Novinky
Partnerská láska je jedna věc, ale soudnost s přihlašováním do takových soutěží věc druhá.
Viděl jsem foto č. 7 (ta pani u starýho golfu) a jdu blejt, sorry :no: Ty předchozí fotky nebyly o moc lepší, dál jsem ani nekoukal.
Viděl jsem foto č. 7 (ta pani u starýho golfu) a jdu blejt, sorry :no: Ty předchozí fotky nebyly o moc lepší, dál jsem ani nekoukal.
Souhlasím, tuningem z trojky čtyřku neuděláš.
Mně to přijde vesměs dobré, nesmí se to brát tak vážně.
Bohužel se nám tu mísí poloprofesionální výkony s pár odvážnými amatéry, takže vlastně svým způsobem palec hore těm méně zdařilým a mé sympatie má blond panda 😉
Jinak čistě profesionálně to u mě vyhrává na plné čáře bílý Chrysler - foto č. 17 a 33, přesto jako vítěze značím Mustanga na foto č. 18, ten cudný postoj a úsměv se nedá sehrát, ten se musí prožít :yes: :yes: :yes:
Jinak čistě profesionálně to u mě vyhrává na plné čáře bílý Chrysler - foto č. 17 a 33, přesto jako vítěze značím Mustanga na foto č. 18, ten cudný postoj a úsměv se nedá sehrát, ten se musí prožít :yes: :yes: :yes:
Mě spíš příjde že se té paní s mustangem chce čůrat, ale to je jedno, taky jsem parádně pohonil :-!
To bude tím, že 17 (a nejen ta) je od profesionála, ten fotograf se jmenuje Jiří Příhonský, zkus si najít na fb Flymen studio a ta holčina, s tou jsem viděl nejedno video, už je v byznysu docela dlouho, ale přezdívku ani jméno si ted nevybavím.
Takže googlit nemusí jen slintat nad polonahou kráskou, ale dá se najít i necenzurovaná verze? >😁
Ne necenzurovaná verze, ale prostě jiné fotografie a filmy.
Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini
Rok výroby 1985, vyrobena Praha, předána do provozu 25. listopadu, 1985.
Výška 157cm, pohotovostní hmotnost 54kg
Objem: 86(C) - 61 - 91
Stačí?
Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini
Rok výroby 1985, vyrobena Praha, předána do provozu 25. listopadu, 1985.
Objem: 86(C) - 61 - 91
Stačí?
Jeste telefon by nebyl, >😁
Opravené údaje😒br />
Tovární jméno: Kristýna Uhrinová
Obchodní jméno(a)😒br /> Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini, Lexa, Carrie Du Four
Rok výroby 1985, vyrobena Olomouc, předána do provozu 25. listopadu, 1985.
Objem: 86(B) - 61 - 91
Tovární jméno: Kristýna Uhrinová
Obchodní jméno(a)😒br /> Melissa, Melisa A, Adriana, Melisa Mendini, Lexa, Carrie Du Four
Rok výroby 1985, vyrobena Olomouc, předána do provozu 25. listopadu, 1985.
Objem: 86(B) - 61 - 91
Stará moc neni, ale bude už hodně ojetá což? Snad neni stočená >😒]
Záleží jak se to vezme, pro někoho ojetá, pro někoho zajetá tak akorát. Stočená bude, >😁 za 100 éček na hodinu můžeš mít cokoliv, třeba i do klubíčka. >😒]
Tak nedavno bolo nieco popisane o tom, ze aj to "stocenie" sa da chirurgicky zariadit ! 😐
Dokonca tak, ze bude nanovo "zablombovana", ze si ju budes musiet komplet odblombovat a zabehnut nanovo - podla svojich potrieb / parametrov-velkosti... >😁
Dokonca tak, ze bude nanovo "zablombovana", ze si ju budes musiet komplet odblombovat a zabehnut nanovo - podla svojich potrieb / parametrov-velkosti... >😁
Jo, teď si koupila nový Samsung Galaxy S7 Edge, tak si to někam můžeš poznačit. >😒]
Nic pánové, je tu s vámi zábava, ale musím jít trénovat. [odkaz]
Mne přijde nejhezčí (nechci řikat z profesionálního hlediska, protože tomu nerozumím a narozdíl od Jossalita nemám umělecké školy tohoto typu >😒] ) ty fotky u černého Cadillacu (27 a 31 ), protože je slečna oblečena do toho rockabilly stylu a k tomu autu se to prostě hodí, stejně jako ty fotky vypadají tak nějak "zápaďácky", narozdíl od polonahé (byť třeba i hezčí) kočky u Oktávky či Golfa, to je takový ten náš vesnický způsob >😒]
Slečna u Mustangu je taky dobrá 😉
Slečna u Mustangu je taky dobrá 😉
Par blondynok s peknym zadočkom tu je, takze je to gut. 😉 :yes:
Jednoznačně kočka od Chrysleru :yes: :yes: :yes:
Všiml jste se někdo na té poslední fotce, že ta oktávka má podhuštěnou přední gumu?
