Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Toyota chce do pěti let vyvinout řízení umělou inteligencí

13 komentářů

CHerokee
A já bych chtěl, aby Toyota vedle kvalitních aut, dělala auta také koukatelná. Než ty hybridy, baterky a umělé hova*iny by bylo lepší šikovné designérské studio.
echo zulu
Počkaj si na novú Supru.. Ale je fakt, že jedna lastovička leto nerobí.
CHerokee
Jsem zvědavý, až ji uvidím.
Xylo
Poslední dobou mi připadají všechna auta od všech značek, tak nějak více koukatelná než dříve. I u Toyoty si člověk může vybrat model s normálním designem - RAV, Hilux, Landcruiser, Yaris, Auris, Corolla, Avensis a další. Prius a Mirai tak trochu jiná auta a proto vypadají tak trochu jinak než je současný vkus evropské majority ...
CHerokee
No nevím, mi nepřipadají Toyoty designově ničím zajímavé. Postrádají šmrnc. Yaris byl snad před faceliftem hezčí. Corolla je úplně studená - snad bude vypadat lépe po faceliftu.

A Prius a Mirai, to je nerozlučná dvojka v soutěži o nej ošklivku roku.
twistedTSD
Z vyjmenovaných modelů mi koukatelný přijde asi jen Avensis, po FL snad Corolla a Auris snesu jedině v kombíku.
Xylo
Třeba Auris v kombíku osobně vůbec nemusím, stejně jako Civic v kombíku. Priuse jsem zatím viděl jen v bílé a musím říct, že je to docela "silná káva" 😉
vratidlo007
Ja vidim jako temer neresitelny problem pro inteligentni, autonomni auta, ze se budou na jedne silnici potkavat s beznymi ridici. Ti delaji nepridvidatelne veci a jakykoliv autonomni system se bude dostavat do, pro nej, neresitelnych situaci. Napriklad kdyz bude pres 2 plne cary nekdo predjizdet v protismeru autonomnimu autu. To dobrovolne asi do prikopy/na chodnik nevjede, ale nejspis zacne panicky rzdit. A nestesti bude na svete.
Az na silnici budou jenom autonomni auta, pak bude vse naprosto OK, protoze ty si reknou kde ktere je a budou na sebe reagovat. Ale to jeste chvilku potrva. Nastest 😄
Xylo
Taky jsem o tom už přemýšlel a vidím to úplně stejně. Určitě by bylo logické maximálně oddělit autonomní vozidla od ostatních účastníků provozu. :yes:
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Aspoň občas na túto tému napíšeš niečo dobré. Tentoraz :yes:
twistedTSD
Paráda, teď už tedy snad jen...vyvinout umělou inteligenci. 😄
speedfred
a my sa môžeme potom ísť zastreliť .
Arese
Auto s umělou inteligencí? A kdo se je o něco takového prosí? Toyota by hlavně potřebovala úplně změnit design svých modelů, u těch současných je to opravdu bída s nouzí! 😢 :no: