Novinky
Aleši, díky, jako vždy skvěle a rychle napsáno! :yes: :yes: :yes:
A fotky Jirky Křenka jsou nadpozemské! :yes: :yes: :yes:
A fotky Jirky Křenka jsou nadpozemské! :yes: :yes: :yes:
Souhlasím, jako vždy ok.
Já bych nakonec článku uvítal stručnou tabulku alespoň bodovaných míst a druhou s aktuálním celkovým stavem, aby to čtenář nemusel lovit z textu. Pak by takový rychlý přehled byl blízký dokonalosti. 😉
Já bych nakonec článku uvítal stručnou tabulku alespoň bodovaných míst a druhou s aktuálním celkovým stavem, aby to čtenář nemusel lovit z textu. Pak by takový rychlý přehled byl blízký dokonalosti. 😉
vynikajícíc výkon, Haasy těžce v krizi, Grosjean celý závod za Wehrleinem >😁 A Gutierze na úplném konci předjel Botas
[odkaz]
Uznání Hamilton, vytěžil z minima maximum.
Perez, vytěžil z ničeho mega maximum
Rosberg vytěžil z maxima minimum minima 😄
Vetel nic nezískal, ani neztratil, ale promrhal šanci.
Alonso doufal a bylo mu dáno více než doufal, i když měl dáno, doufal ještě víc.
Citaj dole. :-!
Ale s Lewisom to bolo diskutabilne - miesto tam mal, ale v zatavcke bol stale druhy, lebo Lewis bol na vnutrajsku. Takze keby som teraz povedal krive slovo proti nemu, musel by som aj minule proti Nicovi, takze berem to len ako obrannu poziciu Lewisa.
No a Nico - smola. Ked sa ale proti tebe postavia tvoje brzdy ( prehrievali sa ) a tym chce vela bodov, tak pride rozkaz pustit Lewisa a potom sa uz len trapis. A kalich trpkosti si vypil do dna v poslednej zatacke, kedy ho dal dole aj Hulk. :-!
Proste zavod na zabudnutie. Ale Kanada caka...
Riči byl hodně naštvanej, koukalo mu to z očí, ale víc chtěl než trať (a Lewis) dovolovali a ty drobné chybičky prostě přicházely.
Jestli přišla režie z boxů? Nemyslím si, Nicova formule na to dneska prostě neměla. A ani Nico asi neměl svůj den.
Čekám co přinese Kanada...
Tak dufam ze v Kanade uz bude aj jeho "zelezo" v poriadku.
Moje verze: pokud by byl problém, určitě by jsme to slyšeli v rádiu...
Na YT uz je aj interview s Nicom po zavode, kde to sam potvrdil.
Ja hovorim - Lewis ziskal vyhodu a mal ju teda vratit - vratil asi len tym pomalsim vyjazdom z toho esicka, no ale Ricimu to proste na predbehnutie nestacilo.
Toto uz ale ja rozhdovat nechcem, to musia komisari.
Ale ako hovorim, Riči je smutny a naßraty ale ja nebudem ten, kto povie, ze za to moze Lewis. No a na tom by som to pre dnesok uzavrel... 😉
Ricciho je mi vyloženě líto.