Novinky
QuinGaller
0
.. celkem pěknej facelift pro starou A4
Furt mi neni jasne komu chce sebrat Seat timhle modelem potencionalni kupce ;-\ . Podle mne bude tenhle vytvor na nasich silnici videt nemlich tak casto jako Sonata nebo Magentis- takze skoro vubec.
Tohle si nemuze koupit ani takovy Seatofil jako je Pjero >😁 :-! >😒]
BTW: Vcera vecer jsem projel SSSUV ( SuperSportovni SUV) - a byl jsem potesen :yes: - idealni auto pro nenarocnou zenskou do mesta- jen ta cena :no:
Tohle si nemuze koupit ani takovy Seatofil jako je Pjero >😁 :-! >😒]
BTW: Vcera vecer jsem projel SSSUV ( SuperSportovni SUV) - a byl jsem potesen :yes: - idealni auto pro nenarocnou zenskou do mesta- jen ta cena :no:
S tou prognózou bych byl opatrný. Vždyť můžeš mít Audi za pár šupek! 😐
A Pierro jásá! Konečně bude mít levný oficiální servis a nebude si to muset dělat sám nad kanálem, jehož poklop předtím odvezl do sběrny, aby měl na opravu >😒]
A Pierro jásá! Konečně bude mít levný oficiální servis a nebude si to muset dělat sám nad kanálem, jehož poklop předtím odvezl do sběrny, aby měl na opravu >😒]
A navic vkusny tuning mas v cene 😉
Cena bude muset zacinat po pul milionem korun a uplne spatny kup to rozhodne nebude. Puvodni A4 neztratila nic ze sveho sarmu a stisnenejsi interier oproti Mondeu, ci Passatu vynahradi mensimi vnejsimi rozmery, ktere spouste lidi prijdou ve mestech vhod. Jen aby jeste pribyla verze s Torsenem.
Myslis ze u nas ho poridis levneji nez v Nemecku - to silne pochybuji :no:
Uplne spatny kup to neni ale jsou i lepsi za ty prachy 😉
Pokud bych se smiril se stisnenejsimi prostory a chtel sedan/liftback tak bych spis premyslel na Jettou, OctII, Lancerem nebo Focusem Sedan
Uplne spatny kup to neni ale jsou i lepsi za ty prachy 😉
Pokud bych se smiril se stisnenejsimi prostory a chtel sedan/liftback tak bych spis premyslel na Jettou, OctII, Lancerem nebo Focusem Sedan
Lze souhlasit se vším, žel Exeo moc šarmu nepobralo ;-\
Zdarile pokracuje v estetickem smeru ktery vytycily takove skvosty jako Leon, Altea, Altea XL a mimoradne povedene Toledo :no: :no: :no:
Soudruh z koncernu s nazvem Jetta je tak disproporcni, ze na reinkarnaci Audi nema. Me se naopak Exeo libi cim dal vic a beru ho jako primy odkaz na Toledo II., ktere patrilo k nejhezcim sedanum sve doby.
No v porovnání s Toledem III je to etalon krásy... :-!
Nevidel jsem ho nazivo, ale A4 znam jen o malo hur nez ty, takze vim co od ni cekat...solidni a povedene auto. To se snad montazi ve Spanelsku neda pode..t 😄
To je druha vec - ja moc monterum z Maroka neduveruji jeste kdyz na ne maji dohlizet spanelsti Hombres- to mi prijde jako skutecne kvalitni zaklad pro " kvalitu"
Vadere, že tys včera telefonoval s tchýní??? >😒]
NN mel jsem prijemnejsi starosti 😉
Že by tě Verča vzala na milost???? 😉
Kamo ja jsem ted hyckan 😉
Jak se ti to povedlo?? Dej osvětu.... 😉
Jsewm proste dobrej, hezkej, milej, skromnej a sarmantni- navic nejezdim v Seatu coz kazda zena s dobrym vkusem oceni 😉
a včera jsi mi doporučoval něco jiného. A argumentoval jsi Pierrem >😁
To plati u lidi co maji spatnou karmu 😉 . U lidi s dobrou karmou to funguje jak jsem psal tady :-!
