Novinky
Neviem ako Vám páni...ale mne to s tými večnými spajfotos Panamery vôbec nepríde vtipné. Nehovoriac o tom, že to stále vyzerá tak, že to bude rovnaka ohava ako čejen. ;-\
juraj, ja stále verím a dúfam, že to nebude až také otrasné ako čejen... 😐
Nj...veriť a dúfať...to to v tom Porsche dopracovali! >😒]
Neznáte čísla, pánové, čísla... :-!
O číslach sa nik nebavi Šviháku. 😉
Díky číslům ale u Porsche nemusí věřit a doufat, jurajos... 😉
Nj...ešteže o tom bola reč. Inak čo čejen? Vymeníš za nového až príde? Alebo skúsiš tento sedan?
švihy já vím, že se podává. a že vydělává. jenže já i kdybych se ožral, tak se mi líbit nebude. naštěstí jsou i tací jako ty kterým se líbí. a nejsi sám. a Porshe vydělává. a tak to má být. půjdeš i do další generace?? anebo tě snad dostala Panamera? 😉
Neznám hezčí a propracovanější SUV. Třeba k Range Roveru se už vracet nechci...
tak mě přijde Range jako daleko pohlednější velké SUV jak Cayenne. Že se k němu nechceš vracet docela hápu, když jsi s ním neměl dobré zkušenosti. Já pokud bych náhodou jednou měl skončit u téhle kategorie aut byh vybíral z BMW X5, BMW X6, Infinity FX45. Cayenne je sice velice stylový ale bohužel pro mne doopravdy škaredý...
:Q
existuje názor, že Porsche nikdy nebylo o vzhledu; asi na tom něco je
existuje názor, že Porsche nikdy nebylo o vzhledu; asi na tom něco je
To bude asi nespíše názor referentů u vás v kanceláři, co Yaroukhu? Je mi jasné, že oblizovač vejloh u Charouze nedá dopustit na Fiestu, ale zde se pokus krotit vášně, vždyť Porsche tě pustil na chvíli do ráje...
ty seš takový naše malý trdlo, viď
no... nevim.. ne že bych byl zklamanej, první fota už naznačila, že to nebude žádnej švihák a lázeňskej už vůbec >😁 , takže... průměr. Ačkoli se vsadim že na silnici to bude vypdat o 50% líp než na fotkach. Nicméně Estoque stále bez konkurence-
Já jsem zvědavej, jak tenhle úkol úkolů zvládnou hoši v Gaydonu. A potom, ta srovnávačka, to bude to hvězdné nebe evropy ( no vlastně světa ). A až se nám tam časem přimíchá ještě rozzuřenej, ostře řezanej bejček, v krásném kontrastu k uhlazeným liniím prvních dvou, tak už bude liga dokonalých kompletní, jen si vybrat.
Je to luxusní kočár, opravdu hrdý nástupce Porsche 928. Jj ostatní konkurenti nebudou mít lehké spaní a to je dobře! :yes:
Jsem teď víc mimo Prahu, hlavně na Švihově, ale pak budu více doma, tak dám vědět...
PS: už jsi viděl Jana Žižku? Né? Tak tady je: [odkaz]
P.S. tak žižka jo?? kdes to vyklopil že je tvůj pepřák teď jednookej?? >😁
Včera jsem si dal ralye okolo Švihova, to auto se může líbit a nemusí, ale ten jeho podvozek je to nejlepší co jsem kdy zažil... :yes:
Na české silnice je to slast! >😁
Auto líp sedí, vzduchový podvozek zvládá hodně, ale na D1 to moc není...
Dokonce se moje auto objevilo i na superbuytires.com😒/a> [odkaz]
Tahle holka byla zajimava- takova nadejna ve spouste oboru-
[odkaz]