Ekonomika
Tak pozerám, že redakcii nestačil otravný červený banner s výzvou na vypnutie AdBlocku a keď som ho nevypol, nakoniec to nejako prelomili a odstavili ho tak, že aj pri zapnutom AB sa mi reklama zobrazuje. Už som aj zabudol, ale teraz sa mi násilne pripomína, aká otravná a v akom ohromnom rozsahu je reklama na ACZ.
8-s :no:
No nič, nahlásil som to AdBlocku, snáď sa s ACZ onedlho vyporiadajú.
8-s :no:
No nič, nahlásil som to AdBlocku, snáď sa s ACZ onedlho vyporiadajú.
A jak jinak by jsi se dozvěděl, že můžeš mít Kiu z limitované edice se zvýhodněním až 100 000kč?! :-!
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁
To preto, ze reklama uz nie je trtparty, ale priamo na webe auto.cz. Mozes si pridat vynimku na obrazok, samotny ohraniceny blok je sucastou vizualu stranky a cez ADB nepojde odstranit. Ale tusim na samotnu reklamu bude nejaky skript, len sa mi to teraz nechce hladat.
RČR !!! Krásná práce. RENAULT + Dacia rules !!! 11.0003 ks !!!
11.0003 ks? Zaujímavé číslo. >😒]
Chybička se vloudila, díky za upozornění...
Správně má být samozřejmě 11.003 ks
Správně má být samozřejmě 11.003 ks
nic proti, ale Dodge se prodalo 29 ks. Jaksi zapomínáte na auta registrována jako LUV >😁
Světe div se, ale loni v období 1-6/2015 se prodalo taky 29 Dodge, takže nárůst je přesně 0 >😁 >😁
Světe div se, ale loni v období 1-6/2015 se prodalo taky 29 Dodge, takže nárůst je přesně 0 >😁 >😁
tak cisla se sice menej a celkove mi to prijde porad stejny... zajimalo by me spis jaky maji cisla ojetiny, tech se taky musi prodavat hodn, a to o hodne >😁
Vitara :yes:
[odkaz]
Btw: kdybych měl jen čistě podle toho, jaká nová auta potkávám, zhodnotit prodeje za poslední půlrok u nás, v chudší části republiky, tak bych mezi nejprodávanější (pominu-li dominantní Škodovky) zařadil Passat, Duster, CR-V, Kadjar, Tucson a právě Vitaru.