Novinky
no fajn, tak europsky zakaznici by sa radsej mali orientovat na inych vyrobcov? :-!
...teď už jenom přijít na to, která zájmová skupina využila neodolatelné touhy tety Běty (Alžběty) zviditelnit se v tom širokém spektru komisařů a vnukla ji myšlenku, že likvidace silného subjektu na vnitřním trhu bude to nejspravedlivější řešení...
Mám strašně rád tyhle politické přísavky...
Samozřejmě mám problém s podvodem, který se evidentně stal, ale očekával bych už konečně, kdyby tihle eurokomisaři konečně svolali na nějakou konferenci skutečné odborníky, kteří jim vysvětlí fyzikální zákonitosti při spalování a konečně se dohodli na tom, co je možné v rámci emisí diktovat a co už ne...
Populistická šplhalka žvanilka Běta... skoro to zní, jako rodový a druhový název pro obtížný hmyz.
Mám strašně rád tyhle politické přísavky...
Samozřejmě mám problém s podvodem, který se evidentně stal, ale očekával bych už konečně, kdyby tihle eurokomisaři konečně svolali na nějakou konferenci skutečné odborníky, kteří jim vysvětlí fyzikální zákonitosti při spalování a konečně se dohodli na tom, co je možné v rámci emisí diktovat a co už ne...
Populistická šplhalka žvanilka Běta... skoro to zní, jako rodový a druhový název pro obtížný hmyz.
emisni limity jsou podle me vporadku, benziny s nima problém (snad) nemaji, v usa jsou ty limity ještě prisnejsi.
to ze naftaky s tim mají problém, není problém limitu ale naftových motoru
jedinej problém je tak neskodny CO2, z kterého eurohujeri silej, i když ho automobilova doprava vytvori jen 0.2%, tedy zanedbatelnou část toho co na Zemi vznika.
na druhou stranu tahle snaha vede ke snizovani spotreby i v realu a tedy nižší zavislosti na rope, která tak snad vydrzi i dalším generacim jakožto chemicka surovina a ne ze to se všechno prozene laufem vyfuku.
to ze se to nelibi arabskym státum, rusku nebo venezuele, nas trapit nemusi, spis naopak
to ze naftaky s tim mají problém, není problém limitu ale naftových motoru
jedinej problém je tak neskodny CO2, z kterého eurohujeri silej, i když ho automobilova doprava vytvori jen 0.2%, tedy zanedbatelnou část toho co na Zemi vznika.
na druhou stranu tahle snaha vede ke snizovani spotreby i v realu a tedy nižší zavislosti na rope, která tak snad vydrzi i dalším generacim jakožto chemicka surovina a ne ze to se všechno prozene laufem vyfuku.
to ze se to nelibi arabskym státum, rusku nebo venezuele, nas trapit nemusi, spis naopak
No... já řešil spíš průhlednost cesty ukájení se politickou mocí a zneužívat k tomu přirozenou hamižnost ...
ale to je jedno...
ale to je jedno...
ja reagoval na tvoji vast prispevku, kde pises o fyzikálních zákonitostech spalovani a o tom. co je mozne v ramci emisi diktovat a co uz ne...
a chápu to tak, ze pro tebe jsou ty limity prilis prisne
když je ale porovnas s limity v USA, prijdes na to, ze v USA jsou ty limity ještě prisnejsi.
a proc bychom v eu meli dýchat horsi vzduch nez kdokoliv v USA, když ty limity eurox evidentne mimo nejsou (ani mimo fyzikálních zakonitosti), když v USA jsou ještě prisnejsi??
a chápu to tak, ze pro tebe jsou ty limity prilis prisne
když je ale porovnas s limity v USA, prijdes na to, ze v USA jsou ty limity ještě prisnejsi.
a proc bychom v eu meli dýchat horsi vzduch nez kdokoliv v USA, když ty limity eurox evidentne mimo nejsou (ani mimo fyzikálních zakonitosti), když v USA jsou ještě prisnejsi??
toho ze v evrope jsou jeho priznivci rozumu mdleho tak ze i kdyz jim nas*ere do huby tak budou hykat blahem
Este niekto ma iluzie o ochrane spotrebitelov v EU? 😄
Po takomto ponizujucom vyjadreni ak si niekto este kupi VW, tak je to vygumovany blb... Podla sefa VW je europsky klient menej ako americky klient. Kto si ich auto kupi s nim suhlasi...
a stat by se v tom mel angazoval tak, ze srovna zdaneni benzinu a nafty na stejnou uroven podle vypousteneho CO2, tedy spotrebni dan na litr nafty o 10% vyssi nez spotrebni dan na litr benzinu.
ani by me nevadilo, ze spotrebni dan na benzin zustane a tedy o 3kc stoupne spotrebni dan na naftu.
v cetne DPH a marze to znamena o 4kc drazsi naftu na stojanu nez je dnes, to by snad většinu dunihlavu odradilo automaticky
a nam se bude lepe dýchat.
nedavny zážitek z centra nocni prahy zamorene zplodinami z naftových motoru a jejich silenym duněním - to bylo k zbliti
někdo se hold narodil jako vizionar, jinej jde se stadem ....
a ta moje se uz zacina naplnovat
Motory budou muset být tak složité, že budou výrazně dražší jak benzín a dokonce dražší než hybridy.
kazdopadne před 6 lety když sem volil mezi 2.0tdi a 1.8tsi byla pro me volba jasna, i když spousta lidi me mela za blazna.
to je ale casty udel vizionaru 😄
... proti dyzlum
ovar na hrade by rek, ze jen blbec nemeni názor >😁