Teď by to chtělo pár skalních fandů Seatu, a začít něco jako "a teď půlka novinářů pukne vzteky, a druhá půlka bude vzekle dupat nožičkama". Aby se vyrovnali fandům Alfy, viz podobný článek ze včerejška. 😄
marek.g
0
Seat asi nemá skalní fandy a navíc jsem si nevšiml,že by někdo blábolil o Atece nesmysly jako se rojily ohledně Alfy.
_Karel_
6
Ony se rojily info, že Giulia neprojde NCAP?
Že byla slibovaná a odkládaná je jedna věc (chyba Alfy), a první testy/dojmy co jsem četl, byly víceméně nadšené, tak kde je chyba?
Arese
1
Největší chyba nové Giulie (zejména v očích některých zdejších VW fans) je ta, že prostě nemá chybu! >😁 >😁 >😁
Dinar
6
Má jednu z největších chyb, kterou kdy nějaké auto může mít, má elektronickou ruční brzdu. >😁 >😁 >😁
_Karel_
0
Možná jsem něco přehlídl. Ovšem nadšené hýkání (sorry, jinak nemůžu), jak budou mít novináři psotník, že udělala NCAP....
Kdyby pokořila rekord Nurburgringu, pochopil bych, ale takové štěstí, že má 5 hvězd v deb.ilním testu, který řeší dostatek cedulek"airbag".... >😁
No, nechme to být.
Emel
1
Zatím jí chybí lidovější benzínová motorizace a kombík 😄
praptak
0
Má, zatím jí jako motoristicky zajímavému autu chybí dostupný benzínový motor. 😉
Emel
2
Objevily se spekulace, že za odkládaným zahájením výroby jsou problémy s tuhostí karoserie / bezpečností.
Že byla slibovaná a odkládaná je jedna věc (chyba Alfy), a první testy/dojmy co jsem četl, byly víceméně nadšené, tak kde je chyba?
Kdyby pokořila rekord Nurburgringu, pochopil bych, ale takové štěstí, že má 5 hvězd v deb.ilním testu, který řeší dostatek cedulek"airbag".... >😁
No, nechme to být.