s rovnakym priebehom vykonu, v danom aute s danou hmtnostou.
Takze bud nazad do skoly na hodiny matematiky, alebo... :😉 >😁
Samozřejmě bavíme se o autě velikosti a váhy Superbu. Dnešní V6 to dá s přehledem za 5,0-6,0 s dle pohonu a převodovky v autě typu Superb >😁
bavime sa ale stale aj o tych istych 110 kW... 😉
To právě nebavíme.
Moderní V6 atmosféra někde v rozmezí 3,0-3,6 V6, což jsou dnes nejčastější motory má nějakých 280-340 koní, kompresorové V6 Jaguaru mají 340-380 HP, twin turba maj 300-440 HP.
Takže to udělají za těch 5-6 sekund, twinturba i pod 5 s.
Ale zdechlý 1,4 s fofrklackem za 8,6? Při váze a aerodynamice Superbu? Hmmm tak to jo no. V reálu to bude mít 9,2 a bude to rádoooo
Moderní V6 atmosféra někde v rozmezí 3,0-3,6 V6, což jsou dnes nejčastější motory má nějakých 280-340 koní, kompresorové V6 Jaguaru mají 340-380 HP, twin turba maj 300-440 HP.
Takže to udělají za těch 5-6 sekund, twinturba i pod 5 s.
Ale zdechlý 1,4 s fofrklackem za 8,6? Při váze a aerodynamice Superbu? Hmmm tak to jo no. V reálu to bude mít 9,2 a bude to rádoooo
ciste teoreticky bys to se supem s vahou 1395kg vcetne ridice při vyuziti plnyho potencialu motoru dal za 4.9sec.
tedy rezerva skoro 4sec
tedy rezerva skoro 4sec
Když toho supa hodíš prakticky ! 😉 ze skály, budeš tam mít stovku za 2,83 s. :-! a může tam být i litránek TSi.
jak kde
na rovniku by to bylo trosku horsi nez u nas 😄
a nejhorsi by to bylo navíc ještě při uplnym zatmeni slunce ..
na rovniku by to bylo trosku horsi nez u nas 😄
a nejhorsi by to bylo navíc ještě při uplnym zatmeni slunce ..
V Ženevě bylo červené auto a líbil se mi vnitřek, s tou červenou linkou v dekoru... každopádně pro mě ta nejzajímavější varianta, i látka + alcantara je super :yes😒br />
[odkaz]
(fotky trošku přepostprocesované, sorry...)
PS: vypadá to, že bude i ten spoilerek v černé v liftu... to mi naopak přišlo trošku moc tjuning.
[odkaz]
(fotky trošku přepostprocesované, sorry...)
PS: vypadá to, že bude i ten spoilerek v černé v liftu... to mi naopak přišlo trošku moc tjuning.
Crazy Hatch je vonku !
[odkaz]
Bohuzial, len ako koncept... ;-\
...a to pritom ja Renaulty nejako extra netoto..., a celkovo nejake HH s len FWD... >😒]
[odkaz]
Bohuzial, len ako koncept... ;-\
...a to pritom ja Renaulty nejako extra netoto..., a celkovo nejake HH s len FWD... >😒]
Koncept to nebude.Bude vyrobeno 500 kusů.
pod clankom mas "tlacitko" SHOW PRESS RELEASE.
A ani v nom sa nic o vyrobe co i len takejto limitovanej serie nepise.
Takze zaujemcom ostava len dufat.. 😐
Pokial mas lepsie info, toz daj vediet tunajsim "zaujemcom"... >😒]
A ani v nom sa nic o vyrobe co i len takejto limitovanej serie nepise.
Takze zaujemcom ostava len dufat.. 😐
Pokial mas lepsie info, toz daj vediet tunajsim "zaujemcom"... >😒]
Motor 2.0T F4RT o výkonu 275k (jednotka z Meganu 3 RS)
Šestistupňová manuální převodovka
Samosvorný diferenciál
Baterie lithium-ion
Brzdy Brembo se čtyřmi pístky vepředu
Disky Speedline Turini 19"
Možná výfuk Akrapovic
Vyrobeno bude 500ks
Zdroj:RN FB.
Šestistupňová manuální převodovka
Samosvorný diferenciál
Baterie lithium-ion
Brzdy Brembo se čtyřmi pístky vepředu
Disky Speedline Turini 19"
Možná výfuk Akrapovic
Vyrobeno bude 500ks
Zdroj:RN FB.
... slova, která se vylučují. Ale možná je to myšleno jako to gaučové sportování >😁 >😒]
Znáš to pár ryhclých pruhů, černá kola, červené třmeny, nějaký ten nápis a sportovní sedačky a hled, sportovní model na světě.
No než dát 1,1 mega za Superb, tak to radši rok starý XF [odkaz] nebo Insignii OPC [odkaz]
No než dát 1,1 mega za Superb, tak to radši rok starý XF [odkaz] nebo Insignii OPC [odkaz]
to je porad to nesmyslny porovnavani ceny nového a staryho auta
Nezmysel je asociovat Superb s cimkolvek, co len trochu pripomina sport.
