no ti Němci už mají fakt dost. Ono to firmě děsně uškodí, když místo drahých německých dělníků zaměstná levné maďarské, navíc při právě se propadnuvším forintu tam tu fabriku postaví zatraceně levně, získají daňové prázdniny. No a že Maďarsko teď je hodně předlužený? No tak tím víc ho budou drhnout.
Ty akcie by měly jít spíš nahoru.
0
no ja neviem... kolko percent z beznych ludi za pasom pri skladani auta v Nemecku su dnes Nemci? 😄
ako je to s danovymi prazdninami medzi Daimler a Madarskom neviem, ale divil by som sa, ak by sa nesnazili niec podobne vyuzit, lebo dane v maradsku su fakt dost vysoke
oIoo
0
no jak pořád ve zprávách ukazuji odborový svaz IGM, tak bych řek' že němců tam bude 110%. Kdyby měli o práci přijít turci a poláci, tak by se asi tak nečílili
Beekey
0
Pohyb cen akcii ma pramalo spolocneho so mzdou pracovniku... Iste asi nevies, ze trebars TT sa dlhe roky vyraba v madarsku a tiez, kopa motorov VW koncernu, hlavne nie tie ktore sa davaju do zakladnych golfov...
Neviem ako to je canou akcii VW, ale asi by tam nemalo audi tovarnu uz dobrych 6-8 rokov, ak by mala az tak spatny dopad na hodnotenie znacky...
Prave si myslim, ze tym, ze budu platit tretinu penazi, ako ludom v nemecku sa zvysi vynosnost vyrobneho procesu a tym aj ciste zisky firmy, a tym aj ceny akcii...
oIoo
0
jojo, koukam když čtu ten svůj příspěvek, tak vidím že se dá vyložit dvojmo - myslel jsem to stejně jako ty, tj. nemyslím si že by se MB přestal prodávat že bude v Maďarsku, naopak být manager MB tak už jsem z Německa dávno pryč v rámci možností a národní hrdosti...
Beekey
0
>😁 Ted jsem si to jeste jednou precetl, to je primo mistrovsky kousek ten tvuj prispevek. Vrchol dvojsmyslnosti, nejen ta posledni veta, ale i jako celek...
Tak ted uz souhlasim :yes:
JakubAutoFUN
0
A kdo je prvním největším výrobcem luxusních vozů ne světě?
Ty akcie by měly jít spíš nahoru.
ako je to s danovymi prazdninami medzi Daimler a Madarskom neviem, ale divil by som sa, ak by sa nesnazili niec podobne vyuzit, lebo dane v maradsku su fakt dost vysoke
Neviem ako to je canou akcii VW, ale asi by tam nemalo audi tovarnu uz dobrych 6-8 rokov, ak by mala az tak spatny dopad na hodnotenie znacky...
Prave si myslim, ze tym, ze budu platit tretinu penazi, ako ludom v nemecku sa zvysi vynosnost vyrobneho procesu a tym aj ciste zisky firmy, a tym aj ceny akcii...
Tak ted uz souhlasim :yes: