Novinky
Mas tak velkou rodinu ze se ti nevejde do GTI a mas rad koncern? Tak na co cekas- mas tu supersportovni dodavku- GTI mezi dodavkami. Vybava jak se patri, motor tichy a pruzny, podvozek co by mohl zavidet lecjaky hot hatch. Jen prosim nezapomen moc nerezat zatacky- ty pytle cementu v kufru by se mohly poskodit
čoveče já snad zapomenu na stodvaciášek!! Tenhle drzek s baťůžkem ti nejen natrhne kaďák, ten ti vytáhne i nudli z nosu... >😒] Bublavý zvuk silného turbodieselu ti rozehraje v duši ódu na radost. Kvalitní mäkčené plasty v interiéru, fofrklacek potaženej tou nejjemnější kůží a sedadla přímo vybízející k posazení. Ke skutečnému řidičskému orgasmu v táhlým dlouhým chybí už jen dvě drobnosti. Chlupatej volant a tygří potahy. Takže jestli nosíš tři dni neholený strniště, leopardí tanga a hadí kopyta, jestli víš o čem je život, jestli ti koluje v krvi VW pak neváhej a objednej letenky do UK. Tam v zemi velkého Merlina čeká na tebe ON - tvůj sportovní šampion... BRAVO VW, BRAVO CADDY GTI >😒]
Vsak tahle HotDodavka neni pro nejake machyrky- tohle je presne pro drzky co umi ocenit dlouhy tahly 😉 a pekne mekke plasty k lizani . Jedine co mi v nem chybi je motor roku, DSG a parkovanci kamera - ale verim ze to prijde 😉
ještě by to chtělo matelka v kufru jako zátěž pro lepší stabilitu v ostře řezanejch zatáčkách 😉
Neni to jedno stabilitu muzes podporit cenemtem a inteligence cementu a Mejetka je priblizne stejna- navic cement ti do toho nejen ze nebude kecat ale necha na pokoji i plasty a ty v nich tudiz nebudes mit otisky zubu 😉
Já bych tohodle HotVana chtěl povodit na severní smyčce.... :-!
Ty chces umrit mlady jako James Dean co 😉
To by bylo náhodou velice stylový.. 😉 nejdřív proletět severní smyčkou v Caddy GTI, pak proletět ke strašnickýmu kremáči v A6 a nakonec proletět komínem... >😒] Stal by se ze mne idol dívek a žen. Božský Pierro... >😁
To ovšem už trochu presluhuješ! >😒] 😉
Proto uz tak intezivne shani tu pohrebackou audinu 😉
pochop s Audi jsou všichni tak spokojeni, že v tom nechtějí odvést na poslední cestu >😒]
Myslíš túto?
[odkaz]
[odkaz]
tie sú dve ak sa nepletiem a obaja šoféri to vo zdraví prežili... 😐
Myslím že je to z toho istého mailu čo si dostal aj ty...a toto by mali byť dva kusy jedného auta. 😲
Ale áno...týpek to prežil a ani nevyzeral moc vystresovane.
Ale áno...týpek to prežil a ani nevyzeral moc vystresovane.
>😒] :yes:
Ale jinak je to fakt ultraperverzní hrůza.. Co to je za módu, dělat k kukavozů WRC.. 8-s
Ale jinak je to fakt ultraperverzní hrůza.. Co to je za módu, dělat k kukavozů WRC.. 8-s
Perune to ty ještě nevíš co já měl po stodvaciášku. Ve stodole jsem pilně tunil a tunil radil se s jardou i bertoňákem a řeknu ti - výsledek byl fascinující. Na tuzink srazu v Horní Dolní jsem vyhrál se svojí tovární 1203 Turbo i proti takovým soupeřům jako Guru GTI a Guru VR6. 😉
Tak to musela řídit snad sama zubatá, ne? Ondore tu kdysi nechával blog s "home made" a to jsem se tak řehtal, že mě bolela bránice..
