Novinky
Cos čekal, že první místo v národní soutěži tam vyhraje květináč s bazalkou? Míťa je králem italských novinářů. Kdo je králem diamantových kovbojů zde, to raději neřeš, aby ses tu nemusel nakonec rozplakat.
Známe tedy vítěze národní soutěže hádej hádej hadači, koneckonců, vítěz COTY je vlastně již také známý - SUPERB, ŠKODA SUPERB. Jedeme dál... močálem černým kolem bílých skal...
BRAVWO ŠKODA :yes:
Známe tedy vítěze národní soutěže hádej hádej hadači, koneckonců, vítěz COTY je vlastně již také známý - SUPERB, ŠKODA SUPERB. Jedeme dál... močálem černým kolem bílých skal...
BRAVWO ŠKODA :yes:
a teď se modli, aby ti ten tip vyšel >😁
Ja jsem skeptik- myslim ze tentokrat to GTI trosku prestrelil 😉
taky myslím. I kdyby byl Suberb dokonalé auto s šesti twindory a osmi twinpacky, tak ten megaošklivý korejský zadek z minulého století ho stále potáhne k zemi jako železná koule na noze.... V coty očekávám 4. místo.
S Tvou volbou mi nezbývá nic jiného, než souhlasit. ŠKODA SUPERB bude autem roku, autem roku taxikářů a středního managementu.
ale jinak je to pěkné auto 😄 :yes: Ovšem chtít to prodávat za cenu střední třídy - no nevím nevím ....
E😜erte0001 který auto střední třídy začíná na 350.000,-Kč? >😁
Nepočítám bazarové kousky místních žvanilů.
Nepočítám bazarové kousky místních žvanilů.
MiTo začína na 350000??? Na 3500000 začíná jakési polomito bez klimatizace a bez motoru. Normální MiTo začíná na 500000....
ŠKODA OCTAVIA.
349 000.
349 000.
Octavia je střední třída...??? >😁 >😁 a od kdy...?? >😁 >😁 navíc je to jen šáde, levná značka s hnusnym designem, ale Alfa Romeo je prémiovka a vytříbenym designem jak exterieru, tak interieru... a motoricky i jízdníma vlastnostma opět neporovnatelné s pochcávkou... >😁 MiTo musíš srovnávat s jeho skutečnou konkurencí - třeba s Mini, Ypsilonkou, Abarthem Grande Punto, event. Smartem (i když ten je zase moc malej), nebo Volvem C30, BMW 1er 3dv. (obě jsou sice o třídu víš, ale mají podobnou klientelu)...
Přesně tak - je nasnadě že v Itálii vyhraje italské auto. Jinak jsm si jistý, že Míťa světovým vítězem nebude. Už jen proto, že loni vyhrála jiná malá a italská stylovka. Schválně koho tipujete?? GTI už nám vítěze nominoval, co vy ostatní?
Já tipuju tebe, se svou inteligencí a dedukcí na to rozhodně máš. :yes:
Já obdivuju zase tebe ty jeden kašpare, jak se tu snažíš zasahovat do diskuzí aniž by se s tebou někdo měl zájem o čemkoliv bavit. Takže zkus to ještě jednou a prosím pokus se u toho občas i zapojit hlavu. Kapišto hombre? 😉
Hlavně, že ze tvé snahy to tu moderovat a pokládat tématické otázky jsou tu všichni odvaření.. >😒]
To byla reakce přesně na tvůj dětinský příspěvek, tak se hned nerozčiluj. 😉
To byla reakce přesně na tvůj dětinský příspěvek, tak se hned nerozčiluj. 😉
dítě reaguje na dítě >😁
tím bych si tak jist nebyl. Čekám souboj Megane právě s MiTo
Taky tipuju Megana. Superb, i když uznávám jeho kvality, asi bude kvůli dizajnu u imperialistických novinářů trošku handicapován.
Já si taky myslím, že se bude rozhodovat mezi Meganem a MiTem. Superb nemůže vyhrát, protože se jedná o velké "německé" auto s "asijským" designem z minulého století. Když se podíváme do historie, kolikrát vyhrálo velké nebo německé nebo asijské auto? Dalo by se to spočítat na prstech jedné ruky? Zato malá auta z jihu Evropy vyhrávají jak na běžícím pásu a k tomu jim sekundují Francouzi a pak už dlouho nic. Proč tomu tak je? Protože německým autům, sice technicky na velice solidní úrovni chybí ta jiskra, co dělá auta autami. Někdo tu někde poznamenal, že ať Alfa Romeo udělá cokoliv tak vyhraje, je to tak, protože jí ta jiskra nechybí na rozdíl od převážně německých aut, která jsou studený a neosobní. AR má už za sebou dobu, kdy její auta byla nekvalitní a designově šedivá, dnes má co nabídnout a hlavně má jméno a to jak víme dělá hodně. No a C5 taky nemůže vyhrát, protože jak už tu někdo napsal je nejněmečtějším francouzským autem historie.
C5
Mým favoritem je také C5. 😉
Kam se vytratila ta česká národní hrdost na německý auta >😁
No co navtechu? Neurobis predsa len navrat k alfe... jo MiTo, uplne pre Teba 😄 😄 :yes😒br />
ale inak az na ten divny predok, ktory zobrali z 8C copmetizsone a lako sa to na tak male auto nehodi, tak je to celkom pekne :yes: 😄
ale inak az na ten divny predok, ktory zobrali z 8C copmetizsone a lako sa to na tak male auto nehodi, tak je to celkom pekne :yes: 😄
jenom automobilově stupidní novinář by nevolil MiTo!!!!!! >😁 pardon , za svůj výrok se omlouvám >😁
Mito v té národní anketě dostalo cca 460 hlasů. Superb byl poslední a měl těch hlasů cca 25. To je asi poměr mezi body Mito a Superb. Když si představím, že takhle budou na Superb nahlížet i ostatní novináři (a bodovat) z jiných zemí (min. ještě z Francie, ale najdou se i jiné), tak Superb dle mého názoru v COTY neuspěje (hlavní problém Superbu vidím v těch problémech co má a taky v nedostatečné šířce). Mito má šanci i v Coty (ale taky to vidím an druhé místo).
Ano, dnes jsem skvostné Mi.To viděl naživo v Brně. Představte si krásné historické budovy, silnice je téměř bez aut (což nebývá v dané oblasti obvyklé), okolo projíždějící skutečný automobilový skvost Mi.To...v červené barvě, spolu s chromovanými doplňky...skutečná krása :yes:
:yes: :yes: :yes: ja som pred dvomi tyzdnami obiehal kamion s navesom, na ktorom bolo asi 7 tychto skvostov stylom: kamion mal rychlost 100 a ja 102 >😁
musim uznat, ze to MiTo je prekrasne!!!
musim uznat, ze to MiTo je prekrasne!!!
O titul bude bojovat jenom u nás, protože kromě toho že je český a má Twindoor nemůže nabídnout nic zajímavého (v pozitivním slova smyslu >😒] ). Úspěch MiTa v Itálii asi nikoho nepřekvapil, na evropské úrovni očekávám souboj MiTo x Fiesta x Mégane.
Především souhlasím,že tak to asi bude.Dále je naprosto jedno,kdo vyhraje.Další titul,který o ničem nevypovídá.Budu pragmaticky vypočítavý,protože něco se bude muset koupit ženskému prvku domů a vůz roku bude mít menší ochotu v roce 2009 jít s cenou dolů,takže to zcela racionálně přeji každému,s výjimkou Fiesty.Jinak MiTo je nádherné,skvěle se v tom sedí,jasná srdcovka,ale rozum velí Fiesta v 5D.
No nic, tak si tady hošani zabojujte, a my co víme své, tak víme své a Saab/Volvo rules!
Diamantový kovboj s tím má společné jenom to, že tady vznikne zase flame ohleně virtuálního problému, který vlastně ani problémem není. Jestli se mýlím, bude jen a jen rád.
Moje náklonnost Volvu, a hlavně k SAABu s tím má společné jenom vyjádření mého postoje - ano, možná nemají nejlepší motory, nemají největší kufr, nejlepší podvozek, ale co, prostě se mi líbí a nic s tím neudělám
peace 😉