Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Ada je zase tady
tam, kam patří - na ten spodní spoiler. A udělejte ty normální světla větší. Potom už jen ruční brzdu, odstranit to zábradlí okolo středního tunelu, rekonstruovat sklápění sedadel, postavit čísla na tachometru a otáčkoměru a nemám námitek. 😄
nalimer
Poprípade Kodiaq ako letadlo
Z toho Kodiaqu vám v redakcii fakt švihá, s tou stíhačkou si to vystihol... neboj, zajtra príde ACZ s chlebom značky Kodiaq, to už fakt nie je o čom písať, len vytvárať rôzne fikcie??? skutočne novinársky suterén... nepos..rte sa z toho Kodiaqu, ktorý sám o sebe mi nevadí, ale tých umelých tém - článkov okolo je skutočne úbohé.
Slyšel jsem něco že Kabaň bude kreslit dilda, že by Dildiaq???
Za posledních 70 článků jsem našel 2 články na téma Kodiaq. Takové hrozné množství článků ohledně mladoboleslavské novinky...
holden_holden
nejaky spolehlivy motor, bude to bytelne postavene, neco to uveze, bude to nejak vypadat tak proc ne, ale to uz vlastne neni skodovka
Sky for everybody
...proc ne. Ovsem ta reakce ceskych sousedu, kdybych to nalozil mrvou...
No ale třeba potom by si Konvička nemusel půčovat Hummera a dát na korbu kulomet.
Radeji mi ho ani nepripominej... Jsem si o vikendu v Amstu vyslechl od pratel... Ostuda... Fakt jsem se stydel.
Uznávám, že to přehnal kokino jedno, ale není daleko od pravdy. Doopravdy tady nechci muslimský przniče. A o to víc, že mám doma ženský.
Jeho tzv. pravdy jsou velmi vzdaleny me mentalite... Nikdo se k nam necpe... Jenom strasi. Ale nechci to rozebirat.
První českej pick-up??? To jako myslíš vážně?
Asi myslí první český "PLNOTUČNÝ" pick-up, ne ty předělávky hatchbacků. 😉
Tak nejak. Popravde nazyvat pick-upem Feldu jsem se nikdy nenaucil...
Co třeba 1201, 1202?
To nevim... Ale myslim, ze se vyrabely na Slovensku. Ale nevim, ja bych je jako pick-up nedefinoval.
rohYpnol
:no: :no: :no: Novinářská škoda-auto žumpa :no: :no: :no:
Th0r
No tak to mame tady zase. Nedavno jsem predpovedel, ze kdyz nebude co o tomhle kramu psat, budou se vymyslet ruzne obskurni variace. Tedy zde mame dalsi dil, co by mohlo, ale nikdy nebude. Cekam na dalsi vymysl.
ozawasan
věděl jsem, že to přijde............Ale to napětí, kdy......... začíná mediální massage alá .........vlastně, co alá...prostě AUTO.cz - bomba..........Tááák tentokrát je to pickup......takhle by mohl vypadat........Joooo, jak by asi vypadala moje žena........No nic no.........Takže nás čekají ještě ossstrééé verze jako břitvička.... snížíme, zvětšíme kola.........
No a pak třeba obytný vůz.......Pak sanitka........Pak požární, pak lesáků, pak armádní.....potom fekální............
Jůůů to bude verzí...............
No a pak třeba obytný vůz.......Pak sanitka........Pak požární, pak lesáků, pak armádní.....potom fekální............
Jůůů to bude verzí...............
Xonik
Jako že by se vzal Amarok, rozřízl a patřičně prodloužil předek z Kodiaqu a vzniklo tohle? 😄 No photoshop snese hodně :yes:
Camry
Například o Toyotě C-HR. Bude někdy článek ? Fotky ?
Anonym
vypadá skutečnej Kodijak
[odkaz]
:-!
[odkaz]
:-!
počkaj do zajta, aj ten prekreslia v ACZ... ako nový model od Škodovky... ale nápis článku bude... Bude takhle vypadat nový medvěd od Škodovky? A potom príde ešte jeden naväzujúci článok s názvom... Bude tohle myslivecká předložka před kozub
od Kodiaqa?
od Kodiaqa?
Londonbridge
V Toyote sa uz dopredu trasu ze im HILUX a uz nebudu brat po nastupu Kodaku ...Musia tam dat 3 valec Tsi aby Amarok tiez neutrpel >😁
Tady jen ko ko ko ko ko ko ko kodiák 8-s 8-s :no: :no: :no: