Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Auto Girl 2016: Holky, auta, mašiny a ceny za 140.000 Kč!

81 komentářů

Pekelná Micinka
To jsem zvědavej, co se letos sejde.
white label
Nejlepší je samozřejmě ten travesťák ve Ferrari na 13ce. >😁 😉
jazva
Náhodou, na chlapa má celkom pekné nohy... >😁
Ozzman
Kolikrát je lepší hezkej chlap, než ošklivá holka...... :-!
white label
Jen do doby, než jí/mu sáhneš do rozkroku... 😲 >😁
Ozzman
Myslel sem to jen na pohled >😒]
MariAchi
Tak s tebou uz do ubytovny nevlezu >😁 >😒]
Ozzman
>😒] >😒]
white label
Neboj, minimálně se 4%ní pravděpodobností se zase někdo najde. 😉
Pekelná Micinka
>😒] třeba by ti fotograf dal kontakt, když projevíš své čisté úmysly
white label
Nestraš... 😐 >😒]
_Karel_
Hele, dovedeš si představit, že sem dáš s nejlepším vědomím fotku svojí mladé, a ona si tu pak přečte, že vypadá jak travesťák?
Aby nevznikla mýlka, nevlastním Ferrari. 😉
white label
Takže ty si naopak myslíš, že to travesťák není (proč by nemohl)? 😄
Pokud by moje mladá vypadala jako travesťák (byť jen na té fotce), tak její fotku logicky nikam necpu/nedám. 😉
_Karel_
Mě přijde jako normální holka. Kdybys to nenapsal, ani by mě to nenapadlo. 😄
Edit:tak i žena tvrdí, že je, tak jsem zmatenej >😁
N.W.A.
Aj mne to pride ako normalna holka,ale ked som zbadal tu "malu" LODicku tak zacinam sa priklanat k nazoru pana Whita >😁
white label
Já to vidím jako pravděpodobné, ale možné je všechno. Hlavně doufám, že moje mladá podobně laciné fotky nikdy dělat nebude. Dávat dnes podobné fotky na net (včetně jasně identifikovatelného obličeje) mi nepřijde dvakrát rozumné, tím spíš dobrovolně.
white label
Já to vidím jako pravděpodobné, ale možné je všechno. Hlavně doufám, že moje mladá podobně laciné fotky nikdy dělat nebude. Dávat dnes podobné fotky na net (včetně obličeje) mi nepřijde dvakrát rozumné, tím spíš dobrovolně.
Pekelná Micinka
Nebude, bude dělat horší! A určitě ti to nepoběží říct 😉
white label
Věřím, že nebude..., takže běhat s tím pak za mnou ani nebude muset.
boost.
Jestli má instagram, tak si buď jistý, že její obličej tam je. 😉
white label
Zatím nic podobného nemá, je jí devět woe! >😁
Ani na instagramu nemusí mít každý podobně laciné fotky. Obličej ano, ale ne s holou "*" k němu a naopak. 😉
boost.
>😁 Aha. Tož to pak jo.

Každá takové fotky nemá, ale počet takových holek se furt zvyšuje mi přijde. Holt když má #titten und #popo a umí dělat ty správný selfies, tak se může vypracovat až na chodící reklamu. Šup do polonaha, do ruky předmět od sponzora a výplata je na účtě. 8-s
Pekelná Micinka
Počkej 4,5 let. Nezapomeň, že děvčata dospívají dřív a bohužel, nejvíc zkažené je prostředí, to je k takovejm věcem vede. Jenže to by si ji nemohl pustit ani do školy.
white label
Uvidíme.., znám dobře oba rodiče 😉 a zatím nemám důvod k vážnějším obavám. 😄
Pekelná Micinka
:yes:
Sumi2000
Navíc má hřebík v hubě...tedy na rtu... 8-s
adamzprahy
Partnerská láska je jedna věc, ale soudnost s přihlašováním do takových soutěží věc druhá.

Viděl jsem foto č. 7 (ta pani u starýho golfu) a jdu blejt, sorry :no: Ty předchozí fotky nebyly o moc lepší, dál jsem ani nekoukal.
Pekelná Micinka
Souhlasím, tuningem z trojky čtyřku neuděláš.
white label
Spíž tuzingem..., podobně jako třídvířko z pětidvířka... 😉
Emel
Mně to přijde vesměs dobré, nesmí se to brát tak vážně.
white label
No, třeba ta RX-8ička, že jo... 😄
Googlit
K té soudnosti bych soutěžícím doporučil že pokud se chtějí fotit ve stylu fotky 17 tak je předtím celkem žádoucí si utřít zadek. Někdo si na kaviár potrpí ale já u toho večeřel ;-\
rohYpnol
Bohužel se nám tu mísí poloprofesionální výkony s pár odvážnými amatéry, takže vlastně svým způsobem palec hore těm méně zdařilým a mé sympatie má blond panda 😉

Jinak čistě profesionálně to u mě vyhrává na plné čáře bílý Chrysler - foto č. 17 a 33, přesto jako vítěze značím Mustanga na foto č. 18, ten cudný postoj a úsměv se nedá sehrát, ten se musí prožít :yes: :yes: :yes:
Googlit
Mě spíš příjde že se té paní s mustangem chce čůrat, ale to je jedno, taky jsem parádně pohonil :-!
Pekelná Micinka
To bude tím, že 17 (a nejen ta) je od profesionála, ten fotograf se jmenuje Jiří Příhonský, zkus si najít na fb Flymen studio a ta holčina, s tou jsem viděl nejedno video, už je v byznysu docela dlouho, ale přezdívku ani jméno si ted nevybavím.
Ozzman
Takže googlit nemusí jen slintat nad polonahou kráskou, ale dá se najít i necenzurovaná verze? >😁
Pekelná Micinka
Ne necenzurovaná verze, ale prostě jiné fotografie a filmy.

Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini

Rok výroby 1985, vyrobena Praha, předána do provozu 25. listopadu, 1985.

Výška 157cm, pohotovostní hmotnost 54kg
Objem: 86(C) - 61 - 91

Stačí?
Ozzman
Jeste telefon by nebyl, >😁
Pekelná Micinka
Opravené údaje😒br />
Tovární jméno: Kristýna Uhrinová

Obchodní jméno(a)😒br /> Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini, Lexa, Carrie Du Four

Rok výroby 1985, vyrobena Olomouc, předána do provozu 25. listopadu, 1985.

Výška 157cm, pohotovostní hmotnost 54kg
Objem: 86(B) - 61 - 91
Ozzman
Stará moc neni, ale bude už hodně ojetá což? Snad neni stočená >😒]
white label
Jestli je stočená nevím, ale vytočená (z tvých příspěvků) bude určitě... >😒]
Pekelná Micinka
Záleží jak se to vezme, pro někoho ojetá, pro někoho zajetá tak akorát. Stočená bude, >😁 za 100 éček na hodinu můžeš mít cokoliv, třeba i do klubíčka. >😒]
praděda7
No ojetá může být, ale třeba jen prvních 5 cm... >😁
AUDIRS6
Tak nedavno bolo nieco popisane o tom, ze aj to "stocenie" sa da chirurgicky zariadit ! 😐
Dokonca tak, ze bude nanovo "zablombovana", ze si ju budes musiet komplet odblombovat a zabehnut nanovo - podla svojich potrieb / parametrov-velkosti... >😁
Ozzman
Jenže týhle by to stočení asi nikdo nesežral >😒] To je jak Passat z Áček..... taky mu nikdo nevěří 120 tisíc km >😒]
kexxik
ale hlavně to opravený stočení zase protrhneš a znovu je tam vjezd do hangáru. A co pak? Budeš to dokola opravovat?
Ozzman
Pošlu to zpět do Áček >😁
white label
Jo, teď si koupila nový Samsung Galaxy S7 Edge, tak si to někam můžeš poznačit. >😒]
Pekelná Micinka
O tom bych musel něco vědět. >😁 Nepleť ho, chudák kluk...
Pekelná Micinka
Nic pánové, je tu s vámi zábava, ale musím jít trénovat. [odkaz]
white label
Že jsi "starý prasák" jsem tušil, ale ty budeš asi spíš prasák, než starý... >😁
Pekelná Micinka
To víš no, na mojí holou zádel na instagramu nikdo zvědavej není. Zelinářství je tvrdej byznys a zákazníci chtějí vidět, do čeho jdou. >😒]
Ozzman
Mne přijde nejhezčí (nechci řikat z profesionálního hlediska, protože tomu nerozumím a narozdíl od Jossalita nemám umělecké školy tohoto typu >😒] ) ty fotky u černého Cadillacu (27 a 31 ), protože je slečna oblečena do toho rockabilly stylu a k tomu autu se to prostě hodí, stejně jako ty fotky vypadají tak nějak "zápaďácky", narozdíl od polonahé (byť třeba i hezčí) kočky u Oktávky či Golfa, to je takový ten náš vesnický způsob >😒]

