Novinky
Vzhledem ke katastrofálním hospodářským výsledkům VAZu v posledních letech toho moc ke slavení bohužel nemají. Nicméně ty nové modely jsou docela pěkné. Kdy už se konečně začnou prodávat i u nás?! 😲
u vas neviem... ale u nas budu na jesen 😉 ... este nejake necele 4 mesiace a uz budu tieto fesandy aj na nasich cestach :yes😒br />
aj mne sa pacia... je to nieco podobne ako logan a sandero stepway ale napriek tomu mi tieto lady pridu krajsie a vizazou celkovo ovela stylovejsie .. fakt ze su pekne... ta xray vyzera az imidzovo :yes:
aj mne sa pacia... je to nieco podobne ako logan a sandero stepway ale napriek tomu mi tieto lady pridu krajsie a vizazou celkovo ovela stylovejsie .. fakt ze su pekne... ta xray vyzera az imidzovo :yes:
Fakt ti príde X-ray krajší ako Sandero Stepway? Naozaj?
ano xray sa mi aspon zatial z fotiek paci viac ako stepway... ale samozrejme to chce vidiet a omrknut to auto nazivo ked k nam pride .... ale co to uz na nete najdes o xray a vyzera byt vazne fotogenicka .... paci sa mi..... zatial viac ako dacia... a zaroven posobi na mna aj o dost stylovejsie a efektnejsie ... ale pisem len za seba... niekto mozno zase skor stepway...
Hm, keď myslíš. Na X-ray podľa mňa nie je nič fotogenické. Vidím tam len postupné obmedzovanie predstáv dizajnéra , čo zapríčinilo disproporcie a zaradil by som to niekde k Fordu Ecosport.
X-ray mi připadá jako podobná story jako Baleno. Aneb když zajímavý koncept projde těžkým katováním kostů...
Áno. Je to väčšinou ale aj chyba dizajnéra. Vie, že navrhuje low-costové auto alebo globálny model a napriek tomu sa vyblázni, ako keby to mala byť imidžovka za milión. Súčasné Sander👋Logan, aj Duster už robili v Bukurešti pod vedením Gardinera a je to myslím dosť dobre zvládnuté (hlavne Sandero).
Už ho tam ale vystriedal niekto iný, tak uvidíme, ako budú vyzerať nové Dacie.
Už ho tam ale vystriedal niekto iný, tak uvidíme, ako budú vyzerať nové Dacie.
Až najdou v togliatti někoho, s kým podepíšou smlouvu o prodeji aut. CS Auto Lada to asi nebude, to už by s nimi podepsali dávno a nečekali rok. Nicméně v Německu, Madarsku a Slovensku to má být v prodeji někdy od září/října. Viděl sem fotky z Německa, kde už byla Vesta na německých značkách...
Ladu Nivu i kdyby pozlatili včetně pneumatik zůstane kostitřesem. Na nový tip si musíme počkat.
K tomu klasické osvědčené atmosféry :yes: :yes:
Seděl sem v Citygo za 300 tis, verze MonteCarlo, výbava totální holota a celkově naprostá tragédie >😁