Tak nám na chalupě karma funguje také dobře. Jinak ano jsem krásný, chytrý, znám jazyky, hodně jsem na sobě makal, učil se a zrál, jezdím prémii, nosím značkové tepláky a najky na kopytech. řetěz zlatý, hlava holá, mistr tuzinku. co ještě víc by mohla žena chtít?? 😉
tak teraz neviem, ja som škaredý ako cesta do roboty, jazyky neviem, učil som sa strašne slabo, tepláky nenosím, prémiu nejazdím - môžem tu ja vôbec niečo relevantné napísať? >😒]
Ako povedal jeden nemenovaný doktor práv - pozri sa do svojej garáže, prestaň si klamať do kapsy a poznáš sám seba... >😒]
zase ale musím na svoju obranu napísať, že na ruke mám Tagy, namiesto teplákov nosím nohavice od Huga, košele a svetre jedine od Tommyho a zlata mám tiež dosť. A mám dokonca aj holú hlavu a momentálne aj troj dňové strnisko... >😒]
ty vole aj ja mám to strnisko bratko!!! 😉 To znamená že sme taký československý drzkovia... >😒]
no tak to áno! lenže mne mladá za to strašne, ale fakt strašne nadáva. Kde sú tie časy, keď som sa holil raz za dva týždne... 😉
Za ty peníze s 1,6 je to podle mne neprodejné. Vzhledem k tomu, že většinou dělají největší prodeje základní verze, tahle za ty peníze nemá šanci na úspěch. Akceptovatelnou cenu bych viděl nekde kolem 440 000 a i tak si myslím, ze to bude na ten motor chtít hodně sebezapírání. V podstatě je to i ostuda. ZAjímavá by byla cena s 1,4 TSI atd.. Ale i ta bude nad pul milionem, tedy neprodejné
wolffe dej si ranní kávu. myslím že v kunkurenci s Cromou to má víc šancí na úspěch než si myslíš... 😉
No tak je pravda ze prodejnim uspechum Cromy ve stredni Evrope se vyrovna snad jen Cadillac a mozna nejaky top Korejec
Dal bych si dobrou brazilskou kávu. Neznáš nějakou vyhlášenou kavárnu v Lancii?? 😉
F*U*C*K- ale Pivni bar s bowlingem tam je dobry a maji tam i Hoegarden- a mam to blizko k tchyni 😉
ty tu paňmámu máš asi hodně rád co Vadere??? 😉
No ani ne ale kdyz jdes pomalu a nejiste je pro tebe kratka vzdalenost nesmirne dulezita 😉
ses zas vožral?? to je pak i pět schodů vysokejch jak mont evrest... 😉
Ted ne ale rikam ze to je pro mne v Lancii strategicky podnik ktery ma sve kvality 😄
Já tam k vám prostě musim zajet. Seznámíš mě s paňmámou??? Dostanem kafíčko a štrůdl?? 😉
Koukam ze pan uz nemuze vydrzet na tomhle svete a chce ho co nejrychleji opustit 😉
Je baba hodně vostrá?? >😒]
Myslis, ze pokud by Croma III. byla navrzena na technickem zakladu AR159, tak by zacinala o hodne niz? Ja se nedomnivam a naopak krok, ktery udelal Seat, beru prave v tomto meritku z hlediska Fiatu za nasledovanihodny. 😉 Ona totiz urcita linka mezi Toledem III. a Cromou II. je patrna. Takovy preslap se neodpousti. 😉
Pravdu díš Pájo. Snad jen s rozdílem že Croma byla nenápadné bezpohlavní auto, zatímco Toledo III vynikalo svou ošklivostí... 😉
toledo mi parkuje pravidelne pri aute pred kanceláriou. Ale jazdí ho ženská, ktorej by som s radosťou dovolil zajazdiť si aj na mne... Takže môj pohľad na toto auto je značne skreslený. >😒]
Na Cromu nebo na ToledoIII? 😉
no Cromu som videl iba v predajni. A bez mučenia sa priznám, že keby mi ju dali zadara, tak sa hádam aj poteším. Samozrejme, že by som už musel mať rodinu, pretože v mojej terajšej situácii, by som ju vôbec nevyužil. Ale to Toledo by som zobral iba s tou šoférkou. A mohlo by to byť aj tak, že by bola iba šoférka bez Toleda. :-! To by bolo úplne super! >😒]