Slečna u Mustangu je taky dobrá 😉
MariAchi
Souhlas s tim Mustangem 😄
AUDIRS6
Par blondynok s peknym zadočkom tu je, takze je to gut. 😉 :yes:
Ozzman
Pekny zadočky tam maj i brunetky >😁 Ale taky vesměs dám přednost blond verzi >😒]
HaroldKytka
Kdybych si mel vybrat mezi blondynou a brunetou, vybral bych asi tu dvojici na cisle 29 😉
Riceeater
Jednoznačně kočka od Chrysleru :yes: :yes: :yes:
Googlit
Ta s tím neutřeným zadkem?
lexi
tedy je otázkou jestli si ho chce utřít...
Pekelná Micinka
Všiml jste se někdo na té poslední fotce, že ta oktávka má podhuštěnou přední gumu?
white label
Myslím, že nikdo, drtivá většina mužů si totiž všímá úplně jiných věcí... >😒]
Pekelná Micinka
Třeba travesťáků, viď... 😉 >😒]
white label
"Traveťáky" neznám... 😉
Pekelná Micinka
To jsou travesťáci, co se orientují na obleky s kravatou. Takže vlastně normální chlapi. 😄
boost.
Hahaha >😁 Jak výstižné pro celou galerii.
Googlit
Já teda ne. Čokoládový, neutřený anus na fotu číslo 17 mě vyřadil z dalšího pohlížení galerie. Ale zamiloval jsem se do paní z fotky číslo 6.
white label
Jasně, má bílé kalhotky na neutřeném zadku a nechá si to nafotit, že jo... Ani fotograf si toho nevšiml, až teď ty! 8-s
Prostě má těsně kolem řitního otvoru tmavší pigment, což není nic neobvyklého, zvlášť u přírodních brunetek a tmavších typů obecně.
Hlavně, že ses zamiloval do kočky, která má na obličeji pleť jako "struhadlo".
Zřejmě vidíš jen to, co vidět chceš a někdy i to, co tam vůbec není...
Pekelná Micinka
Asi tak, té zrzce ale křivdíš, není to možná miss La Roche, ale vypadá docela přirozeně, normální holčina.

Myslíš, že to má i ten brunet z ferárka? >😒]
white label
Ano, má...
Není to nic hrozného, ale ve srovnání s tou vymyšlenou neutřenou ... je to aspoň pravda.
😉
Joab
Diskuze o hov.ně..
_Karel_
:yes:
Googlit
Aha, nikdy jsem do brunet nešel takže nevím no. Doufám, že to ta tak hnědé nemají všechny. Některé kamarádky a kolegyně v práci mají taky tmavé vlasy a tak nevím jestli s nimi budu ještě schopen mluvit, pořád si teď budu představovat ten "pigment" pod kalhotkama. >😁
holden_holden
a jemu to muzes verit, protoze vetsi analni olizovac tu neni
michalpneu
já jo a navíc má ta octavie obuté Barum Bravuris 2.
Pekelná Micinka
Tak tak daleko ještě nejsem. :yes:
speedfred
diskusiu som už dlho nečítal :yes: , idem pozrieť na foto.
kexxik
Některý holky mají pocit, že čím víc budou vypadat jako šlapky, tím to bude lepší fotka. A ony se v té šlapkofotce ještě předhánějí, která bude top. Čest těm, co mají soudnost.

Taky mi vadí "photoshop modelka" viz Mazda RX8. Vyleštěná kůže bez jediného pigmentu nebo znamínka a přifouknutý ňadra 😄 bravo. Skvělá fotka, až na to, že to není skutečná holka.
salamoon
vyhravaju obe babenky na 26tke :yes:
Bully_
Stejne jako v predchozich rocnicich, dokazete upload snimku na stranku, ale uz u prvnich 3 fotek vam nevadi, ze jsou 2 z nich (dvojice Andrea a Suzuki) proti pravidlum.
Edit- fotek uz je vic a spolecne s tim je i o dost vic dalsich, co tam nemaji co delat. Stejne jako loni- "fotosoutez" me prestava zajimat, kdyz moderator nespi, ale primo na to kasle. Na organizaci, na opravu po upozorneni, nakonec i na obycejnou odpoved.
cobra.s
Abyses z toho nepodelal! :no: