Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Motorky

Zpět na článek

Honda CB500F: Hodná a nenáročná

8 komentářů

maxi!
svet sa zmenil :-!
Honda CB500F je ideální učební pomůckou začínajících jezdců.

to za mojich cias, ked som zacinal oficialne na motorkach ( 1974 ) bol vyber strojov o nieco rozdielny.
pre nas este ako tak dostupna vojenska 350 a kamaratov Bizon alebo California?
Niekto mal stastie na staru Jawu 500 a od toho uz ani nebolo nic objemnejsieho 😄
Behala tam nejaka vojnova sajdka bavorak s ručnym radenim....
_MT_
A to ještě jen pro floutky, co mají A2. 😄 Já si dělal rovnou A a tam jsou pro začátečníky tak 600-850 (ne že bys nemohl začít na litru). I v USA, kde je úplně jiný systém, jsou šestistovky často doporučované jako první motorky (protože třístovka tě po dvou měsících začne nudit - pokud to není například dual-sport).
To nic neni. Kamos pred tyzdnom robil vodicak a uz si vybral stroj, litrovu Suzuki gsx-s. Vsetci sme zvedavi na com nakoniec dofrci, nase reci ze by na zaciatok stacila nejaka 250 vytrvalo ignoruje.
Mig_35
záleží kolik je kamarádovi let. jestli má trochu rozumu a pud sebezáchovy, tak nemusí být problém ani s Hayabusou. Jsi to ty, kdo točí heftem. Já si koupil jako první motorku R1200GS, rok na ní jezdil a pak si šel udělat řidičák. Něco jako když před dovolenou u moře jdeš dvakrát na solárko😊
patrikzx
ja by som siahol po cb650f alebo xj6 😉 nikdy ma moto nezaujimalo ale vyuzil som moznost na bcko 125cm skuter a konecne mam radost aj ked idem do prace a celkom uvazujem ze by som siel na acko 😄
maxi!
Hayabusa je praveze celkom prijemna motorka, pokial mas dost silu na tu vahu.
Nie je agresivna, pruzny velky motor vela odpusti. casto prave ostre mensie motory su horsie zvladnutelne
_MT_
Tak silniční 250 bych nekoupil. Hodně rychle z toho vyrosteš. Ještě možná skútr do města. V autoškole stejně pravděpodobně jezdil na nějaké šestistovce. Má volba byl Street Triple R. A dodnes mi (na silnici) stačí.
white label
Já tu jezdil od r. 1984 Hodnu CB 400 F SS (R4/408cm3, 6-ti kvalt) z roku 1976, a když jsem ji někde zaparkoval, tak se kolem ní obvykle udělal hlouček zvědavců (je pravda, že byla vždycky naleštěná). Samozřejmě, že nebyla nijak extra silná/rychlá, ale vzhledem k tehdejšímu vozovému parku to byla "raketa". A s otevřeným tlumičem (Marshall) měla parádní zvuk rozléhající se široko daleko.
[odkaz]
[odkaz]