Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin Vanquish Zagato zákazníky zaujal, míří do výroby

5 komentářů

3_diamanty
tak zrovna tento maximalne luxusny a charizmaticky styl sa mi u sportovych aut paci .... a tento aston doslova uz na pohlad dycha hrdostou a neskutocnou originalnostou... klobuk dole .... pustit nieco takto vizazou namakane do vyroby si rozhodne zasluzi pochvalu a maximalne uznanie... aston :yes:
twistedTSD
To auto je sen. :yes: Škoda, že se v něm nikdy nesvezu.
3_diamanty
no tak to sme dvaja.... ale zase potom by to nebol sen... 😉

ale aj tak sa mi najviac paci od astona ta jeho nesmrtelna DB7 ... ta bola je a bude navzdy dokonala ... este aj dnes po vyse 20 rokoch vyzera akoby prisla na trh vcera.... jedno z tych mala neskutocnych aut pre ktore je vek len cislo a ktore s pribudajucim vekom vyzeraju v podstate lepsie a lepsie :yes😒br />
no ale vratme sa k tomuto zagatu... tusim uz viem ktory aston sa mi dnes paci najviac 😄
wakantanka
Som zvedavy ktory seriovy model bude Vulcan na cesty. Nevie nahodou niekto?
3_diamanty
mna zase zaujima kedy zamieri maserati alfieri do vyroby..... po nastupe levante to bude dalsia pecka od tejto podla mna stale zaujimavejsej znacky ... a dost mozno prave k tomuto zagatu celkom pekne zapasuje ... aj ked priznavam ze neviem ci pojde o rovnocennych konkurentov.... maserati je predsa len o level pod astonom... ak to vezmeme takto papierovo a hierarchicky...