Novinky
flyboyeda
3
😉
top gear visel na moderátoroch, mali by urobiť sito a neosvedčených vyhodiť (zrejme s odstupným) a nechať najnádejnejších. Nasilu tam držať neobľúbencov, môže topku zakopať.
To že je niekto z nich neoblubeny to neznamena že nie je nadany. Ludia maju dnes divny vkus >😁 netreba si mylit oblubenost s nadanostou >😁 Mne sa novy Top gear celkom pačil, asi pre to že som ho neporovnaval so starym, lebo to sa neda >😁
TG je komerčný program, ak je moderátor neobľúbený, má smolu. Jedným zo základných nadaní moderátora je schopnosť zaujať publikum, získať si ho, inak jeho nadanie nie je použiteľné v komercii.
Ano pravda ale je tu ešte to že oni nastupuju po Clarksonovej družine a to dost divakom zahmlieva usudok lebo všetci ich porovnavaju, takže oni nie su až taki zli ale oproti staremu top gearu nemaju šancu lebo ich vždy budu porovnavat.
ale po tak výraznej moderátorskej stope ich porovnávať budú, či chceš alebo nie. Ak by sa bbc chcelo vyhnúť porovnávaniu, mali zakopať TG a urobiť komplet niečo iné. Takto sama bbc vytvorila predpoklady na porovnávanie. Keďže bývalá trojka bola geniálna, nebyť až takí zlí teraz nestačí. Fenomenálny úspech predchádzajúcej série môže znamenať jej koniec, lebo diváci si TG fatálne spojili s klarksonom.
ako tak sledujem v TV neustale opakovanie starych casti Top Gear, tak si zacinam uvedomovat, ze to vobec nebolo az take uzasne a bombove, ako si tu z urcitej nostalgie spominame....
no ano, bola to show a akasi zabava, to vsetko ma bavilo - ale ten nesmierny šovinizmus a caste omyly su otravne.
Ale s klapkami na ociach to mozem prijat ako zabavnu relaciu, ale ako petrolhead sa len musim pousmiat, tie ich uzasne neschone testy a porovnavania aut, a hlavne tie predpovede buducnosti ( neschopna X5 a kto by uz len chcel hrozne auto ako X3, no a este X6? A priserna Panamera, nezaujimave Porsche 911,... od prirody divny Nemci, Francuzy, Taliani,...etccccc...)
vcera ma pobavili, ako zufalo hladali Najlepsie britske auto... :-!
no ano, bola to show a akasi zabava, to vsetko ma bavilo - ale ten nesmierny šovinizmus a caste omyly su otravne.
Ale s klapkami na ociach to mozem prijat ako zabavnu relaciu, ale ako petrolhead sa len musim pousmiat, tie ich uzasne neschone testy a porovnavania aut, a hlavne tie predpovede buducnosti ( neschopna X5 a kto by uz len chcel hrozne auto ako X3, no a este X6? A priserna Panamera, nezaujimave Porsche 911,... od prirody divny Nemci, Francuzy, Taliani,...etccccc...)
vcera ma pobavili, ako zufalo hladali Najlepsie britske auto... :-!
Původně jsem myslel, že mrknu na první díl, pobavím se nad tím, jak to upadlo a končím. Nakonec jsem shlédl všechny s tím, že jakmile se objevil zrzavej chlup, přeskakoval jsem, protože mám jen jedny nervy. Celkově mě ale nový TG docela překvapil. Harris je klasika, tam jsem věděl do čeho jdu, Joey překvapil a překvapil hodně, Reid jde jednoznačně nahoru, Schmitz naprosto zbytečná postava, stejně jako Jordan. Zrzavec pak intergalaktická tragédie, prostě ten typ, který chcete nejvíc polít benzínem, zapálit a na laně tahat za autem ,dokud z něj nebude hromada mletýho. Recept na další sérii je prostý, vyřadit zrzavce, Schmitz a Jordana, zkrátit celebrití vložku, byť změněná dráha je fajn a mohlo by to šlapat.