Novinky
Tomu se říká úcta k zákazníkovi :no: .
Na začátku slibovali evropanům alespoň nějaké drobné odškodnění a teď jim kálí na hlavu.
Když to EU zákazníkům nevadí a nejdou na just k jiným prodejcům, tak doufám, že VW alespoň pořádně podojí USA. Já bych si u nich po takovém jednání nekoupil ani poklice. :no:
Na začátku slibovali evropanům alespoň nějaké drobné odškodnění a teď jim kálí na hlavu.
Když to EU zákazníkům nevadí a nejdou na just k jiným prodejcům, tak doufám, že VW alespoň pořádně podojí USA. Já bych si u nich po takovém jednání nekoupil ani poklice. :no:
Nojo ale pockej, oni nikomu nikdy nic v evrope neslibovali zejo.
EU zakaznikum to vadi, ne ze ne, ale nic s tim nenadelaj. Zakon mluvi jasne - v evrope je to takhle OK.
Je to hnus, ale je to tak.
A mam radost, ze dostali v US takovej narez, zaridili si to sami.
Mohli ho dostat i v EU, ale tady se to proste muze delat, pri testech mimo jine😒br /> - zalepi spary
- vyndaji veskere vybaveni vcetne toho, ktere maji i nejlevnejsi verze (jako treba radio, klimarizace...)
- daji mensi nadrz (a pak daji moznost dat vetsi nadrz bez priplatku)
- prehusti se pneu
- atd atd atd atd
Teatuji uplne jine auto, nez ktere prodavaji.
Metodikou, ktera je nesmyslna.
A nakonec se ukaze ze muzou klidne podvadet jakym softwarem se jim zachce, vydavat emise klidne 100x vyssi - a vsechno je to OK.
Ikdyz se na to prijde, klidne ty auta muzou vsude jezdit, i ve mestech, dal a dal.
Opravit se nic neopravi (asi vzdycky jednou za rok 100 aut a pak reknou, ze to nejak nefunguje, ze za rok to snad konecne vyresi), misto toho se pocka 7 let az vsichni puvodni majitele sve VW a Audi a Skodovky prodaji a s ojetinama se do autorizovanyho proste nejezdi, takze v evrope je z pohledu VW vlastne u ted po problemu.
No tak ale znovu se opakuju - takovy tady mame zakony.
Dokud je nezmenime, tak se neda nic delat. A bude to samozrejme pokracovat dal, protoze zakon mluvi jasne, ze se muze.
EU zakaznikum to vadi, ne ze ne, ale nic s tim nenadelaj. Zakon mluvi jasne - v evrope je to takhle OK.
Je to hnus, ale je to tak.
A mam radost, ze dostali v US takovej narez, zaridili si to sami.
Mohli ho dostat i v EU, ale tady se to proste muze delat, pri testech mimo jine😒br /> - zalepi spary
- vyndaji veskere vybaveni vcetne toho, ktere maji i nejlevnejsi verze (jako treba radio, klimarizace...)
- daji mensi nadrz (a pak daji moznost dat vetsi nadrz bez priplatku)
- prehusti se pneu
- atd atd atd atd
Teatuji uplne jine auto, nez ktere prodavaji.
Metodikou, ktera je nesmyslna.
A nakonec se ukaze ze muzou klidne podvadet jakym softwarem se jim zachce, vydavat emise klidne 100x vyssi - a vsechno je to OK.
Ikdyz se na to prijde, klidne ty auta muzou vsude jezdit, i ve mestech, dal a dal.
Opravit se nic neopravi (asi vzdycky jednou za rok 100 aut a pak reknou, ze to nejak nefunguje, ze za rok to snad konecne vyresi), misto toho se pocka 7 let az vsichni puvodni majitele sve VW a Audi a Skodovky prodaji a s ojetinama se do autorizovanyho proste nejezdi, takze v evrope je z pohledu VW vlastne u ted po problemu.
No tak ale znovu se opakuju - takovy tady mame zakony.
Dokud je nezmenime, tak se neda nic delat. A bude to samozrejme pokracovat dal, protoze zakon mluvi jasne, ze se muze.
A jste neco - podobne to delaji i dalsi vyrobci.
... treba uz se vi, ze Opel vypina ekologicky mod po 22 minutach, protoze test trva 20 minut ...
Takze to ti fakt nepomuze, kdyz pujdes k jiny automobilce, ty proste NEVIS jaky to ma emise. Naopak vis na beton, ze to, co uvadeji, muze byt klidne 50x vic 😄
... treba uz se vi, ze Opel vypina ekologicky mod po 22 minutach, protoze test trva 20 minut ...
Takze to ti fakt nepomuze, kdyz pujdes k jiny automobilce, ty proste NEVIS jaky to ma emise. Naopak vis na beton, ze to, co uvadeji, muze byt klidne 50x vic 😄
Tak to dopadá, když slepice ovládnou kurník. Proboha nestačila jedna Angela... >😒]
Zákazníkům auto lépe jelo a méně žralo, protože nesplňovalo Euro5. Jiné diesly taky nesplňují, takže to vidím, že by se měli odškodnit majitelé benzíňáku za to, že musí čuchat kyselý smrad.