Hele to neni nic pro tebe- pokud si to koupila za sve tak ma blby vkus a neoceni te
A pokud ji to koupil manzel tak musi byt blba ze vydrzel s takovym estetem
A pokud ji to koupil manzel tak musi byt blba ze vydrzel s takovym estetem
třeba to dostala ako firemné... 😉
Tak v tom pripade ji to sef dal za trest protoze neodvadi svou praci dobre 😉
víš jakej tyhle auta maj úložnej prostor a lůžkovou úpravu??? 😉
Na co hned nemyslis 😉
moc jsem se na dnešek nevychrupnul... 😉
To bude dobre- jak auto budes moct servisovat v Pyramide tak uzt nebudes muset brat nocni sichty v mlikarne aby jsi mohl zaplatit servis 😉
Já jsem spíš na ty litinový poklopy od kanálů brácho... jsem takovej litinovej kovboj... >😒]
Je smutne krast poklopy aby mel clovek na servis 😉 Nemel jsi delat machra a poridit si auto na provoz ktereho mas 😉 . Mohl by jsi ted jezdit autem a ne chodit pesky a Seata vytahnouzt z garaze jen na svatky a za cenu nesmirneho rizika ze te pri zajistovani financi na provoz chyti benga. I kdyz zase z toho by te vysekat Doktor ne? 😉
S tým blbým vkusom si sa možno prepočítal. Ja som totiž straaaašne škaredý a tým pádom akosi predpokladám, že parkovaním vedľa mňa mi chce niečo naznačiť... >😒]
A parkujete pred HUP? Jestli ano tak na to jdete nekde jinde- byl by to pekny pruser 😉
jazva jazva, doma máš mladú frajerku a pritom pokukuješ po starej Kuge z roboty čo jazdí Toledom. Ty už nehaj tú borovičku... 😉
pravdu máš, ale evokuje to u mňa staré spomienky, keď som sa na takých starých Kugách učil. Alebo oni učili mňa? Ale veď to je už jedno... >😁
staré husle dobre vrzgajú. Paltilo to, platí a platiť bude. Neni nad riadne vybavenů Kugu. Vader by po včerajšku mohol rozprávať... 😉 >😒]
vieš že mi to aj niekedy chýba? zachovalá 32-ka, čo si zobrala prvého čo spoznala a ten už na ňu teraz kašle... Také sa najlahšie balili a v posteli boli úžasné. žiadne predsudky, ohnivé, vďačné za každý kompliment... Ách, staré časy... 😉
Poznám poznám. Tie baby nemali chybu. V posteli to najlepšie čo ťa mohlo stretnúť.... 😉
keby len v posteli. Ale aj na zadnom sedadle v aute, v prírode, v práci, v skúšobnej kabínke, vo výťahu... >😁
Teda teba tie Kugy riadne pretiahly... >😒] No ja som mal jednu v Pežote 205 a poviem ti, tá variabilita kabínky nebola bohvie aká... >😒]
ja som mal jednu v Š 120 a to bola mela! Stará dobrá škodovečka, v ktorej sa dali predné sedadlá sklopiť do roviny so zadnými... 😉 Auto stvorené pre radovánky! >😁
Veď to vravím stále - neni nad stodvaciášok. Keď ho miluješ neni čo riešiť, je to láska na celý život. A kadejaká vyprsená Kuga ho nutne musí oceniť, no však vieš brácho o čom hovorím... >😒]
Blba analogie- Croma by musela vychazet z 156
Nastupce 159 je tu do 2 let, tak proc nevyuzit te sragorovite platformy vyvinute s GM na neco lidovejsiho? 😉
dokážeš si pak představit ty hanlivé ódy co by tu pak jeden týpek pěl? >😁
Ono by to davalo smysl, platforma byla draha a je tezka. Fiat by ve stredni tride nemusel davat na odiv nejagilnejsi sasi, ale naopak pohodli a tankovitost, ktere by mohly jeho etablaci usnadnit a take by rozmelnit naklady na vyvoj. Nastupce 159 bude pouzivat prodlouzeny podvozek z AR 149 a proto je ten soucasny urcen k likvidaci. AR169 by mohla naopak vyuzivat komponent Jagu XF a vratit tak do Ferrari pro otce rodin zpet zadni pohon.
objekt21
suhlas, cena je vysoka za tak slaby a stary motor..
