Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Začíná stavba křížení okruhu kolem Prahy s dálnicí D1, čekají se dopravní komplikace

7 komentářů

Navtech
Kdyby všechny silnice stavěli takovym tempem, jako to sleduju u odbočky na Zbraslav a Radotín, tak by se pěkně jezdilo.
sybokcz
Ona rychlost vystavby je u nas celkem vysoka, nejhorsi jsou prutahy okolo majetkovych a uzemnich sporu. A vubec nejhorsi je, kdyz se zacne stavet ze dvou stran a prostredek postihne nejaky spor, dostavet se musi a jsou-li zainteresovani tvrdohlavi, tak to potom stoji za to (viz D😄.
Navtech
Tak to je jasný, mě jen fascinuje ta rychlost při tom přemostění, že to roste pomalu ze dne na den. Pro mne zásadní úsek a už se těšim, že nebudu muset přes Břežany.
sybokcz
Vzhledem k tomu, ze zatim to bude koncit v polich... 😊, ale snad tam nejake navaznosti udelaji. Dlouho jsme nebyl na Tocny, tak nevim jak pokracuji dal. Ale jsem rad, ze se s tim hlo, souhlasim, ze jizni vetev je momentalne kriticka, pac spojka je jedna velka zacpa od pondeli do patku. Jen pockat ty dva roky 😊.

Spis me zarazilo, ze D1 bude zachovana temer v puvodnim stavu (+ odbocovaci pruhy) a R1 pujde spodem, jsem zvedav, jak to podhrabou za provozu a hlavne jak udelaji zarez. No necham se prekvapit.
přitom zácpy na světlech na Baranďáku směrem na Plzeň by se daly omezit vcelku snadnou úpravou ... ovšem to by někdo musel chtít 😐
figurka
A pak jen dotahnout D3, aby se trochu ulevilo úseku D1 do Mirošovic.
sparrow1
včera jsem tam stál od Pruhonic až za to zuužení asi 40minut.
Značili to takže to bylo ze tří do jednoho 😒