Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen vyrobil první karoserii pro prodloužený tiguan

27 komentářů

miro68
kvalitou patri fabrika VW v Bratislava medzi najvyssie hodnotene v ramci koncernu VW. Ved preto sa tam vyrabaju tie najdrahsie SUVecka ako Cayenne, Tuareg, Q7, karoserie Bentley a mozno aj prve Lamborghini SUV. Lakovna a zvarovna su najvyssia spicka, co moze byt. Ale to dementovi nevysvetlis😄
miro68
este ze tam mate Joza Kabana...Keby si sa ucil, mohol si robit vo vyvoji a videl by si tak, ktoa tam vsetko robi. Ono mi to tak niekedy pripominalo to povestne: ''Dejte mi lidi a ja to udelam''. Lenze si sa neucil a tak to nevies😄
miro68
Vacsi primitivizmus som uz davno nevidel 8-s
miro68
Co potom taka mexicka Mazda, turecka Toyta, alebo anglicka Honda...
Steve666
My mame historii zatímco vy jste jen patlali sýry a trtkali ovce
V6last imil
Máma vždycky říkala 2 slovy dvě věci:1. život je jako bonboniéra. 2. Slováci umí dvě věci, pást ovce a pléct hrnce. Sranda musí být. Bratři 😃))
fOE
Neklesej na jeho uroven. 😉 Spis ho nekdo nahlaste (mne se ten email psat nechce >😁 ).
Anonym
Ale to kupé bude divný - jako všechny SUV kupé...
AUDIRS6
tak ty si koledujes... Cocotko ! :-!
Anonym
Japonskejm autům se nedá už ublížit. :-! >😁
Anonym
Ty jsi ubožák. :-!
Form666
Auto.cz a jsou tady samí slováci a ani nemají vlastní automobilku
Pluhy18
Mexikánci s panděrem zas vyrobili kus železa
Avatar - Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Tak kupé SUV je samozřejmě taková kravina, že jsem to ani nezmiňoval. Palec nahoru patří normální (čti prodloužené) verzi a tu zkrácenou ať si nabouchají kam chtějí...
Avatar - Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Ada - stop rendlíkovskému odpadu
Konečně normální Tiguan. A tu zkrácenou verzi vyrábět vůbec nemusí.
Anonym
Jsou to paka, nech to být. >😁
Pluhy18
ISISácká Toyota Hilux by se ti líbila víc vlastizrádče. Paktovat se s Maďarama to je vrchol >😊
Anonym
Musí to být kvalitní, neboť je to vlastně Godiják! >😁 :-!
Steve666
A co teprve maďarský závod VW Bratislava?
kesumb
Dá se předpokládat😒br /> 1) Yeti 2 = Ateca (4,2-4,4m)
2) Kodiaq = Tiguan XL (4,7m)
3) Midsize SUV pro USA a Čínu (fabriky na obou kontinentech) = T-track, pravděpodobně zmenšený (4,9-5m)
4) Touareg 2 (5,1m) MLB

U Yetiho a Kodiaku předpokládám R4 motory, do Midsize SUV se určitě podívá Vr6 TSI, otázkou je jestli se to celý podívá do EU. Nicméně původní předpoklady říkaly, že po roce 2018 je to možné.
K tomu může být ještě Tiguan coupé (tím si moc jistý nejsem) ale Midsize SUV coupé se do výroby dostane pravděpodobně (v Číně).
Pluhy18
Tak si neprotiřeč 😉
RS
No vida, takže ten českočínský medvěd (kupé) bude mít stejného bráchu v Mexiku 😉
Niemand
Cayen sa do BA este len stahuje
Steve666
Velikonoce už byli ale to k vám ještě nedošlo
Pluhy18
Tak Cayennem bych se moc nechlubil 😉
Steve666
Jenže my se tu bavíme o původu země a žádný multikulti
Form666
Já si myslím že mexikáni neumějí vyrobit ani kárku mojí babičky a o slovákách ani nemusím mluvit.