Dalo by sa to akceptovat, pokial by cena bola tak okolo 14000 euro za zaklad a mozno nejakych 15-16000 za TDi (TSi).
Dalo by sa to akceptovat, pokial by cena bola tak okolo 14000 euro za zaklad a mozno nejakych 15-16000 za TDi (TSi).
To je nejaký vtip? Za toľko sa predávajú o triedu menšie autá - Octavia Classic 1.6MPI bez výbavy za 16340, Megane sedan 1,6 Autentique za 17800.
objekt21
preco? Laguna v nafte stoji cennikovych 20000 euro. Plus dodatocne zlavy. A ide o NOVE auto, nie vybehovy model.
Takze mozes to skor porovnavat s Octaviou Tour, alebo Astrou classic (cca 12 000 euro - sedan), no a mozno i s tym Meganom - ibaze ten stoji pod 14000 Euro v 1,6 benzin ICE...
No a Seat napriek tomu, ze je to kopia A4 ma stale povedzme biednejsiu povest a ziadny biznisman si to kupovat nebude. Firemne flotily taktiez nie.
Takze jednoznacne - na zvratenie kolapsu seatu je to malo a vobec to nepomoze. Jedine co by pomohlo je skutocne konkurencieschopna cena, potom by mozno presvedcili vahavcov..
Takze mozes to skor porovnavat s Octaviou Tour, alebo Astrou classic (cca 12 000 euro - sedan), no a mozno i s tym Meganom - ibaze ten stoji pod 14000 Euro v 1,6 benzin ICE...
No a Seat napriek tomu, ze je to kopia A4 ma stale povedzme biednejsiu povest a ziadny biznisman si to kupovat nebude. Firemne flotily taktiez nie.
Takze jednoznacne - na zvratenie kolapsu seatu je to malo a vobec to nepomoze. Jedine co by pomohlo je skutocne konkurencieschopna cena, potom by mozno presvedcili vahavcov..
Laguna, C5, P407, Superb začínajú na 21-22 tisícoch a nie je dôvod na to, aby Seat Exeo začínal pod cenou Sonaty, Magentisu a spol. len preto, že si to myslí niekto z východnej Európy. Exeo pochádza z (o level) vyššieho auta, než Octavia Tour. Navyše - A4 bola narozdiel od Octavie prémia.
"No a Seat napriek tomu, ze je to kopia A4 ma stale povedzme biednejsiu povest a ziadny biznisman si to kupovat nebude. Firemne flotily taktiez nie."
Ale veď Exeo je oveľa lacnejšie než A4.
"Takze jednoznacne - na zvratenie kolapsu seatu je to malo a vobec to nepomoze."
A kde si nabral informáciu, že ide o kľúčový model? Veď nie raz sa tu písalo o plánoch Seatu predať 8000 kusov za rok. Seat nechce/nemôže strednú triedu valcovať, on sa chce v nej uchytiť.
"No a Seat napriek tomu, ze je to kopia A4 ma stale povedzme biednejsiu povest a ziadny biznisman si to kupovat nebude. Firemne flotily taktiez nie."
Ale veď Exeo je oveľa lacnejšie než A4.
"Takze jednoznacne - na zvratenie kolapsu seatu je to malo a vobec to nepomoze."
A kde si nabral informáciu, že ide o kľúčový model? Veď nie raz sa tu písalo o plánoch Seatu predať 8000 kusov za rok. Seat nechce/nemôže strednú triedu valcovať, on sa chce v nej uchytiť.
