Novinky
platit pokutu, tak to už nevím, to aby se spoljili se 3 koncerny najednou.
Jinak v USA to opět drží Jeep, pikapy už stagnují a pár modelů Dodge....
Jinak v USA to opět drží Jeep, pikapy už stagnují a pár modelů Dodge....
Pentastar dostane přímý vstřik v roce 2017 nebo 2018, ty brdo, jenom 10-11 let zpoždění proti GM >😁 >😁 >😁 >😁
No jestli to tak půjde dál, konec dieselů v osobácích (ne náklaďácích) to jen urychlí. Osobně nic proti tomu nemám, sazomet kanceromet mi k baráku nesměl.
Nevím co chceš urychlovat, diesel vs benzín (v česku) je v poměru 3/4 ku 1/4 v prodaném objemu na benzínkách a bude to ještě horší až za dva roky zakážou N95. Rakovinometná lobby napřed zdeformovala trh tím, že na benzín dala větší daň než na naftu a teď ho zařízne úplně. Abych pravdu řekl, nevím čí zájem za tím vlastně stojí. Agrofert dodává řepku pro naftu, ale i líh pro benzín, takže by mu mohlo být vlastně jedno na co se jezdí, ne?
Asi je jim to stejně jedno, když vlečou Evropu do III. války...
Ale usvědčený podvodník se chystá zakázat jediné automobilce s americkými vlastníky, která je aktivní v Evropě, prodej v Německu.
Jinak jdu pryč... ta onanie nad Ursus arctos je fakt obtěžující... pár dní počkám, snad to přejde.
No, lepší než řešit, že to auto má 4 kola... a lze dokoupit i rezervu!
Revoluce...
Teda, vlastne jen "dojezdova"...
A vlastne moc nejde vyndat... a to pichly kolo holt musis nechat lezet na silnici...
Ne?
😉
Ale baví mě na tom ten ursus.
[odkaz]
V čem je změna?
Řekl bych, že to tak mám dlouho, jestli ne odjakživa... že jsem 3 roky jezdil v chrochtajícím Passatovi na tom nic nemění - už tehdy jsem z toho byl nešťastnej.
Ale Passat se nekupuje... Passat se fasuje.