Na druhou stranu, viděl jsem stodvácu v úpravě, za kterou by se nemusel stydět ani dottore (jinak fantastico výraz 😉 )...
Ale tahla popelářská edice se spojlery, ta mě nebere 8-s
Na druhou stranu, viděl jsem stodvácu v úpravě, za kterou by se nemusel stydět ani dottore (jinak fantastico výraz 😉 )...
Ale tahla popelářská edice se spojlery, ta mě nebere 8-s
Začal jsem úpravou z nejdůležitějších, ke které mne motivoval dnes již legendární seriál Sanitka. A tou byla instalace sklopného držáku na lahve s infuzí. Tento úchyt bylo možno vysunout z bočního okénka. V případě transfuze se pak krev v lahvi lépe okysličovala. >😒] Dále následovala náročná a zdlouhavá rekonstrukce nosítek a zašívání lékařských plášťů. Pak už standard. Motor z Pola GTI, dvacetipalcové diagonály, kvalitní obutí od Protektora, tuzexová sportovní hlavice na fofrklacek, tygří potahy a pochopitelně červený chlupatý volant, koncovka výfuku z babiččiných kamen, érbek vlastní výroby a odlehčený dřevěný spojler vřpedu a přítlačné křídlo vzadu. Za své dílo jsem od Lékařské komory, resp přímo z rukou Dr. Rátha dostal ocenění pacient roku a k tomu jako prémii půlroční pobyt v Bohnicích s plnou penzí. Jo a odath zdarma... 😉 1203 "ZedníčekLine" byl prostě můj mazel... >😒]
Tak tohle já ráth! Jediná nevýhoda je pak to kvantum opiátů, co do tebe rvou, zatímco se slinou u huby a vytřeštěnýma očima drásáš o stěnu svěrací kazajku :-!
Mám ale tušení, že jakýkoliv motor by na první křižovatce vyrazil vpřed poněkud osamocen... >😒]
Mám ale tušení, že jakýkoliv motor by na první křižovatce vyrazil vpřed poněkud osamocen... >😒]
[odkaz] >😒]
Co na to rict :-!
To je on! to je ON!!!! můj škodylak Š1203 ZedníčekLine... >😁 >😁 Kdes mě Tatro vyfotil??? >😁
trocha specialit😒br />
dlouhý valník [odkaz]
skutečný tuning [odkaz]
skutečný tuning [odkaz]
Je neuveritelne co se da na webu najit a o co vse se libe intenzivne zajimaji 😉
[odkaz] na tohle jsem valil bulvy 😉
Tak to chapu- bo ja na to taky cumim jak Matelko na Golfa
tak ta druhá 1203 je hustá... 😄
Horst Ihling je borec, tohle je teda nářez jako prase... >😁 :yes: :yes:
kdo je ten horst? >😁
Taky mby mne to zajimalo- znam, jen Horsty Siegla a Fuchse a oba dva jsou :yes: :yes: :yes:
hlavně ten Fuchs je dobrej... >😁 mimo jinýho fuchse znám taky dva a schválně že nevíte, kdo je ten druhej??? >😒]
Kohler?
ne ne. vedle jak ta jedle. ale Tatra bude určitě vědět o koho jde... >😒]
ten kominík? >😁
Jak se jmenoval?
kdo? >😁
Bratranec Fotbalista
tenhle Fuchs, kterého mám na mysli se pohybuje hodně v severních čechách. ale za klienty jezdí i do Prahy... 😉
třeba E-type [odkaz]
deadlift: [odkaz]
mates: [odkaz]
Dinar: [odkaz]
Lones: [odkaz]
já: [odkaz]
Alessio: [odkaz]
>😒]
Taky hrůza... přemýšlím o nesmrtelnosti, nebo o zpopelnění ihned po úmrtí :-!
[odkaz]
...akurát "Tatromuža dvoutaktního" za volantom nechcem!
>😒]