Tak aby bylo jasno pánové, tohle auto zase není takový šunt, jak se tu o něm mnozí snaží psát... 😉 Technický základ byť i starší A4 mu v konkurenci běžných vozů své třídy stále zajišťuje velice slušné parametry a věřím tomu že i jízdní vlastnosti. Design je sice poněkud střízlivý, na stranu druhou v porovnání s mnoha konkurenty (stačí zajet do Bolky) není nijak odpudivý. Snad jen říci - soudruzi ze Španělska se mohli trochu více rozšoupnout.. 😉 Takže co se nám vlastně na tomto voze tolik nelíbí?? Cena?? Mě přijde jako docela přiměřená za staronovou španělskou audinu v novém županu. Vám snad ne?? Budu upřímný, to auto ve mně evokuje zpomínku na minulý Superb, který byl podobným klonem minulého Apoštola a podobné posměšky jsem tu nečet. Chlapci, já už prodal hodně poklopů od kanálu aby bylo na servis Audi, ale tehle mi nepřijde až tak zcestné. >😒] Víte co ušetřim?? Už konečně nebudu muset do sběren >😒] Ale abych tu jen neprudil - vřelé doporučení všem audi/seat znalcům: Počkejte si chlapci až tuhle potvoru potkáte na silnici a pak se v ní svezte. A teprve pak kritizujte. 😉
Vadere vidíš to? Je to láska! >😒]
JJ zda se ze hoch ztratil zabrany a skutecne se nam zamiloval jiz na prvni pohled- jen jestli mu to vydrzi i po svezeni.
Pierro- co se mi nelibi- jednoduche cena je podle mne nadsazena- ber to tak ze za stejnou cenu muzes mit 9-3 nebo 159. To ze technicky zaklad je dobry nezpochybnuji ale promin tohle mi prijde jako blahe pameti oblibene auto rezniku a zelinazu Daewo Racer- proste Opel Kadett pro lidi co si nemohli original koupit- tzv. lacina kopie :no:
Pierro- co se mi nelibi- jednoduche cena je podle mne nadsazena- ber to tak ze za stejnou cenu muzes mit 9-3 nebo 159. To ze technicky zaklad je dobry nezpochybnuji ale promin tohle mi prijde jako blahe pameti oblibene auto rezniku a zelinazu Daewo Racer- proste Opel Kadett pro lidi co si nemohli original koupit- tzv. lacina kopie :no:
Jo do jisté míry ti můžu dát za pravdu, ale totéž lze říci i o minulém Superbu - nemusíme brousit v historii a chytat tuzexové Racery anebo Oltcity.. 😉 Máš recht, že za podobné prachy koupíš Alfu anebo toho nešťastného Saaba. Od Srby. :-! Od tohoto pána bych si nenechal ani přezout kola, natož pak kupovat auta. Alfu mám rád za její design, vybírat si však dnes kupříkladu služebák, pak věz že Exeo by mělo před Alfou jasný prim. Saab je něco jiného, tam asi máš pravdu, vybral bych si 9-3. Ovšem jako své soukromé auto. A pak podívej se na novou Oktu. Vedle ní je Exeo šmrncovní sedan v podobné motorizaci za podobné ceny... :-!
Pozor nesouhlasim SupI byl proti Exeo svebytne auto- kdezto tohle je proste jen kopie s jinym ksichtem.
Možná by ses divil co společného měl Superb s apoštolem... Ale jedna věc je fakt, mohli se kucííí vopálený trochu víc snažit a ne jen továrně votunit moje auto... :-!
Presne o tom mluvim SupI nevypadal jako kdyby Passatu z oka vypadl- kdezto tohle A4 z oka vypadlo a rovnou si nejak divne rozbilo ksicht a tak vypada trochu jinak
Otázka názoru. Já se ho nechci zastávat ale jsem více než zvědavý, jak tenhle mutant bude vypadat naživo. A rozhodně se v něm svezu. Bez předsudků a posměšků. 😐
Seat měl vždycky sklony k absolutnímu rebrandu, jen doufám, že to nikdy nepotká Škodovku. Marbela, Alhambra, Exeo .... kromě jiných znaků a světel prakticky 100% kopie
Souhlasim, hlavne s prvnimi tremi vetami. 😉
No ještě abys nesouhlasil.... 😉 Co vrtulka?? jak jezdí??
Bajekne...vcera dostala prvni servis, tentokrat v Brne. Bylo to o neco lepsi, ale to, ze za 2hodiny nebyli schopni udelat geometrii me dost prekvapilo. Navic tam musim tim padem znovu.
Jo copak kluci z Renocaru- to jsou sikulky :no: .
