Videa
Je to cele o tom, najvacsia bezpecnostna diera v autach je bezklucovy vstup pani v kufrikoch mali skener. Vela sa o tom hovori a automobilky to dobre vedia... v jednom teste najdlhsie odolaval mercedes asi 20 sekund inak audi, BMW do 5 sekund auta boli nastartovane... MB pouziva dva kody jedno na otvorenie auta a druhy na start.
Ak mas auto o ktore je na ciernom trhu zaujem a nie je jednoducha alternativa, tak ho mozes trebars zamikat do trezoru a aj tak ti zmizne. To v takej Mutliple mozes pokojne kluce nechavat v zapalovani a riziko kradeze je minimalne.
Docela by mě zajímalo,co je na tom způsobu krádeže ruského. Zloději aut třeba ve Francii kradou úplně jinak?
No na tento problem vseobecne upozornovala aj Britska policia take 2 - 3 roky dozadu. Najviac im tam vtedy mizli 3er bawa prave s bezklucovym systemom. Ma prekvapuje ze odvtedy ziadny posun smerom k lepsiemu zabezpeceniu.
Take jsem si rikal, ze v zaberu nebylo videt zadne prekonavani elektronickeho zabezpeceni. Sli najisto ke konkretnim autum a podle rychlosti meli klice.
takže když stojím na sídlišti a mám bezklíčový vstup jsem imbecil jo? Já se tak ale fakt necítím... Jo a mam BMW
Raz som v spravach videl reportaz, kde mal chlapik GPS od profi firmy aj s dalsimi sluzbami. Ukradli mu auto a firma fungovala naozaj dobre auto nasli za 4 hodiny 150km od miesta kradeze, problem bol, ze v tom case to uz bola len kopa dielov. Rozoberania trvalo len nieco vyse dve hodiny. V tomto pripade aspon chytili pachatelov.
Problem s tebou popisovanimi zariadeniami je v tom, ze sa daju lahko rusit. Profi zaradenia vyuzivaju dlhe vlny z ktorych rusenim maju problem aj armady. Pri kratkych vlnach ho moze prezradit akurat to, ze niekto zdetekuje rusicku GSM.
Problem s tebou popisovanimi zariadeniami je v tom, ze sa daju lahko rusit. Profi zaradenia vyuzivaju dlhe vlny z ktorych rusenim maju problem aj armady. Pri kratkych vlnach ho moze prezradit akurat to, ze niekto zdetekuje rusicku GSM.
Od neho z garáže by určite neodišli 😄 Teda pokiaľ by ich nešupli vysokozdvižným na korbu nejakého kamazu >😁
Za 50 Euri sa da kupit GPS na baterky napr od REWIRE SECURITY atd . treba ho len dobre ukryt a nabijat kazdych 8 - 10 dni, SMS upozorni ked ma baterka kapacitu len 5 % . polohu auta si potom pozres na mobilnom telefone ,horsie ak ukradnu aj mobil... >😁
by bola zrejme nedostupnejsia ako tieto naslapane supermoderne masinky ... neskutocne video
este dalsich 20 rokov a auta mozno odidu od majitela aj same od seba... pride mi ze bezpecnost dnesnych modernych aut voci kradezi je miestami ozaj mizerna.... aj kdejaky stary 40-50 rocny veteran je v tomto lepsi.... nie je o com
este dalsich 20 rokov a auta mozno odidu od majitela aj same od seba... pride mi ze bezpecnost dnesnych modernych aut voci kradezi je miestami ozaj mizerna.... aj kdejaky stary 40-50 rocny veteran je v tomto lepsi.... nie je o com
ja mam tiez na svojich 2 bavorakoch bezklucovy vstup a tiez sa necitim ako imbecil.
podstata tej finty s repeaterom je taka, ze sa jeden clovek musi dostat blizko k tebe a druhy k autu. naraz.
Nepustam si nikoho blizko k sebe a som vybaveny. Kluc nosim stale v kabele a funguje ledva na pol metra, takze tipek s repeaterom by sa musel zdrziavat hodne blizko pri mne.
Verim ale, ze BMW to casom vyriesi, nie je to az taky problem.. staci presne merat oneskorenie signalu medzi vysielacom a prijimacom a ak je prilis velke, nepovolit vstup.
podstata tej finty s repeaterom je taka, ze sa jeden clovek musi dostat blizko k tebe a druhy k autu. naraz.
Nepustam si nikoho blizko k sebe a som vybaveny. Kluc nosim stale v kabele a funguje ledva na pol metra, takze tipek s repeaterom by sa musel zdrziavat hodne blizko pri mne.
Verim ale, ze BMW to casom vyriesi, nie je to az taky problem.. staci presne merat oneskorenie signalu medzi vysielacom a prijimacom a ak je prilis velke, nepovolit vstup.
Ve Francii kladivem určitě ne, když už, tak stylově, francouzským "univerzálním" klíčem..., a na ten je i bezklíčový přístup krátký. >😒]
"neděste se nové a bleskurychlé techniky krádeží mnichovských aut, tato čtveřice přicházela s náhradními klíči k těmto čtyřem konkrétním autům, které blíže neupřesněným způsobem získala ze sejfu uvnitř dealerství. Můžeme tedy spekulovat, že jí pomohl někdo „zevnitř” nebo se zkrátka vloupali i tam."
Na ACZ,
"ti bez jakýchkoliv problémů překonali elektronické zabezpečení všech čtyř vozů a jednoduše s nimi odjeli."
"Novinařina" je vskutku těžká práce... >😁