Ekonomika
kde sa stratil? ale popravde aj ASX predava zvacsa len dvojkolky v benzinovom zaklade ... takze asi preto tieto auta ani do tabulky nevosli....
mna asi najviac prekvapila mazda CX3... vzhladom na to ze je to modny mestsky crossover a aj vcelku hodne maly teda nie moc rodinny a povacsinou si ludia prave taketo mestske vozy kupuju v dvojkolkach ... tak zistenie ze takmer polovica z tychto CX3 ma 4x4 je aspon pre mna prijemne prekvapenie :yes:
mna asi najviac prekvapila mazda CX3... vzhladom na to ze je to modny mestsky crossover a aj vcelku hodne maly teda nie moc rodinny a povacsinou si ludia prave taketo mestske vozy kupuju v dvojkolkach ... tak zistenie ze takmer polovica z tychto CX3 ma 4x4 je aspon pre mna prijemne prekvapenie :yes:
Ešte výraznejšie je to pri prémii, 3er až 74% (škoda, že nie sú čísla u A4 či C). A vo vyššej strednej je to absolútna prevaha, A6 68% a 5er dokonca 94%. Komparatívna výhoda BMW pred Audi, t.j. zadný pohon tak zrejme je len papierovou výhodou a v praxi radosť z jazdy znamená štvorkolka. 😉
Zajímavá čísla
Každopádne Ty a ja sme drvivá menšina, viď práve tento článok, plus ako píše Dinar, dlhoročný vrtulkár, samotní predajcovia sa pomaly na Teba čudne pozerajú, že nechceš 😁rive a zadokolku si ani nemáš kde skúsiť.