Novinky
V tom vidím ideální příležitost, jak by si EU u mne mohla vylepšit reputaci - zákaz těchto pojízdných počítačů. Tohle přeci nemá na silnici co dělat, až vzniknou oddělené silnice pro gumáky (autonomní vozidla s Fordem v čele) a pro zbytek ještě normálně uvažujících bytostí tak prosím, ale ne že mne bude ohrožovat rozjetá tuna+, která má jen patlací obrazovky 8-s
s automatem, bu´d se jedná o nespolehlivou DSG, zastaralý HDM, který zvyšuje spotřebu nebo elektrommechanickou cukulaturu, která dělá radost hlavně v servisu...o příplatku za automat ani nemluvě. Take co třeba začít tady a volant tam ještě chvíli nechat..
Místo těchto samořiditelných absurdit by měl Ford pořádně zapracovat na svém evropském modelovém portfoliu, se kterým to v posledních letech jde jednoznačně z kopce. Focus ani Mondeo už na starém kontinentu zdaleka nemají tak silné tržní pozice, jako tomu bylo třeba ještě před 6-10 lety a Fiesta, která jediná si zachovala skutečně evropský charakter, už je dost fousatá... Nemluvě o modelech pro rozvojové trhy typu Ecosport či Ka+, něco takového už v Evropě vůbec nemá šinaci na úspěch... Tady by měl Ford pořádně zapracovat, a ne autům amputovat volant a pedály! 8-s 😢 :no:
S tím musím souhlasit.
Ford jsem měl vždycky velmi rád, podle toho vypadá i moje skladba garáže, ale od nástupu Focuse 3 a Mondea 5 to už není co bývalo třeba při přelomu tisíciletí. Focus mk3 Mondeo mk3, Puma. Takže až doslouží aktuální Ford budu pořizovat něco z Japosnké produkce pokud možno s atmosférou Honda/Mazda.
Teď aktuálně vyvijejí *....
Ford jsem měl vždycky velmi rád, podle toho vypadá i moje skladba garáže, ale od nástupu Focuse 3 a Mondea 5 to už není co bývalo třeba při přelomu tisíciletí. Focus mk3 Mondeo mk3, Puma. Takže až doslouží aktuální Ford budu pořizovat něco z Japosnké produkce pokud možno s atmosférou Honda/Mazda.
Teď aktuálně vyvijejí *....
Tvůj nadpis je úplně přesný - střelba mimo terč :yes: Taková auta trh jen tak nepřijme a pan generální Fordu bude mít co dělat při vysvětlování akcionářům, proč se ta super investice do vývoje nevrací 😉
momentálně má Ford dost dobré výsledky v Evropě, šílená globální unifikace přináší své výsledky, auta nestojí za nic ale náklady na výrobu byly sníženy, zisk při prodeji vzrostl ... bravo Ford
Tak přesně na to celý život čekám /irony alert/. Osobní taxík, ve kterém si můžu tak leda přepnout rádio. Díky Forde, netoužím po ničem jiném než se táhnout jak smrad v nějakém nezbytně chybovým a napadnutelným kódem řízeném, nudném a nezáživném přemisťovadle...
Doufám, že je to jen další slepá vývojová větev.
Doufám, že je to jen další slepá vývojová větev.
Takže ta vopice, co jí do toho posadí, nebude muset mít ani řidičák ani všechny končetiny nebo oči a uši. Bude stačit, když dokáže zmanagérovat potvrzení o převzetí zásilky. 😄 A podle toho bude vypadat taky výše mzdy.
No a když se něco vymkne a zabije ho to, tak se toho zase až tak moc nestane. Geniální.