Tak jsem si myslel že si tu přečtu ve fóru něco zajímavýho a zatím se tu jen pár jedinců napadalo kvůli blbostem.
Hlavně ale mají řešit fakt, že testovací metodika je úplně blbě, nekoresponduje s realitou a to se ví roky. Za ty roky neudělali nic, dál trpí věci jako zalepování spár, menší nádrž, přehuštěné pneu atp.
Jak ty to jen děláš? 😉
Že nemáš zakázaný- pokud uznáš za vhodný, a prokážeš, jaká ti vznikla škoda, žalovat i bez pindy?
Nebo to, že sama EU svojí metodikou NEDC přímo podporuje nesmyslné obcházení dodržování emisních limitů?
Konkrétně tvuj opakovanej požadavek: Za hrubou prasárnu v žádnym případě netrestat!
Kombinovanej s požadavkem na mimořádnou odměnu pro vedení firmy = proti názoru zaměstnanců, odborů, německý vlády i spolkový země a akcionáře firmy
To je docela dost žejo?
[odkaz]
Pindy nedejcháš = výplody rafinovasti inženýrů a managementu VW jo 😄
To že deset autobusů Euro6 má stejný exhalace jako jedna Jetta TDI neni vtip! Ale skutečnost kterou ty toleruješ :-!
EU neni žádná sama = výrobci OA si prostě prolobovali že se NOx bude počítat jinak než u autobusů a náklaďáků. A nikoli u EU ale u konkrétních Hansů a Pepíků atd.
Rozdíl mezi náma je že já bych je za zavřel nebo aspoň potrestal = ty trvale a opakovaně trváš na opaku
Jestli máš důkaz, že naftové motory konkurence ve skutečnosti (v reálu) mají nižší exhalace NOX, dej vědět.
Kdo jsou konkrétní "Hansové,Pepíkové"- to by mě fakt zajímalo, když se bavíme o lobování za obcházení norem zvaných EURO.
Já myslel že to měření ČVUT proběhlo až letos na jaře 😄
Už ti došlo jak moc pája plácal o A8? >😁
Ale nepřiznáš to žejo >😒]
Hele když užs to nakous: Jak to že Vaculíkovy technický znalosti uznáváš: A jeho odůvodnění co a jak o A8 ne? 😄
Otočenej důkaz = dost dobrý >😁
Přes všechny pindy o konkurenci který opakuješ víc než všechny ARA na světě máme zatim důkazy furt jen o tom Volkswagenu = jak moc dobře víš 😉
V poslední větě se shodneme = odpověď na otázku proč osobní auta nemaj stejnej systém jako autobusy kterej neumožňuje tohle obcházení by byla zajímavá
Bohužel se jí asi nedozvíme = nicméně skutečnost že nafta do osobních aut ne je známá desítky let. A jedinej kontinent to přehnal do absurdních rozměrů = bohužel zrovna ten kde žijeme. A dýcháme >😁
On se utluče sám 😉
Podle sebe soudim tebe? 😉
Utlouk ses s A8 = opakovaně = to sem nečekal = ty budeš větší amatér než já 😄
Pokud vím já, tak máme důkaz, že podváděli. Já se tě ptal na důkaz, že v REÁLU mají horší emise, než ostatní. Co jsem viděl nějaký přehled, tak na tom byli stejně jako ostatní.
Chápeš rozdíl "podváděli u testu" a "emise v reálu"? Chceš to napsat nějak víc srozumitelně?
Jo vlastně ty ho považuješ za jouzu hluboce pod webpajou >😁
A teď vážně: Spousta moderních naftovejch aut nemá emise jako deset autobusů Euro6 = 11 mio TDI jo
Vim že máš rád spiklenecký teorie = myslíš že to je celosvětový spiknutí proti VW? 😉
Kde všichni jdou proti Volkswagenu a krejou všechny ostatní automobiky? 😄
Třeba odkaz, jak v reálu mají všichni nižší NOX než VW?
Nebos to v sobě měl VWždycky a jen to skrýVWal? >😒]
Na rozdíl od tebe, komunistobijče, který by jim jejich odměny kupodivu asi rád znárodnil. Domluv se s Grebeníčkem.
I když je to jedno, pro tvou informaci- fy VW nemám rád.
Standardní lež? Popíráš co si sám v diskuzích napsal? 😄
Znárodnil? Grebeníček? Co to meleš za totální hovadinu? 8-s
A co VW AG? 😉
Že většina nafťáků se dneska nevejde je jedna věc = že 11 mio se naprosto úmyslně nevejde je maličko jiná
Tuhle taktiku VAGnisti používaj už od loňskýho podzimu = něco novýho by nebylo? 😄
Nemyslím, věřím Vaculíkovi, že podvádí všichni. Věříš mu taky?? Věříš, že podvádí všichni?