Myslím, že nikdo, drtivá většina mužů si totiž všímá úplně jiných věcí... >😒]
Já teda ne. Čokoládový, neutřený anus na fotu číslo 17 mě vyřadil z dalšího pohlížení galerie. Ale zamiloval jsem se do paní z fotky číslo 6.
Jasně, má bílé kalhotky na neutřeném zadku a nechá si to nafotit, že jo... Ani fotograf si toho nevšiml, až teď ty! 8-s
Prostě má těsně kolem řitního otvoru tmavší pigment, což není nic neobvyklého, zvlášť u přírodních brunetek a tmavších typů obecně.
Hlavně, že ses zamiloval do kočky, která má na obličeji pleť jako "struhadlo".
Zřejmě vidíš jen to, co vidět chceš a někdy i to, co tam vůbec není...
Prostě má těsně kolem řitního otvoru tmavší pigment, což není nic neobvyklého, zvlášť u přírodních brunetek a tmavších typů obecně.
Hlavně, že ses zamiloval do kočky, která má na obličeji pleť jako "struhadlo".
Zřejmě vidíš jen to, co vidět chceš a někdy i to, co tam vůbec není...
Asi tak, té zrzce ale křivdíš, není to možná miss La Roche, ale vypadá docela přirozeně, normální holčina.
Myslíš, že to má i ten brunet z ferárka? >😒]
Myslíš, že to má i ten brunet z ferárka? >😒]
Aha, nikdy jsem do brunet nešel takže nevím no. Doufám, že to ta tak hnědé nemají všechny. Některé kamarádky a kolegyně v práci mají taky tmavé vlasy a tak nevím jestli s nimi budu ještě schopen mluvit, pořád si teď budu představovat ten "pigment" pod kalhotkama. >😁
Některý holky mají pocit, že čím víc budou vypadat jako šlapky, tím to bude lepší fotka. A ony se v té šlapkofotce ještě předhánějí, která bude top. Čest těm, co mají soudnost.
Taky mi vadí "photoshop modelka" viz Mazda RX8. Vyleštěná kůže bez jediného pigmentu nebo znamínka a přifouknutý ňadra 😄 bravo. Skvělá fotka, až na to, že to není skutečná holka.
Taky mi vadí "photoshop modelka" viz Mazda RX8. Vyleštěná kůže bez jediného pigmentu nebo znamínka a přifouknutý ňadra 😄 bravo. Skvělá fotka, až na to, že to není skutečná holka.
Stejne jako v predchozich rocnicich, dokazete upload snimku na stranku, ale uz u prvnich 3 fotek vam nevadi, ze jsou 2 z nich (dvojice Andrea a Suzuki) proti pravidlum.
Edit- fotek uz je vic a spolecne s tim je i o dost vic dalsich, co tam nemaji co delat. Stejne jako loni- "fotosoutez" me prestava zajimat, kdyz moderator nespi, ale primo na to kasle. Na organizaci, na opravu po upozorneni, nakonec i na obycejnou odpoved.
Edit- fotek uz je vic a spolecne s tim je i o dost vic dalsich, co tam nemaji co delat. Stejne jako loni- "fotosoutez" me prestava zajimat, kdyz moderator nespi, ale primo na to kasle. Na organizaci, na opravu po upozorneni, nakonec i na obycejnou odpoved.
Aby nevznikla mýlka, nevlastním Ferrari. 😉
Pokud by moje mladá vypadala jako travesťák (byť jen na té fotce), tak její fotku logicky nikam necpu/nedám. 😉
Edit:tak i žena tvrdí, že je, tak jsem zmatenej >😁
Ani na instagramu nemusí mít každý podobně laciné fotky. Obličej ano, ale ne s holou "*" k němu a naopak. 😉
Každá takové fotky nemá, ale počet takových holek se furt zvyšuje mi přijde. Holt když má #titten und #popo a umí dělat ty správný selfies, tak se může vypracovat až na chodící reklamu. Šup do polonaha, do ruky předmět od sponzora a výplata je na účtě. 8-s