Oproti Ostrave je ale pristup podstatne lepsi. Navic BSI je vyborny vynalez, clovek tam nenecha ani korunu, opet o duvod vic zustat u vrtule. Nicmene nejlepsi servis jsem mel v Audi u Hellera, pripadal jsem si jako opravdovy, opecovavany zakaznik...se slzou v oku vzpominam.
Udajne nejlepsi BMW servis v CR je v Budejovicich ale to mam trochu z ruky- ja to asi budu rasit jako u Volva- Rakousko 😉
Jo jo Audi je Audi... 😉 Nicméně Renocar stojí za prd?? Tady v Práglu tvrdí, jak to na rozdíl od AuTecu a AMT se zákazníky umí a jak za nima i pražáci jezdí servisovat do Brna... 😄
No, jestli je zbytek republiky jako Autec, tak je Renocar bezkonkurencne nejlepsi. A v KC Praha nema Renocar servis?
U Audi to melo kouzlo v tom, ze servis byl oddelen od prodeje, takze se tam nemotalo milion lidi a personal mel cas na vse.
U Audi to melo kouzlo v tom, ze servis byl oddelen od prodeje, takze se tam nemotalo milion lidi a personal mel cas na vse.
No já myslím že v paláci kultury je pouze prodej a Renocar servisuje v Brně. Ale nevím, možná se pletu. Já BMW nejezdím. Zkuste se poptat Dinara. Když jedu do značkového BMW, pak jezdím k Exnerovi a jsem celkem spokojen. 😉
V Renocaru je to podobne jak u Volva samy nagelovany blbecek co se te snazi akorat o*** jak * z E55 :no: :no: :no:
Ja mel spis vcera smulu na novacka, pristup jin ak az familierni, coz nemusi byt kazdemu po chuti.
Co ti pujcili jako nahradni na tu chvili 😉
Mel jsem jednani, takze me vyzvedl kolega a hodil i zpet. Nemuzu se dockat nove sedmy, ale ta jako spare car po dobu servisu asi slouzit nebude. 😉
Tak bud rad ze jsi nedostal 320d po plastice :no:
Me se libi vic nez pred ni. To je vec subjektivniho nazoru 😉
O to nejde ale ten system Stop and Go nebo jak se jmenuje- je vec za kterou stoji za to zemrit- zejmena tomu volovi co ho vymyslel :no: :no: :no:
Mel jsem od Autecu 120d s ED a pres pocatecni rozpaky jsem si velmi rychle zvykl. Dokud mesta nezkoordinuji svetelne krizovatky na plynuly prujezd je to jeden z mala vymyslu, ktery prispeje k cistejsimu vzduchu ve mestech. A...da se vypnout 😉
levá noha již je svalnatá? :-!
Zvykl jsem si tak na tuzsi spojku, ze mi to uz ani neprijde. A razeni si sedlo tak, ze jen vikendova projizdka s novym Accordem me pripomnela, ze se to da delat na minimalne stejne urovni i jinde.
do brna nespěchej! máme něco s pierrem a lordem temnou přilbou v úmyslu 😉
Jestli fakt chcete A4 Pierrovi predelat, ukradnu zene znacky Seatu! >😒] >😁
já vemu z práce nýtovačku >😒]
A ja nejake ty plasty 😉
A já na vás pošlu Matelka s doktorem vy prdi!!! >😒]
Ja chci Primare Sovu 😉
Pierro, co sa Ti stalo? Ked sa tu prvykrat zjavilo EXEO, ze to bude cista A4 stara s nevkusnou maskou, tak si tu prudil ako prvy 😄
Superb bol klonom Apostola, ale aspon poslednej verzie a nie vyradenej.
Ja chapem, ze VW uz dava Seatu tymto poslednu sancu na vzkriesenie. A ta sanca je obmedzena, ziaden zaujkimavy vzhlad, ale proste na dnes uz ponekud nudny a zastarly look A4... A to S-ko tam v predu je fakt hrozne teda.
Zvezenie? A4 vo FWD forme nikdy za moc nestala co sa tyka jazdnych vlastnosti. Ako pohodlne to celkom bude, to ano. Pozdlzne ulozenie nebude nahada, QUATTRO asi dojde, ak bude zaujem.
Superb bol klonom Apostola, ale aspon poslednej verzie a nie vyradenej.
Ja chapem, ze VW uz dava Seatu tymto poslednu sancu na vzkriesenie. A ta sanca je obmedzena, ziaden zaujkimavy vzhlad, ale proste na dnes uz ponekud nudny a zastarly look A4... A to S-ko tam v predu je fakt hrozne teda.
Zvezenie? A4 vo FWD forme nikdy za moc nestala co sa tyka jazdnych vlastnosti. Ako pohodlne to celkom bude, to ano. Pozdlzne ulozenie nebude nahada, QUATTRO asi dojde, ak bude zaujem.
Nedrazdi ho chudaka- on sam je z toho nestastny ( udajne se v Praze po predveni prvnich fotografii Exoa prudce zvysila spotreba V*I*A*G*R*Y 😉 ) ale musi ho hajit rozumis jinak by to vypadalo tak nejak divne ze kritizuje hustohuste otunenou svou 0000 😉
"Zatím nebylo zveřejněno, zda se do nabídky dostanou také verze s pohonem všech kol quattro." Takto to bolo napísané v článku, ibaže neviem kde presne, ale čítal som ža Audi ODMIETA prepožičiať pohon Quattro akejkoľvek značke! Aj koncernovej. Takže pochybujem.
A design hodnotím zle. Obyčajný facelift A4, ako to napísal QuinGaller.... ;-\
A design hodnotím zle. Obyčajný facelift A4, ako to napísal QuinGaller.... ;-\
ten otaznik je dost namiste, pac treba fungl nova A4 1.8TFSi 118kW se da poridit od cca 700 tisic s dani ( cenikove cca 770tisic ), pravda naslednej servis bude u Audi jina liga, za cca 1200,- za hodinu oproti cca 400,- u Seatu, ale zato ty 4 kruhy misto "S"ka rekl bych stojej a pri trose stesti to vemou i v tom Seatu nebo Skodovce ( ac to maj zakazane, jen VW snad nema problem brat na servis Audiny, tam je to cca 600,- )
No,seat ma celkovo problem zaradit sa😄
ceknite na tohto "tunera", ktory sa uz tiez asi nemohol na svoju Ibizu pozerat😄
Je z toho Golf, "na neroznanie" od praveho😄
[odkaz]
ceknite na tohto "tunera", ktory sa uz tiez asi nemohol na svoju Ibizu pozerat😄
Je z toho Golf, "na neroznanie" od praveho😄
[odkaz]
Klobouk dolu za to, co dokáže VW vyprodukovat na jednom podvozku a ještě se to prodává. I ten Seat se bude prodávat s čímž se evidentně mnozí nedokážou vyrovnat. Kdo umí ten umí, kdo neumí volí auta s rozumem, třeba z AAA.
co dokaze vyprodukovat VW na jednom podvozoku je iste zaujimave (skoro ale porovnatelne co ma na jednej platforme ford). EXEO ale nie je pripad Octavie na podvozku golfa. To je proste stare auto s novou (nevkusnou maskou).
Ci sa bude predavat je otazka. Ak by spravili aspon novy dizajn a pouzili techniku zo starej A4, tak OK. Toto mi pride ale na zakaznika trochu moc a moze to pekne rozculit majitelov vsetkych starsich A4, ktory si povedia tak toto nie a prejdu napriklad... k MB? :-! 😉
Ci sa bude predavat je otazka. Ak by spravili aspon novy dizajn a pouzili techniku zo starej A4, tak OK. Toto mi pride ale na zakaznika trochu moc a moze to pekne rozculit majitelov vsetkych starsich A4, ktory si povedia tak toto nie a prejdu napriklad... k MB? :-! 😉
Nojo, přejít od Seata k MB je jistě rozumná volba >😁 Ale asi trochu moc schodů...
Pro mě je to stejný auto, jako Passat, nebo A4 a nic moc bych na tom nehledal a kdybych se měl rozčilovat, že je tam brzdovej kotouč z A4... na to se.re pes.
Pro mě je to stejný auto, jako Passat, nebo A4 a nic moc bych na tom nehledal a kdybych se měl rozčilovat, že je tam brzdovej kotouč z A4... na to se.re pes.
mozno som sa vyjadril nejasne, myslel som, ze jazdim si v starsej A4 peknej, ja neviem 3.2 FSI, alebo 3.0 TDI a zrazu nieco stretnem na ulici, vyzera to ako moje auto, len to ma tu spatnu masku... a je to enjaky seat, co vyzera skoro ako moje auto. No a dalsie auto nebude zianda nova A4, ale pekne C klasse (tam snad tych schodov nie je moc).
