Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai Grand Santa Fe: Po modernizaci na českém trhu od 1,18 milionu korun
39 komentářů
MariAchi
...co clovek chce a co za sve penize dostane, pak muze byt SantaFe hodne dobrou volbou.
Pro me jednoznacne nejlepsi Hyundai vsech dob a ani bych se nezdrahal ho koupit...manzelce 😉
Pro me jednoznacne nejlepsi Hyundai vsech dob a ani bych se nezdrahal ho koupit...manzelce 😉
Btw ani krátké Santa Fé si s 50 ks moc dobře nevede, to nový Tucson má na kontě už víc jak 1000ks, klobouk dolu 😉
Ked sme u toho, jeho konkurent v podobe BMW M5 zacina na 2,9M. Kedze si evidentne znalec, tak mam otazku - Aka je jeho realna hodnota, ked GS F ocenujes pod milion? Mimochodom, ak by aj Rolls Royce stal pod milion, tiez sa ho preda radovo viac 😄
GS F a GSF ... >😁
No lenze on mysli Grand Santa Fe a nie "tvoje" GS F >😁
teda chalani... >😁 :yes:
Verejne sa ospravedlnujem a mlcim.
ono ta cena je relativna... za melon dvesto si mozes teda kupit napriklad ford edge ... alebo nejaky maly podobne vykonny evoque ... je to uz na zakaznikovi co si za svoje peniaze vyberie
Mimochodem Škodovku znám více než dobře... viz můj další příspěvek níže o aktuálním supertutlaném tématu "servo"... dokonce přistoupili k zalepování foťáků na mobilech plombami... nejen kvůli Škodyjaku. A tohle je právě ten důvod, proč nikdy nebudu ochoten platit za naprosto průměrné vozy absolutně neodpovídající cenu... ani přes zaměstnanecké pobídky.
Hnojdé, jak píšeš, rozhodně neřešilo řetězy v takové míře (šlo o "jednotky" kusů), jako VW, který ten průser nejdřív dlouho tutlal a následně bagatelizoval u "tisíců"...
Každá automobilka má své strasti... o to více v době, kdy se začala dělat auta na 2-3 roky... velká škoda pro všechny bazarmistry, že >😒]
Problémy má Škoda proto, že k připravovanému FL Octavie chtěla zase o něco víc o*** zákazníka... už vidím ty ódy na FL ve všech periodikách a přitom je to zase o pověstný kousek větší "s*áč"... každý ve Škodovce už to ví, jen ty ovečky za branami fabriky ne 😉
Neriešim ci ma kufor o 10 litrov viac a okrem toho ma škoda nemá čim zaujať. Ale podla tvojej logiky na to proste nemám.
Mimochodem, že jsi obdobně nereagoval na toho šoumena, kterému jsem odpovídal já... plivat na Korejce se může, ale do Škodovky ne-e, jak typické :-!