Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Peugeot Expert Combi: Nová osobní dodávka odhaluje české ceny

4 komentáře

DonLabuznik
Designově se tato dodávka opravdu povedla, já však v zásadě nové auto nekupuji, protože mi to nepříjde příliš ekonomického. Místo toho volím nákup ojetiny ze zahraničí. Před rokem jsem například na [odkaz] našel o generaci staršího Peugeota e😜ert, který byl o několik desítek tisíc levnější, než je to běžné, navíc v úžasném stavu.
Blue Sun
Rostou, co by nerostly? Zdražuje euro, dolar. No a krize je pryč, takže co by zase bojovali?
No... a porovnávat končící model a novinku, to je zase druhý úlet, nehodný dlouhodobého diskutéra.
wolff
Já to píšu pořád, ale pořád to nikdo nechce v diskuzích akceptovat. Ceny nových aut rostou, sice pomalu a plíživě, za to jistě... 😉
A v současné době to je tak, že za cenu končícího modelu v nejvyšší výbavě koupíš u nástupce úplný základ. A to je prostě "Masakr". Dřív bývaly rozdíly výrazně menší, případně téměř žádné (když se bojovalo za krize o zákazníka).
bez_prislusnosti
detail, ze jsou jsou bez DPH, naopak budou litat "fleetové" slevy 20-26%... jinak ceny se blizi Transitu, takze zadna hitparada 😒