Keby EXEO vyzeralo inak, pekne dynamicky... Neurazalo by to starych majitelov A4 (ze tam je kotuc z A4 je jedno, ako som pisal). A mozno aj prilakalo novych... Chapem ale, ze toto je proste lowcost sanca na zahranu pre SEAT
Keby EXEO vyzeralo inak, pekne dynamicky... Neurazalo by to starych majitelov A4 (ze tam je kotuc z A4 je jedno, ako som pisal). A mozno aj prilakalo novych... Chapem ale, ze toto je proste lowcost sanca na zahranu pre SEAT
Nojo, ale takovejch aut je, co jsou si podobný... I jídla jsou podobný, ale jde o to, jak chutnaj.
len to exeo a a4 stara prilis iny priestor na chut mat nebudu.... 😄
v tom beriem ten mercedes, chces luxusry car a nepozeras na packy zo susedovej fobie, ani sa Ti nic na to nepodoba... Ked raz budem chciet fakt luxus (a ako Ty hovoris dostanemrozum), tak nejaky ten MB pojde dom 😄 😄
v tom beriem ten mercedes, chces luxusry car a nepozeras na packy zo susedovej fobie, ani sa Ti nic na to nepodoba... Ked raz budem chciet fakt luxus (a ako Ty hovoris dostanemrozum), tak nejaky ten MB pojde dom 😄 😄
Ten kdo nechce luxus je u me divnej >😒]
Tak si žer ten gothaj, já si dám klidně divnej biftek! >😁 >😁
myslim aj luxusne pohodove zvezenie... kde ja dam prednost kludne extra stabilite v zakurtach aj za cenu vacsej kopirky vozovky a podobne... Podobne ako dobre rozlozene pedaly na medziplyny a pata-spicka vs. automat.... blablabla
Hele a nestve je i to, ze si koupi novy model a vypada jako ten predchozi, ale ma masku co sezere deti na prechodu? Trochu moc kritiky na auto, ktere se da ve stredni tride od Seatu povazovat po dlouhe dobe za povedene 😉
ale to som stale ta ista znacka aspon. audi za audi a je... A a by Ta to stavalo je ciel, aby si si kupil novy mode tej istej znacky 😊
Rozhodne proti sucasnemu Toledu je to parada, lenze Toledo je asi aj pekny hrobnik Seatu ze ano. Cakal by som proste nieco na sposob novej Ibizy, ktora neyzera spatne. Ale ako vravim, na to teraz neboli peniaze
Rozhodne proti sucasnemu Toledu je to parada, lenze Toledo je asi aj pekny hrobnik Seatu ze ano. Cakal by som proste nieco na sposob novej Ibizy, ktora neyzera spatne. Ale ako vravim, na to teraz neboli peniaze
Nema M-B tak trochu prsty i v Ssang-Yongu? 😄 A nikdo to neresi...takze nikdo nebude resil ani Exnulo.
Cožpak Seat nemá dost svých nápadů a dobrých designérů a musí kopírovat od sesterských značek? S nástupem Altey a po ní podobně vyhlížejícími modely se zdálo, že se Seat konečně trhl od neustálého napodobování něčeho, co už tady někdy bylo. Teď ale vidím, že že to nemělo dlouhého trvání. Exeo vypadá, jako by vyjela A4 z garáže nějakého českého tuningáře. Jsem zvědavý, kdy se oběví nový sporťák od seatu alla jedničkové TT, nebo mastodontní Q7 se znakem Seat, mohl by se jmenovat třeba Pedro Gonzáles >😁
s nastupom ALTEY mozno ano... Potom nepochopitelne LEON, ktory sa mu strasne podoba (a aj interierovo) - preco MPV a sportovy HB maju vyzerat skoro rovnako? Do toho humus typu TOLEDO a automobilka opat v koncoch... Takze na dizajnerov uz neostali peniaze no... Riesenie pomerne chapem, ale ze by som to vyzdvihoval ako uzasne, to v ziadnom pripade