Novinky
Mně přijde docela vtipná ta hlavice řadicí páky, vypadá jako by tam byl zapíchnutý kuchyňský nůž. 😄
Je to zajímavý, ale na Lambo to nemá ty správný koule. A když vedle toho pak na fotce stojí ten Stratos Zero, tak to vypadá jen jako plážový vozítko.
obcas sa pytam preco mnoho vyrobcov dnes uz necerpa dizajn zo svojej historie ( neraz ozaj bohatej historie ) ... tak ako f500 sa da ozivit mnoho aut... preco vyrobcovia ale uz nesiahaju po dizajne z minulosti ( ktory by sa dal pekne pretvorit a ozivit do modernej doby ) tazko povedat.... sam vidim kopec znaciek ktore ak by cerpali dizajn z minulosti a nejakych tych svojich legiend tak by mali dnes krasne vozy.....
Ze sériových aut pro mě byla největším zástupcem Lagonda (a vlastně nevím proč - prostě mi tam zapadá), ale i v běžnějších autech najdem tyhle rysy, a to i později...třeba první Probe.
Ještě bych si postesknul, že tenhle článek zůstane pravděpodobně skoro nepovšimnut a můj koment bude dost možná jediný. Ale jak vypadne něco o masovce, to je jiná. A nedej bože elektro atd. - to je hukot. Mě to poád přijde divný...že nikoho moc nezajímá historie, sportovní auta atd.