Ekonomika
V bílé vypadá suprově, líbí se mi i použití Lexusích detailů, nelíbí se mi cena. 1.2T vpodstatě od půl milionu ??? :no:
Přesně tak, hodně mj. inspirace na mateřský Lexus, a to je dobře. Vzpomínám si, když přišlo NX, z toho jsem si málem sedl na zadek, v přeneseném slova smyslu 😄 Auris byl taky ze startu drahý, tohle bude za rok kolem 450.000.
Lexus určitě není mateřský 😄
Lexus není luxusní divize Toyota Motor Corporation? Měl jsem zato, že ano. Toyota-Lexus, Nissan-Ininiti, Honda-Acura, i když Acura prezentuje i míň luxusní modely.
aj toto auticko od toyoty uspech urcite neminie :yes😒br />
raz darmo... dizajn predava a vzdy bude :yes:
raz darmo... dizajn predava a vzdy bude :yes:
Jo, ale koukni na zadní okýnko a celkově využitelnost a užitnou hodnotu auta. To většina evropských aut je na tom lépe. Raději bych volil Vitaru v nějaké modré barvě. Třeba to není úplně tak dizajnově zajímavé, ale taky je to trochu už auto.
Mě se to teda nelíbí ani z jedné strany a ani uvnitř, navíc to vypadá, jak kdyby v tom už jezdilo celé město jakýsi otisky a bordel nebo co to je...
Když si koupíte Avantime, tak se vám po zbytek života z "klasiky" tak trochu zvedá žaludek. Vyhledáváte pro jiné "divná" auta. A tohle je to, co se mi hodně líbí. Perfektní zkušenosti s Priusem mi navíc říkají, že tohle bude moc povedené, nenáročné a hlavně superspolehlivé auto! Určitě se na něj pojedu podívat.
Ještě mi to evokuje Lexus NX300h v reálu taky zajímavé vozidlo :-!