S jedinou vynimkou - odviezt dieta na sportovy kruzok.
S jedinou vynimkou - odviezt dieta na sportovy kruzok.
Slovo Sport se dnes totiž v automobilovém průmyslu používá výhradně pro označení zadokolkových kupé, že jo. 😄
slovo sport se dnes využívá v automobilové branži tak smyslně, že ráno je potřeba připravit snídani u sportovního stolu, posedět na sportovní míse, osvěžit pokerface u sportovního umyvadla, obléct sportovní džíny, sednout do Superbu Sportline, vystát ráno tu 30 minutovou kolonu na 6tikilometrové cestě do práce, sportovním krokem se vyšvihnout do svého sportovního křesla v kanceláři a počkat, až sportovně neoděná asistentka přinese sportovní dávku kofeinu, aby mohl začít další krásný den >😁 >😒]
Presne tak 😄 Ved sam mam Auris Hybrid Sports Tourer. Hoci ten ma aspon dynamicky profil a v losom teste obstal lepsie ako Golf GTI, takze ma, de facto, lepsie jazdne vlastnosti na hrane... Ten pocit ma hreje v rannej dopravnej zapche pri srdci, ked sa pokojne, v tichu, bez stresu a priskokov posuvam jazdiac na elektrinu....
No tak určitě...
[odkaz]
[odkaz]
A hlavně jezdí líp, než GGTi 😉
O sportování se nejedná, jde o výbavový stupeň podobný jako u sourozeneckých značek, např. R-line, S-line aj.
Ne, R-line a S-line jsou spojeny s optipakety. Sportline je spojený s nápisem na autě. To je ten rozdíl :-!
ach jo, znalec sa ozval... >😁 8-s
Tak si trosku preluskaj cenniky Audi - S-line mozes mat aj len ako exterierovy, alebo interierovy paket. Len davnejsie platilo, ze si musel k nemu zobrat aj S-line sport. podvozok, teraz uz ani to nemusis.
Tak si trosku preluskaj cenniky Audi - S-line mozes mat aj len ako exterierovy, alebo interierovy paket. Len davnejsie platilo, ze si musel k nemu zobrat aj S-line sport. podvozok, teraz uz ani to nemusis.
jistě, a to co jsi napsal nějak vyvrací co jsem uvedl >😒] >😒] ?
no napisal si to minimalne čudne... 😐
ten Sup ma uz aj sportovy podvozok, ktory si proste v opti paketoch VW / Audi nemusis priplacat. Takze v tomto je to taky "komplexnejsi" paket - lebo cele auto uz je nakonfigurovane na "sportovo" od vyroby.
ten Sup ma uz aj sportovy podvozok, ktory si proste v opti paketoch VW / Audi nemusis priplacat. Takze v tomto je to taky "komplexnejsi" paket - lebo cele auto uz je nakonfigurovane na "sportovo" od vyroby.
Akorát zadní nápravě se to moc nelíbilo, tak si občas začala stěžovat. 😉
/jinak to tvrzení, že podvozek je naladěn sportovně už od výroby mi připomíná jedno tvrzení - že housle už jsou taky naladěné z továrny >😁 /
/jinak to tvrzení, že podvozek je naladěn sportovně už od výroby mi připomíná jedno tvrzení - že housle už jsou taky naladěné z továrny >😁 /
Edit
Myslíš Edit, jako Edita? 😉
Smě pobavil >😁 Což jsem potřeboval, páč nám právě prošla vesnicí povodeň, děcka brečely strachem, 30 čísel vody na franc. oknech... Tak díky 😉
Tak len dufam, ze si tu povoden Ty aj cela rodinka ( a obsah garáže ) prezil bez ujmy. 😉
my ano, obsah garáže taky, dík 😉
[odkaz]
Takže benzínové motory jsou už ožívá a úplně nejlépe :yes: :-!
Takže benzínové motory jsou už ožívá a úplně nejlépe :yes: :-!
... Museli podporit image sportu a pripomenout supa, aby dost lidi uverilo, ze je to auto snu... Jakychkoli... Nyni i spotovnich >😁 :-!
Nevidím skoro rozdíl >😁 Favorit Sportline...zeleně tónovaný okna...alu v zajímavém designu...hezčí polstrování >😁 >😁 >😁
858.900 mi tam chybělo. Díky moc za upozornění 😄
... a tady [odkaz] a tady [odkaz] a tady [odkaz] a tady [odkaz] a tady [odkaz] a tady [odkaz] taky
PS: SOUDRUZI z BOLESLAVI no a hlavně GREEN E-LAJN [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
napisem ti ich zakazdym, ako tu vypotis podobnu cocotinu. :-!
jo a : :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
>😁 >😁