Novinky
To je jasné, dozadu se vejdou děti, do kufru kočárek. Ideální auto pro mladé s dětma 😄 Já nejsem cílovka, ale docela to chápu, v dnešní době si děti často pořizují již zajištění muži ve středním věku, tak se i ty nouzové sedačky a rozumný kufr můžou hodit i u takového auta.
Co to meleš za blbosti jaký rodinný kombík, to je auto na ho-vno
to mas pravdu!
ako kazdy hot hatch ( GTI, GSI, RS, a podobne.... este by si mohol spomenut aj ostatne auta, ktore sa snazia spojit urcitu prakticnost so zabavou, takze take M5, M3 je uplne na kakacku....
a vies o to, ze Vette napriklad C6 ma obrovsky kufor? Viac ako Scenic alebo ine rodinne auta....
preco by nemohol byt sportovy voz spojeny aspon s nejakou prektickou strankou?
ako kazdy hot hatch ( GTI, GSI, RS, a podobne.... este by si mohol spomenut aj ostatne auta, ktore sa snazia spojit urcitu prakticnost so zabavou, takze take M5, M3 je uplne na kakacku....
a vies o to, ze Vette napriklad C6 ma obrovsky kufor? Viac ako Scenic alebo ine rodinne auta....
preco by nemohol byt sportovy voz spojeny aspon s nejakou prektickou strankou?
[odkaz]
sorry ale video s tak debilnym moderatorom sa nedalo ani dopozerat .....to uz radsej toho frustrovaneho z videa na toyotu celica........ tento pri tom ferrari mi prisiel jak sfetovany ...skace do reci, ruka vo vrecku, debilne komentare .......ale ano videom si nam ukazal ze v tomto Ferrari je malo miesta vzadu ...darmo nie je to superb ..nema to ani take urcenie to si si hadam vsimol 😉
mě se tam nejvíc líbí jak si kameramanka má sednout do zadu a říká jak je to tam hrozně malý a nepohodlný
pokud che někdo luxusní a pohodlný vůz s 4 sedadly ferrari se vyhne obloukem
pokud chce někdo supersport s motorem uprostřed ano 458, 488
Ale proč dělat kočkopsa typu FF, který není ani komfortní a ani sportovní, proč ?
pokud che někdo luxusní a pohodlný vůz s 4 sedadly ferrari se vyhne obloukem
pokud chce někdo supersport s motorem uprostřed ano 458, 488
Ale proč dělat kočkopsa typu FF, který není ani komfortní a ani sportovní, proč ?
Edo, protože to bude padesáté auto do garáže a máš u zadku všechny tupce, co se ptají na takové hovadiny... protože když se ukáže, že se ti nelíbí, tak ho prostě necháš stát a nebudeš s ním jezdit😊
To, že si GTC4Lusso kupují mladí zákazníci, beru jako zajímavou informaci.
Ale to, že se častěji jedná o jejich první Ferrari, mi překvapivé nepřijde vůbec vzhledem k výše uvedenému bodu 1. To je snad prostá dedukce, ne?
Ale to, že se častěji jedná o jejich první Ferrari, mi překvapivé nepřijde vůbec vzhledem k výše uvedenému bodu 1. To je snad prostá dedukce, ne?
Ferrari je Ferrari proste bud mame dukaty na Ferrari alebo na Ferrari dukaty nemame...Ak na Ferrari dukaty nemame tak tu zase len slintame a blabolame... >😁
FF je blbost ať dukátý nemáme , nebo máme FF je hovadina všech hovadin, FF nepovažuji za Ferrari
FF = KOČKOPES
Do Kategorie KOČKOPES dále patří Aston Martin Rapid a Panamera, přičemž panamera se ještě dá, ale Rapid a FF jsou jasní vítězové v této kategorii
FF = KOČKOPES
Do Kategorie KOČKOPES dále patří Aston Martin Rapid a Panamera, přičemž panamera se ještě dá, ale Rapid a FF jsou jasní vítězové v této kategorii
no - nie je to celkom pravda :-!
clovek sa mení.... kedysi som hladal kazdu desatinku na trati alebo zrychlenie a v podstate som takmer vzdy kupoval to najlepsie, na co som mal.
teraz uz viem pochopit aj iny nazor ci pristup!
edit😒br /> tak s tym Rapidom a Panamerou si uz fakt mimo, flyboy!
clovek sa mení.... kedysi som hladal kazdu desatinku na trati alebo zrychlenie a v podstate som takmer vzdy kupoval to najlepsie, na co som mal.
teraz uz viem pochopit aj iny nazor ci pristup!
edit😒br /> tak s tym Rapidom a Panamerou si uz fakt mimo, flyboy!
Kdo má rád katekorii KOČKOPES, tak si vybere
stejně tak *** SUV X6 X4
nebo německý Peugeot BMW 2 tourer
či BMW 5 GT a 3GT aneb jak z krásného sedanu udělat , něco co neumím pojmenovat,ale hezké to není
ale není hloupý ten kdo je vyrábí, ale ten kdo je kupuje
stejně tak *** SUV X6 X4
nebo německý Peugeot BMW 2 tourer
či BMW 5 GT a 3GT aneb jak z krásného sedanu udělat , něco co neumím pojmenovat,ale hezké to není
ale není hloupý ten kdo je vyrábí, ale ten kdo je kupuje
a co ked uz skutocne by si mohol mat to Ferrari a splnit si sen, ale tak isto tvoja milovana ze by sa v nom rada vozila, a aj dve 12-13 rocne deti?!
posles ich vlakom na Balaton?
nebud uz tak radikalny, preto ma zmysel M3 alebo M5, a vsetky dostupne hot hatch!
posles ich vlakom na Balaton?
nebud uz tak radikalny, preto ma zmysel M3 alebo M5, a vsetky dostupne hot hatch!
a čím víc mi dáte palců dolů tím z toho budu mít větší legraci, mám vás totiž všechny v ..... a vaše palce dolů moje názory nezmění
Když vidím FF, první co mě napdane? Co to bylo za De-bila co dal tolik peněz za tak hnusný auto, co nemá s ferrari nic společnýho, krom nálepky na kapotě, nepohodlný, nepraktický, nechápu jak někoho může napadnout že FF je jako Luxusní, jste normální, no já vím že né, prostě FF je pro Hlupáky a tečka nemá smysl to dál rozebírat
navíc každý rozumný člověk ví že 4 sedadlová Ferrari klasjí na ceně nejrychleji, 612 už stojí pakatel , proč no má přece 4 sedadla a tak je to s každým 4 sedadlovým Ferarri jantaři >😁 to je stejné jako když má někdo SUV Porsche a myslí si že má Porsche, to je k smíchu
Když vidím FF, první co mě napdane? Co to bylo za De-bila co dal tolik peněz za tak hnusný auto, co nemá s ferrari nic společnýho, krom nálepky na kapotě, nepohodlný, nepraktický, nechápu jak někoho může napadnout že FF je jako Luxusní, jste normální, no já vím že né, prostě FF je pro Hlupáky a tečka nemá smysl to dál rozebírat
navíc každý rozumný člověk ví že 4 sedadlová Ferrari klasjí na ceně nejrychleji, 612 už stojí pakatel , proč no má přece 4 sedadla a tak je to s každým 4 sedadlovým Ferarri jantaři >😁 to je stejné jako když má někdo SUV Porsche a myslí si že má Porsche, to je k smíchu
A když Ferrari tak jedině s motorem uprostřed 458, 488
Na co mi bude nějaká škaredá splácanina typu FF, ktera je v zimě na hov- no , je to nepohodlný, pro cestující vzadu není místo pro nohy, takže vzadu může sedět maximálně vozíčkář, ale křeslo se mu do toho ubohýho malýho kufru nevejde, FF má skvělý motor, ale zbytek nestojí za nic, no a auto beru jako celek, takže FF je pro největší paka a ***y