Co je jinýho na tom, že reálně mají všichni zcela jiný emise než v laboratoři? Ty dýcháš v laboratoři? Kolik lidí zemře při testech NEDC?
Věříš Vaculíkovi? Tak fajn! Zkusim ho citovat: Problém NOx neni na dálnici kde se stihne rozptýlit ale v městských kolonách. Tam například BMW uměle sníží výkon = a tim i exhalace. VW to dělá naopak = tam má emise nejhorší
To sou ty žlutý listy na stromech a tráva kolem silnice a naše plíce a sliznice
Za druhé- takže tvůj oblíbený Vaculík uznává, že podvádí všichni. Ty uznáváš, že v reálu mají mizerné emise všichni, čímž nás tráví všichni stejně. Plky o snížených emisích v koloně BMW a zvýšených u VW si nech pro tetu. Zdechat budou lidi ve městech stejně.
Kill Bill vol.2
Chápu že to co řiká Vaculík se ti nehodí do krámu a nazýváš to plky. Nicméně tak to je
Jo vim že seš Kill užs to řikal 😄
Ok souhlasim se Skyactive: Že to je čiré pohrdání = a ty je bráníš šikovně a diplomaticky atd.
Nicméně proti nám a Schäublemu a odborum atd. stojíš = i když fikaně a opatrně 😉
Takže, že jsem se neradoval z prémií jsem ti předložil, že Vaculík říká něco jinýho než ty taky, ale to víme všichni dávno. Překrucuješ, lžeš jak když tiskne, vkládáš do pusy nikdy nevyřčený věci, a máš psychickou poruchu.
😐
Já mám Vaculíka docela rád, ale ty mu neustále dáváš polibky smrti.
Setri sa aj ty, toto proste nema cenu. :-!
Za tvoju trpezlivost: :yes: 😉
2015: Gilgit vs JiRi
2016: Karel vs Hermafrodit
Gilgit a Karel tvoje vzory = no tě mrsk >😁 >😒]
A z SM že velmi chválí původní zprávu o podvodech VW = o kterých víme všichni [odkaz] krom pár ultra fanatiků jako seš ty, AUDIRS6 nebo white co to prostě chtěj vidět jinak 😄
Ale řikaj že oni fandové VW nejsou >😒]
Máš rád Vaculíka? Já mám radši holky = ale proti gustu.. 😉
Jen jestli ho máš rád stejně jako nejsi fanda VW >😁
Rozhodně s nim většinou nesouhlasíš = i páju stavíš nad něj = a to jednoznačně >😒]
A sakra se ti nelíbí jeho: Deset autobusů Euro 6 má emise jako jedna VW Jetta TDI
Což znamená že tu jezdí navíc asi 100 milionů autobusů = drsný co? 😄
Takže sis to jako obvykle všechno úplně blbě vysvětlil = nebo jako eště obvyklejš mlžíš a vybíráš si tu a tam větu co se ti hodí 😄
Vaculík se k tématu vyjadřuje jednoznačně = postav se k tomu čelem 😉
Tvý souznění s šílenym fanatikem AUDIRS6 začíná bejt dokonalý = eště se připoj k jeho obhajobě Jána Sloty a seš totálně v.. >😁
Ale jestli jako já myslíš že Evropa to s naftou totálně pos.ala a jediná cesta je obří útlum a vrátit se k benzínu jako většina světa = to se shodnem :yes: :yes: :-!
Už aspoň víš proč těžší W12 neni až tak zlý jako V8TDI? :-!
Nebo dál zarytě tvrdíš že pája se vyzná a Vaculík naopak ne >😁 >😒]
Doufám že narozdíl od něj aspoň víš proč mínusy popsaný u A8 V8TDI u těžší A8 W12 nejsou až tak děsivý = pája to zatim nejspíš nerozkódoval 😄
Psst = neboj já vim žes to vzdal = protože nemáš argumenty 😉
Jinak díky :yes: jsem rád, že jsi mi splnil moji denní dávku A8, webpaji a Vaculíka.
To je totiž opravdová porucha 😉
To malo co v USA zustalo po orezani svobod, je jeste furt dost na to, aby VW platilo za tu svou zpupnou aroganci. Money talks, bullsh*t walks.
O tom se v Evrope muze jen zdat.
A ty biliony ze zvýhodněnýho vzájemnýho obchodu by nám možná taky nepatrně chyběly >😒]
Tvuj pohled na věc je rozšířený = to uznávám :-!
Uznej ty že nekompatibilní s pohledem ekonomů 😄
Luza z Vychodu. :-!
Tak co dneska? Luza z Vychodu nebo balet z Pyrenejskeho poloostrova? 😄
Obráceně to máme s Čínou = dovážíme dovážíme dovážíme a občas něco vyvezem
A pak sme nadšený když si číňani za ty na nás vydělaný prachy kupujou naše firmy a sportovní kluby >😁
😒
Cesky psat jak to vypadá neumíš ty = víš co sou to diakritická znaménka? 😄
Svou myšlenku o naivitě a zřejmě vlastní rafinovanosti klidně rozveď = se těšim >😒]